Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Riekstiņš aicina nopietni uztvert aizrādījumu par mazo finansējumu aizsardzībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brusa
b
Bilde redzamais merglis, kurs nozaga no Latvijas valsts Abrenes teritoriju, kurs ir piedalijies Latvjas valsts izlaupisana, kurs ir kalpojis Latvijas tautas iznicinatajam, slepkavam, tautas apzadzejam, Skelem, kuram ir pirtina juras kapas (protams, nelikumigi) tiek nosutits darba NATO,. Tadas nejedzibas var notikt tikai Latvija.
nuu
n
Riekstiņš bija komunists un fizkultūrietis - tagad paši redziet kas. Nožēlojami
nuu
n
bijušais komunists, bijušais fizkultūras institūta komjaunatnes sekretārs un NATO skan kā anekdote. Un IR anekdote. Kluseejis buutu.
Hm
H
Varbūt no mums-Elite??
Portable Medic
P
Rakstā ne vārda NAV PAR TO, NO KĀ BŪTU JĀAIZSARGĀJAS. Kas par draudiem? Kam tieši nepieciešama nauda?
Kas tā par strādāšanu?
K
Ko tu! Bet kas aizsargās zviedru benkus , SVF un europas večus un babkas, kas te apgrozās?
vuarzazi
v
Riekstiņš pats piedalijàs Latvijas bankrotà.
Barons
B
Patreizējos ekonomiskajos apstākļos čīkstēt par finansējumu aizsardzībai ir pilnīgs absurds, jo drīz jau Latvijā nemaz nebūs ko aizsargāt, ja valsts budžets tiks izlietots nesaprātīgi. Ja NATO patreiz grib bīdīt kautkādus dižus aizsardzības projektus, tad lai pati arī tos finansē. Latvija patreiz ir krīzes stāvoklī. Un nevar atļauties neko. Jeb Riekstiņš to nesaprot?
Hm
H
Riekstiņa kungs-mums ir jāievieš SVF prasība-Eiro,lai aizsargātu ASV kapitālu un Zviedru bankas..Ta ir kapitalisma prioritate..Piedevām ,vai kāds uzbruks-āzijas imigrantu nakošai mājvietai...Laikam nezinat-provizoriskos Tautas skaitīšanas datus?Vai cerat,ka pagarinajuma Vienotība norakstīs -Vardus un Uzvārdus no kapu pieminekļiem?Starp citu-cik adekvata ir Latvijas iemaksa-NATO budzeta pie tik neliela aizsargājamo skaita?Vai tik AM budzets nav vēl jakonsolidē????
zvirbulēns
z
Ko? Galīgi sajucis? Tauta izmirst, iznīkst, valsts jau teju nav, bet šis par aizsardzību runā? Aizsardzības esošais budžets jāsamazina uz pusi!
Kamera
K
NATO iztere tik loti daudz neliekderigi nodoklu naudu, ka ir nekavejosi jasamazina naudas lidzeklu pieskirsana alkatigajiem NATO klerkiem, Riekstinu un vinam lidzigos interese tikai viens, ka vairak sev ieraut nasis naudu no sis organizacijas, visiem siem smerdeliem ir loti lielas algas, vini patstavigi riko kaut kadus nevienam nenozimigus un nevajadzigsu, iznemot pasu tusesanai, pasakumus, kuros iztere simtiem milijonu dolaru nodoklu maksataju naudas. Piemers, Riga tika organizeta nevienam nevajadziga sanaksme, kura bija vajadziga tikai vienai alkatigai, augstpratigai keksai Freibergai, lai gan tada nabadziga valsts, kura tauta dzivo pusbada, nabadziba ka Latvija to nevareja atlauties.
jūras mandarīns
j
Protams, Riekstiņš ir cūka, ja atļaujas banku lobētājiem, Dombrovskim, Vilkam un Vienotībai, atgādināt par NATO biedrības maksām, bet kādēļ no necūkām Vienotībā neviens tik gudrs un atbildīgs nerodas?
Sniper'sEye
S
Pareizi NATO aizrāda, = Latvija jau pirms krīzes parazitēja uz NATO kakla un bija nepateicīga un gluma. Nu šīs glumības ir vēl spilgtākas, -- zviedru banksterus glābjam, bet paši savā drošībā neieguldīsim?! Kādi mēs malači! Protams, cūka Riekstiņš, ja atļaujas to atgādināt.
zorge
z
Tāpat, ka 40.gadā Latvija tika okupēta lielvaram vienojoties, arī tagad krievi neuzrūks kamēr nevienosies ar jeņķiem. Patiesībā Krievijai impērijas sastāvā mēs galīgi neesam vajadzīgi. Latvieši jau divas reizes nospēlēja nozīmīgu lomu Lielkrievijas impērijas sagraušanā. Diemžēl krievu vadoņi to nesaprot.
vairis
v
nu atslegas vārdi ir "NATO rekomendācija ir", tā ir rekomendācija. ja pašreizejais finansejums nebutu izterets ieročos kuri ir metāllužņu kvalitātē, tad nebutu jāsaspringst. neviens jau netaisās rit uzbrukt, paies krīze, iepirksit normālus ieročus un miers

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas