Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīcības partija aicina valdības veidošanu uzticēt Grostiņam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
droporgs
d
Nejauc brīvību ar visatļautību. Pat brīvā sabiedrībā pastāv likums un atbildība. Starp citu, SAVAS tiesības tu zini ļoti labi un vispār esi paaugstināti jūtīgs uz kritiku, tikai nezini, kā uz to atbildēt - argumentu nav, zināšanu nav, prasmes diskutēt nav. Tāpēc ķeries pie kaut kādiem citātiem galīgi ne par tēmu, redz, sākt kritizēt tevi un tavus domubiedrus, pat ja kritika ir argumentēta, pat ja tu NE VĀRDA nevari uz to iebilst, jau ir "diktatūras briesmas". Tajā pašā laikā par CITU tiesībām vispār neesi dzirdējis un jūties tiesīgs agresīvi kviekt uz visu, kas viņiem nepatīk, pat ja nav nekāda pamata, pat ja jūsu apkviektās problēmas nemaz nav.
droporgs
d
KUR tad ir šī patiesība? Tavā nespējā atbildēt uz argumentētu kritiku? Tavā histēriskajā reakcijā uz šo kritiku, atbildot ar kaut kādiem Orvela citātiem? Tavā nespējā NEKO pateikt par tēmu? Vai varbūt tavos "demokrātijas neiespējamības pamatojumos", kurus tu centies savienot ar Orvela citātiem? TU biji tas, kurš nevarēja NEKO atbildēt NE UZ VIENU manu argumentu un tāpēc pārgāji uz bļaustīšanos par Orvelu, nav gan saprotams kādā sakarā - vai tad ir aizliegta kritika? Vai varbūt tu domā, ka kritika ir atļauta tev, bet ne citiem? Ja tā, kurš tad te ir "vienlīdzīgāks par citiem" un ja TU neesi spējīgs pateikt NEKO konkrētu, kurš tad ir tas kviecējs? Es esmu ievērojis, ka daži garīgi atpalikuši neoboļševiki bļauj par "tirdzniecības monopoliem", nevarēdami nevienu tādu nosaukt vārdā, un tajā pašā laikā iemanās ignorēt kādu labi zināmu austrumu energomonopolu. Un dažas aitas blēj par "milzīgiem uzcenojumiem", nevarēdamas nosaukt ne sektoru, ne uzņēmumu, ne šī uzcenojuma lielumu. Ir nožēlojami vērot šos demagogus un tukšvāržus.
ABC
A
Ak, Grostiņ, nu nav šis forums tā vietiņa, kur salasās vidusskolēni, celtnieki un mājsaimnieces, tāpēc Tavai retorikai ir tāds pats efekts kā puišeļu izšautai petardei - iekrīt peļķē un izčākst. Varbūt uzmunšterē atkal kādu finiera tanku vai noīrē šindermašīnu un kā Ļeņins uzrunā tautu no šīm platformām. Ja vēl ieliesi katram klausītājam pa sotakam krutkas, vismaz vienu dienu varēsi justies tautas atbalstīts.
ciniķis
c
Jā, jā, kā tad, mums ir "brīva sabiedrība", un lozungs "visi ir brīvi, bet daži vēl brīvāki"! Atkārtošos, mūsu pērcrevolūcijas attīstības scenārijs notiek tieši pēc Orvela Dzīvnieku fermā aprakstītā, visi ir vienlīdzīgi, visi ir brīvi, bet daži ir vēl vienlīdzīgāki un brīvāki. Visi personāži ir mūsu sabiedrībā, gan vairāki napoleoni, gan kviecēji, gan aitas, gan suņi ( sevišķi spilgts bija piemērs ar suņiem, kad DP ieradās pēc mūziķa saistībā ar "finanšu situāciju") Un nevajag man te tavus glupos kviecēja izbļāvienus: tipa "Vai jūs gribat, lai atgriežas Džonss (komunisms)..............." Es tev saku, beidz kviekt, un sāc meklēt patiesību!! Un beidz te baidīt visus ar komunisma atgriešanos, drīz par tevi sāks smieties. Un vēl, kas, nevienu N.Grostiņa faktu, tu atspēkot tā arī nespēji, tu tikai pakvieci, ka lūk, par visu esot jāmaksā, bet vecīt, to neviens neapstrīd, runa ir par cūku solījumiem, kas ir acīmredzamā pretrunā ar realtitāti, runa ir par netaisnīgiem nosacījumiem, runa ir par neizdevīgumu. Es gribētu redzēt kā kviecējs attaisnos to visu? Bet, ar loģiku un argumentiem šo nepatīkamo patiesību nevar atspēkot, šeit var līdzēt tikai viena universāla frāze: "Vai jūs gribat, lai atgriežas komunisms"? Es sāku saprast mūsu cūku politikas būtību - ar viltīgām shēmām zagt un izprādot Latviju, bet, ja tauta sāk kurnēt - tad teikt: "Vai jūs gribat, lai atgriežas komunisms"? Un, par cik neviens to negrib, tad visi automātiski aizverās un nomierinās, ļaujot cūkām zagt. Nē, nu, vēl ir vesels bars ar aitām, kas blēj: "Brīvais tirgus, kapitālisms, cilvēktiesības, demokrātija". Esmu ievērojis, ka tad, kad runa ir par tirdzniecības monopoliem, kas sagrābuši Latvijas tirgu un diktē noteikumus ražotāja, pārstrādātājam un vēl uzliek milzīgu uzcenojumu, tad aitas blēj: "Brīvais tirgus labi..........", bet daži bļauj: "Vai jūs gribat, lai atgriežas komunisms". Ir smieklīgi vērot šo dzīvnieku fermu, kas risinās Latvijā.
un vispār
u
Ja nezināji vai izliecies par tādu: Orvela "Dzīvnieku ferma" un "1984" ir totalitārā komunistiskā režīma kritika un tāpēc nav skaidrs, kāpēc tu izmisīgi mēģini kaut kādus Orvela citātus piemeklēt mūsdienu demokrātiskajai sabiedrībai. Tāpat nav skaidrs, kāpēc uz argumentētu kritiku tu atbildi ar histērisku kviekšanu un Orvela citātu vicināšanu? Jebkuram brīvas sabiedrības aizstāvim, ja gribi par tādu uzdoties, ir jāzina ka kritika nav nekas briesmīgs un ir pat TIESĪBAS uz kritiku. Bet, ja galvā emocijas, tad prātiņš acīmredzami atrodas kaut kur citur!
droporgs
d
Vēl divi netīras diskusijas paņēmieniņi ciniķa izpildījumā: 1. Argumentēt ar apvainošanos. Nekādus iebildumus ciniķis atrast nevar, bet tas jau netraucē klaigāt par briesmīgajiem oponentiem. 2. Steidzīgi mainīt tēmu. ciniķis nobļauj vienu dumjību un steidzīgi pāriet uz nākamo - nekādu komentāru par pirmo nav un nebūs. Bet pēc otrās dumjības kritikas ne aci nepamirkšķinot dos ārā trešo.
droporgs
d
Ja runājam par komunismu - vai TU nebiji tas, kas janvārī sacerēja "demokrātijas neiespējamības pamatojumus"? Tā ka Orvela citātus noliec malā un neaiztiec.
droporgs
d
Un sarunāsim tā - iebildes ir vai nu par tēmu, vai to nav vispār. Pretējā gadījumā tu pats sāc atgādināt Orvela personāžus.
droporgs
d
Gaidām kārtējos par tēmu neko pateikt nespējīgā ciniķa citātus no "Dzīvnieku fermas" un pie viena līdzjūtības nabadziņam - neko pateikt nav spējīgs, bet aizvērties principi neļauj.
droporgs
d
Latvija neko "neatdod". Pat Grostiņam būtu jāzina, ka par katru preci ir jāmaksā. Un tā bija pat Padomju Savienībā. Vainot savā neizdarībā Eiropu vispār bezjēdzīgi, vēl pasūdzieties, ka jums kāpnēs lampiņa izdegusi un lai Eiropa nāk ieskrūvē, jo pašiem rokas tikai vienai operācijai - melu un muļķību rakstīšanai projektētas.
droporgs
d
Mēs neko neuzticam Briselei, bēs paši esam pārstāvēti Briselē un kopā ar pārējo Eiropu lemjam. Lūk tā sabrūk "eiroskeptiķu" tukšās frāzes, saduroties ar faktiem.
droporgs
d
Dežūrējošais nejēga un bļāvējs ciniķis metas palīgā tiem "nekorektajiem komentētājiem", tikai NEVIENU VĀRDU nav spējīgs man iebilst un tāpēc spiests nosimulēt kurlumu (gļēvi paklusēt, jo atbildēt uz kritiku nevar) un pāriet uz tukšu bļaustīšanos. Un pie viena vēl sapinas pats savā demagoģijā. Vai tu tikko nebļāvi, ka kāds cenšoties veidot Grostiņam negatīvu tēlu, bet vai tagad pats nenodarbojies ar negatīvu tēlu veidošanu, pie tam bez neviena argumenta? Un es neredzu kā tad no ciniķa tiek "plēstas deviņas ādas", ja ciniķis joprojām var atļauties datortehniku, programmas un interneta pieslēgumu - kas ne tuvu nav pirmās nepieciešamības preces - un dienām sēdi netā kviekdams par briesmīgo demokrātiju? Un kāpēc neesi aizbēdzis no šīs demokrātijas, robežas taču vaļā. Redzi nu, cik tālu var aizbļaustīties, ja bļaut gribas, bet sajēgt ko bļauj negribas.
ciniķis
c
Fragments no Dzīvnieku Fermas: Mīklainais jautājums par to, kur paliek piens, drīz noskaidrojās. To ik dienas iejauca cūku dzirā. Pašlaik nāca gatavi agrie āboli, un zāle augļudārzā bija kā sētin nosēta ar vējā notrauktajiem augļiem. Dzīvnieki bija uzskatījuši par pašsaprotamu, ka tie tiks sadalīti vienlīdzīgi; tomēr kādu dienu tika izdota pavēle, ka visi kritušie āboli jāsavāc un jānogādā zirglietu šķūnītī cūku vajadzībām. Te nu daži no pārējiem dzīvniekiem pakurnēja, taču veltīgi. Visas cūkas šajā jautājumā bija pilnīgi vienisprātis, pats Sniedziņš un Napoleons. Kviecēju aizsūtīja sniegt nepieciešamos izskaidrojumus pārējiem. - Biedri! - viņš sauca. – Ceru, jūs neiedomājaties, ka mēs, cūkas, darām to aiz savtības un dzīdamies pēc privilēģijām! Daudziem no mums piens un āboli patiesībā nemaz negaršo. Kaut vai man pašam. Mūsu vienīgais mērķis, ņemot to visu sev, ir mūsu veselības saglabāšana. Piens un āboli (to, biedri, ir pierādījusi Zinātne) satur vielas, kas absolūti nepieciešamas cūku labklājībai. Mēs, cūkas, esam garīgā darba darītāji. Visa šīs fermas pārvaldīšana un darbu organizācija ir atkarīga no mums. Dienu un nakti mēs esam nomodā par jūsu labklājību. Tieši jūsu dēļ mēs dzeram šo pienu un ēdam šos ābolus.
ciniķis
c
bet tūlīt uzradīsies kviecējs, kas šīs patiesības elementāri un populāri "izskaidros". Visi ir vienlīdzīgi, bet daži vēl vienlīdzīgāki!!!!
ciniķis
c
N.Grostiņu izsmej par šo: Fakti: Katru gadu Latvija atdod par importu no ES vairāk nekā 3 600 000 000 latu (3,6 miljardus), samaksā biedra naudu ES vairāk nekā 100 miljonus latu gadā. Latvijas muita ieskaita ES centrālajā budžetā vairāk nekā miljonu latu mēnesī. Turklāt imports no ES uz Latviju aug daudz ātrāk - par simtiem miljoniem latu gadā ātrāk - nekā eksports no Latvijas uz ES. 2007.-2013. gados Latvijai būs TEORĒTISKI pieejami ES fondu līdzekļi tikai četru miljardu eiro (2,8 miljardu latu) apjomā. Šajā laikā Latvija samaksās par ES precēm ( tiek ievestas bez muitas) vismaz 30 miljardus latu, un vēl samaksās vismaz miljardu latu ES centrālajā budžetā kā dalības maksu ES, soda naudas un atskaitījumus (75 %) no ievedmuitas ienākumiem uz robežas ar Krieviju un Baltkrieviju. Dati: no Centrālās statistikas pārvaldes un Finanšu ministrijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas