Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīdzinieki ar hipotekāro kredītu varētu saņemt pabalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ss
s
nesaprotu,prichom tur kreditiespeju parverteshana. Ka kreditnjemejs var ietekmet situaciju valstii un lidz ar to garanteet sev darbavietu dajebkadaa darbaa?ju ko-pavisam bum bum? skaudiba nav laba lieta
sounds good
s
ņēmu krītu kā idiots - malacis, Tev bonuss... bet tikai pie nosacījuma ja neesi maksājis nodokļus un varēsim Tevi atzīt par mazturīgu...nemaksāji ? Malacis ! tātad Tev pienākas dubultbonuss....
ciniķis
c
Totāls populisms, nebūs tai Rīgas domei naudas pašai saviem ierēdņiem, kur nu vēl sociālajiem pabalstiem. Jau tagad nabaga pašvaldības policija nezina kam izdalīt savus plāksterīšus, lai iekasētu sodus no šoferīšiem, a šoferīšu un uzņēmumu ta paliek mazāk. No kā ieņems tos miljonus? Da ne no kā.
Salts aprēķins
S
Mīļie, tuvojas taču vēlēšanas un Domes deputāti cenšas izpatikt vēlētājiem - izdāļājot nodokļu maksātāju naudu saviem potenciālajiem vēlētājiem. Piemēram, es savu nodokļu naudu labāk atdotu trūcīgo bērnu brīvpusdienām, bet vienlaicīgi saprotu, ka bērni šobrīd nav prioritāte - vēl nav sasnieguši vēlētāju vecumu.
trusis nejaukais
t
Bankas lai pabalsta savus krediitnjeemeejus, kuri ir noticeejushi banku pasacinjaam par pretiimnaakshanu! Tie ir banku iipashumi galu galaa, bankas ir izkropljojushas patieso iipashumu veertiibu, bankas ir taas, kuras iedeva krediitus acis nemirkshkjinot arii par 3K eur kvadraametraa! Bet bankas nezkaapeec tiek glaabtas no nodoklju maksaataaju naudas un no to cilveeku naudas, kas ir ATBILDIIGI riikojushies ekonomiskajaa kontekstaa - kaapeec vinjiem ir jaamaksaa par citu kljuudaam, kameer tie, kas pieljaava kljuudas, dziivo villaas juuras krastaa, un nejuutas ne pie kaa vainiigi!
Ofers
O
Rīgas Domei nav iespēju pārbaudīt, vai statusa pieprasītājs (tā ģimene) nav bijuši nekustamā īpašuma spekulanti, kuriem ir vairāki hipotekārie kredīti, ar kuru palīdzību tika iegādāti vairāki īpašumi ar nolūku tos vēlāk pārdot un gūt peļņu. Šādus nu gan nevajadzētu atbalstīt. Un dome to nevar pārbaudīt, jo saskaņā ar Latvijas Bankas Kredītu reģistra noteikumiem Rīgas Domei nav tiesību pieprasīt informāciju Kredītu reģistrā. Redzēsim, kā tas praksē notiks. Personām būs jāiesniedz izziņas no Latvijas Bankas, lai pretendētu uz šo statusu. Jāatzīmē, ka šis izraksts neko nemaksā (tikai jāpaņem pase un jādodas uz Bezdelīgu ielu, kur LB Rīgas filiāle). Vēl Rīgas Domei jāņem vērā, ka bankas var būt šo kredītu noformējušas nekorekti (ne kā hipotekāro, bet, piemēram, ieklasificējušas pie pārējiem) un jāinformē apmeklētāji, lai dodas uz bankām un informē tās. Jo pretējā gadījumā var sanākt, ka personai palīdzību liegs dēļ tā, ka banka kaut ko ne tā būs saklasificējusi.
breta
b
RD izskatās, ka naudas par daudz...
lux
l
Negribu, ka manu nodokāl maksātāja naudu atdod tiem, krui nespēj savas kredītiespējas normāli aprēķināt. Kā aptrakuši, 'paši jau vairs nezināja, ko grib.
Madrileña
M
Nu nedomaaju gan, ka par truuciigu atziita gjimene vareetu nopirkt dziivokli jaunaa projektaa. Varbuut tie, kuriem dos to pabalstu arii dziivo vecaa maajaa vienistabas dziivoklii, ar visiem beerniem...
SKL
S
Kad beidzot tiks pieņemts likums, ka kredīta ņēmējs atdodot ķīlu ir brīvs no kredītsaistībām. Tie kas pārdzīvo, ka tad cilvēki paliks uz ielas, ir pilnīgas muļķības, pa daudz lētāku naudu viņi varēs īrēt dzīvokļus.
SKL
S
Tagad jau no Valsts budžeta sponsorēsim Zviedrus bankrotējušās bankas? Kad beidzot tiks pieņemts likums, ka krdīta ņēmējs atdod ķīlu ir brīvs no kredītsaistībām?
zeltene
z
pilnīga taisnība... es pirku vecā mājā, par lētu cenu, bet man arī ir kredīts un arī ir vienīgais mājoklis un bērni man nav, jo man liekas, ka es to nevaru atļauties....bet tad sanāk, ka es savus bērnu nevaru atļauties, bet no nodokļiem maksāju tiem, kas nopirka kredītā dzīvokli jaunajā projektā un satasīja bērnus... kamēr būs šitāda loģika, tikmēr valsts nespēs normāli funkcionēt...
x
x
javeicina jau tos bumus un aiznjemshanas kari?:)
lust
l
Bet es kredītu neņēmu un dzīvoju savā 1 istabas hruščovkā. Kāpēc man no savas nodokļu naudas jāmaksātiem, kas pārvērtēja savus spēkus? Morāle - ņemiet kredītus un valsts/pašvaldība partiem samaksās.
Bezvārdis
B
Bet kāpēc citas trūcīgās ģimenes, kurām vēl nav hipotekārā kredīta dzīvokļa iegādei nevarētu saņemt no RD pabalstu, lai šādu kredītu saņemtu un turpmāk varētu samaksāt? Vai varbūt RD rūpējas nevis par trūcīgajiem iedzīvotājiem, bet gan kreditoriem, lai viņu naudas plūsma neapsīktu. Bet tas viss tiek darīts, izmantojot nodokļus, kurus maksā cilvēki, kuri nav bijuši neapdomīgi un nav ņēmuši kredītus, kurus paši nevar atmaksāt!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas