Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Riekstiņš aicina nepārspīlēt "Baltija. Kādas "okupācijas" vēsture" nozīmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tonijs
t
Krievijas uzņēmumi ārvalstīs ir aizņēmušies miljardus, inflācija augstāka nekā Latvijā, rublis devalvēts, Krievijas Centrālā banka pacēlusi % likmi tik augstu, ka kredīti uzņēmumiem nav pieejami. Par demokrātiju un noziedzību nerunāsim. Nenoliedzu mūsu problēmas, bet Krievijā ir lielākas problēmas. To apliecina arī šādas filmas un nostaļģija pēc "labajiem" padomju laikiem.
Šampēteris
Š
Ir aizkustinošas dažu komentāru autoru rūpes par Krievijas auditorijas informētību. Savu tautiešu apriešana rāda, ka dažam grūti pārgriezt nabas saiti ar Lielo Dzimteni. Citi, savukārt, var priecāties, kā nedraudzīga kaimiņvalsts apstulbina savus iedzīvotājus. Krieviju var saprast. 1991. gadā tā faktiski zaudēja lielāko no svētumiem - uzvaru lielajā tēvijas karā.
Sēlis
S
ITAIS RIEKSTS IR TĀRPINS,paliek rūgtums mutē.
ese
e
Ciniķim nu gan ir pilnīga taisnība. Lai kā mums tas nepatiktu. Un nekāds IKP te neko nemaina, jo mūsu IKP balstās uz kredītu burbuļa. Mēs aizņemamies, bet krievi līdz šim ne. Un Riekstiņam ar taisnība, uz katru šādu filmu reaģēt būtu vienkārši muļķīgi. Melots tai filmā neko daudz nav, "bet gudrajā" Krievijā rūpniecība tāpat tika izpostīta, viņi sēž uz savas naftās adatas.. "Neko personīgi" nopelns ir tas ka tiek parādīts kā mūsu cilvēki runā ar krieviem un kā tas atspēlējas. Tas bija diezgan nepatīkami, it īpaši Karnīte mani nokaitināja, latviešiem būtu savādāk jārunā ar sveštautiešiem par savām problēmām. Pie igauņiem gan neviens auns neatradās.
tonijs
t
vajag spriest pēc reāliem rādītājiem nevis demagoģijas ................... IKP uz vienu iedzīvotāju 2008.gadā: Latvija 68.vietā, Krievija- 75., starp Botsvanu un Malaiziju. Avots: World Factbook. Nenodarbojies pats ar demagoģiju.
vahaks
v
protams, ka vajag notu sūtīt, par katru reizi, kad kāds krievijā uz latvijas pusi nopiržas, nota jāsūta, kā tad bez notas!
K-K
K
... Kamdel bijusas Latvijas un tagadejas BEZABRENES arvalstu kontingenta ir tik daudz, liepinu, ozolinu, zarinu, riekstinu un parejie mazulisi ka valstij un tautai nozimigos vardos ta darbos un gariga plaksne ....???????
ciniķis
c
Mani izbrīnīja, ka nekā personīga sāka cepties ap šo tēmu, tādējādi faktiski radot lieku ažiotāžu un netiešu reklāmu šai filmai. Diezgan smieklīgi, ka ne NP, ne arī Ārlietu ministrija nespēj atspēkot pilnīgi nevienu šajā filmā minēto faktu. Patiesība ir tāda, kāda tā ir, lai kā mums arī nepatiktu. Nu, izlaupīja tās rūpnīcas, nu izpaupīja to sanatoriju, tas ir neapstrīdami. Arī skaitļi par ražošanas kritumu ir absolūti bezkaislīgi, nu tā ir taisnība, nevar tos ciparus apstrīdēt. Tas, R.Karnīte, R.Pauls, A.Čepānis tik strauji mainīja viedokli, nozīmē tika to, ka viņus, pirms intervijas apciemoja jauki rīkļurāvēji un pateica kā pareizi būs domāt. Čepānis mani konkrēti sasmīdināja, šis esot teicis, ka divas Liepājas zemnieku saimniecības varot nodrošināt ar pārtiku divus Krievijas apgabalus, acīmredzot, filmas autori šīs muļķības neiekļāva filmā apzināti. Kurš tic, ka Latvijas lauksaimniecība dotajā brīdī bez pārtikas importa būtu spējīga nodrošināt ar pārtiku kaut vai pašu Latviju, par 2 Krievijas apgabaliem nemaz nerunājot. Jaunalksne raidījuma beigās tik nepārliecinoši nolohojās, ka pateica sakrālu frāzi - Latvijās dzīves līmenis esot augstāks nekā Krievijā. Kādas muļķības!!!! Latvijā dzīves līmenis beidzas ārpus Rīgas un tās tuvākajām piepilsētām. Tieši tāpat ir Krievijā - Maskavā, ārpus tās dzīves līmeņa vienkārši nav. Tātad, mēs varam runāt salīdzinošās kategorijās, bet salīdzinot Maskaviešu dzīves līmeni un Rīdzinieku, Rīga atpaliek par kādiem 100%. Es piedāvāju par dzīves līmeni spriest arī pēc dažiem citiem rādītājiem - piemēram, cik šis dzīves līmenis ir uz parāda? Vāl, ja runā par dzīves līmeni, tad patiesais rādītājs vēl ir priekšā, mazliet vajag paciesties un mēs to ieraudzīsim. Man smiekli nāk par bankrotējušas valsts ( kura ar izstieptu roku prasa naudu SVF, lai varētu uzturēt valsts funkcijas) žurnālisti ar lepnumu saka - mūsu dzīves līmenis ir augstāks nekā Krievijā ( kura nekādiem SVF neko neprasa). Bezdarbs pie mums jau tagad ir vairāk kā 10%, bet mēs lūk, labāk dzīvojot. Kam jūs to stāstat? Varbūt savā TV3 kantorī uz pārējo iedzīvotāju fona algas viņiem arī ir lielākas, bet vajag spriest pēc reāliem rādītājiem nevis demagoģijas.
un
u
Her redjki ne slašče. Lūriķis nav labāks par mētelīšu nirinātāju.
tā labāk?
t
Mēs jau esam riekstiņkunga tauta, mēs neko nepārspīlējam: ne varas korupciju un neprofesionālismu, ne varas koloboracionālismu un nodevību, ne... Miers...tikai miers... paliekam savās vietās...
lūriķis
l
Kād ir sinonīms vārdam her krievu valodā?:)
guna
g
Bet kāpēc mūsu inteliģentie autiņbērniņi "nepadomāja" un "neparedzēja", bet igauņi gan padomāja, gan paredzēja? Nu, kāpēc arī te - intelekta spēlē - igauņi ir priekšā?
who cares
w
Var jau tēlot musulmaņus, sūtīt notas un dedzināt vēstniecību, bet jēga?
un
u
Chelovek zaverbovalsja na stroiteljstvo Hersonskogo kanala. Teperj redko budet prihoditj, rabotatj nado. A jesli pridjot, to vzgljad jego budet nevesjolim.
lūriķis
l
Ja nav kur likt savu brīvō laiku,uzsāc bezjēdzīgu strīdu ar ČELOVEKU,idiotam jau neiestāstīsi,ka viņši idiots!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


"Baltijas nacisma" autori uzņēmuši jaunu dokumentālo filmu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas