Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīdzinieks Ušakovs saņem dzīvokļa īres kompensāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aijajā
a
Deputātiem lielas algas,kādas vēl kompensācijas .Vajag steigšus krīzes caurumus lāpīt valstī.Deputāti neizprot būtības jēgu,bet plēš vēl lielākus caurumus.
jurij
j
ĒTIKA, TĀ JAU CITA KATEGORIJA, UN MĒS DEPUTĀTI NEIZPROTAM KAS TAS IR!
gruzis to vai
g
vai otraas informaacijas pluusmas vides subjektiem tas jau zinaams,jo krieviski lasoshie un ausoshie balsos vai nebalsos par generaali Ushakovu Ir vinjsh riidzinieks vai carnikovietis,luuk taads TAGAD ir jautaajums.Ja es nobalsoshu,kur buus meerim Ushakovam seedeklis,nestaastiet,ka vinjsh buus sedlos uz balta zirga kautkur Carnikavas pljavaas.
mans priekslikums
m
Atcelt deputatu un prezidenta algas, jo viniem valsts tacu visu apmaksa! Viniem sava nauda nav nepieciesama. Nu labi kabatas naudu 30 ls menesii saldejumam.
Paija
P
Kur ta saskatījāt SC aizstāvēšanu? Vajag paņemt rokās acis un izlasīt pirms ātrgaitā komentēt... Un ne jau jūs mana saprāta noteicējs, jums klibo demokrātija: kurš nedievina un neceļ uz pjedestāla JL, tas ir nozākājams :-( Nu, varēja jau tādas JL dāmas - deputātes kā Circene, Bendrāte u.c. ētisku apsvērumu dēļ neīrēt Rīgā dzīvokļus, jo pašām ir privātīpašumi ārpus Rīgas.Tas ir morāles jautājums.... Tā ka blusas ir visās partijās, par to ir runa.
lno
l
Varbūt minēsiet konkrētus faktus, taisnības cīnītāja? SC aizstāvēšana par saprātu neliecina:)
V.
V
Ušakova elektorāts lasa krievu presi. Interesanti vai tur arī šī ziņa palaista. Dienu lasošie jau tāpat nav viņa vēlētāji.
lauķe
l
Nesaprotu, kāda tur vēl kompensācija? Carnikava tacu nav kaut kur aiz Daugavpils? Jauns cilvēks būdams, Ušakovs varētu katru dienu braukāt uz Rīgu pat ar velosipēdu!
un
u
Kāpēc nevar pieņemt likumu, ka deklarējot dzīvsvietu citur, pašvaldības deputāts zaudē mandātu? Kāds Rīgas mērs, ja Rīgā nedzīvo?
un
u
Es teicu, Ušakovs ir salaga, izrādās, salaga bez sirdsapziņas turklāt.
dravegigger
d
šis atgadījums diemžēl neko pa lielam nemainīs vairuma attieksmē pret Ušakovu. tāpat kā nemainīja pret pārējiem, par kuriem Diena savulaik jau rakstīja. tur jau ir tā radikālā atšķirība starp mūsu un britu deputātiem . briti ar savām funny kompensācijām arī nebija pārkāpuši likumu. vājprātīgais skandāls bija tāpēc, ka tur publika no viņiem nepieņem nevienu citu atbildi kā tikai: "it`s a shame!!!" vnk. sakot, pārfrāzējot Dolgopolovu, viņiem visiem tur ir absolūti cita audzināšana. bet to Dienas aprakstīto Saeimas grēkāžu vārdus tagad -re nu- neviens pat vairs neatceras...
Grieta
G
Usakovam daudz naudas vajag, lai ar meitam pa krogiem vazatos! Sieviete tacu jaaperk!
Svins pakalaa
S
Ar to ari vins sevi ir noracis! Neredzet mera kreslu, kaa savu pakalu!
Viskas
V
Ari jauna paaudze, kas ienaks saeimaa un valdibaa ir tikpat rijiga un blediga, ka vecaaa, pat vel rijigaka! Jo daudzi jaunie domaa tikai par naudu, profesija ir mazsvariga, ka tik maksaa!
Ass.
A
Vai tiešam mēs latvieši par čīkstēšanu vairāk neko neprotam .Paskatieties kā citās zemēs un tautās cilvēki aktīvi cīnās par savām tiesībām. Mums nav tikai jāgaužas,bet konkrēti jāpieprasa,un ja cilvēki būs stingri savās prasībās,tad arī valsts varai ,kas ir tautas kalpi un nevis kungi ,būs jāsāk aizdomāties par to ,ko un kā viņi dara. Ja viņiem liekas ,ka viņi ir ievēlēti ,lai pildītu tikai savas iegribas ,tad viņiem skaidri un gaiši ir jānorāda ,ka viņi ir Latvijas valsts tautas kalpi,bet nevis kungi.Viņiem ir jāpilda tautas intereses,un ja negrib strādāt tautas interesēs ,lai noliek mandātus.,un meklē sev citu darbu.Atcerieties ,ka viņi ir tautas kalpi,un kalpiem ir jāstrādā tautas labā. Nedrīkst viņiem pieļaut tādu domu ,ka viņi sevi dēvēs par kungiem,tas ir pilnīgs apsurds un nepelnīts tituls. Tautai viņi ir jānoliek tajā vietā ,kura viņiem pienākas,un neļaut viņiem dot iespēju sevi paaugstināt. Tam vienreiz ir jābeidzas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas