Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Riekstiņš: Kampars pieļauj “netīrās veļas” mazgāšanu publiski, kas kaitē Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jjj
j
Protams,protams!R.kungam labpatiktos,lai otkati noritētu klusi,klusi!PAR LABU LATVIJU!!!PAR LABIEM OTKATIEM!!!
demokrats
d
Pareizi. Demokratiju mums nav jazina kas notiek valdiba "musu parstavi" Riekstins apstirina to ka vins ir nelabojams un vinam vinealga par Latvijas iedzivotajiem, tiesi ka pareiji vinu sudu partija un jobnuti politiskie biedri
hm
h
Vai tiešām Riekstiņam, kurš sevi uzskata par diplomātu, pietrūkst saprāta, kad jākomentē citas partijas ministrs? Labāk būtu paklusējis, nevis kūris uguni laikā, kad valstī ekonomikas ministram jārisina citas problēmas un nav jāpētī divu strīdnieku netīrā veļa. Jo beigās izrādīsies, ka abiem ir zināma taisnība, bet tā sakņojas Latvijai tipiskajā pārvaldes stilā, kuru iedibinājuši tieši Riekstiņa draugi. Kad valsts nauda tika tērēta uz nebēdu un visi bija laimīgi, jo "spēja iedziļināties padoto iestāžu darbā" un, visus konfliktus novērsa draudzīgi sadalot bagātos lomus. Tieši naudas trūkums ir un būs par iemeslu visa veida kašķiem. Tikai, iedziļinoties, var gadīties, ka būtu jāatlaiž no darba visa vecā gvarde. Neticu, ka to grib Riekstiņš, tāpēc tikai pļāpā par nespēju iedziļināties, - tādu standarta frāzi var pateikt jebkurš un par jebkuru.
Z
Z
Protams, vajadzēja noklusēt, paslēpt ! Tas būtu atbilstoši TPstilam.
Lelle
L
Atradies kritizētājs! Oranžie taukmūļi visu valsti un tās tautu iedzina pakaļā, bet šitais komjaunietis un čekists te vēl savu muti virina!
Fans
F
Repšes kungs,gan neciestu savā ministrijā tik sasmērētu personāžu,kā Ozola izskata brālēns, un vai tāds tips var vadīt valsts investīcijas un attīstību,katrs bērns pateiks,ka nav uzticams tik svarīgam darbam.Ekonomikas ministrijas kadri var paši veikt tās funkcijas.
Fans
F
Riekstiņ,labāk ieklausies savā Tautas partijas biedra Raimonda Paula teiktajā,ka šajā laikā nepamatoti šūpot Ekonomikas ministra krēslu gan ir Latvijas valsts prestīža bojāšana ārvalstīs,jo viņi nesaprot,kas tā par ģipti ir AŠ2.Cik izskatās Ozols no LIAA gan ir jau agrāk stipri korumpējies,to apstiprina liecinieki no Aerodium
Šampēteris
Š
Riekstiņš malacis, nav vēl aizmirsis kompartijas un čekas menedžmentu - visu paslaucīt zem gultas!
Tante
T
Riekstiņš,kurš bijis diplomāts,vienmēr izsvērti izsaka savu viedokli,ko nu nekādi nevar teikt par Kamparu.Patiesi kauns,ka šāds skandāls sācies tieši šobrīd,kad realizētajam,, Aerodium,,projektam Ķīnā ir lieli panākumi.
rabinovičs
r
No cilvēka, kurš māju atšķirt no pirts nespēj, mums nevajadzētu gaidīt īpašu gudrību!
Rieksts
R
Piekrītu. Viņam ir tāda pati taisnība tāpat kā par to lauku klētiņu jūrmalā!
Veļa
V
Riekstiņš un Ojārs Kalniņš jau nu ir īstie Latvijas tēla un reputācijas spodrinātāji. Apsmurgāja un nomirdināja Latvijas institūtu, nepaveicot pilnīgi neko.
D:D:
D
Kamparu nost un viņa vietā TP "līderus" - Slakteri! Nu vismaz Demakovu- viņi zin kā saimniekot :)))))))
tetris
t
Karma 15:53 jau uzrakstīja visu, ko gribēju pateikt. Kas tad tagad jāsecina no teksta, ka Kampars nespēj kontrolēt savā pakļautībā esošas iestādes? Vai tas, ka Kampars nerīkojas pietiekami izšķirīgi, neatstādinot Ozolu no ieņemamā amata? Ja tā, tad - jā, piekrītu, Repše gan jau ka būtu ierosinājis disciplinārlietu, minimums.
Janis
J
Demokratija pilsoniem ir TIESIBAS zinat par to kas notiek valdibas koridoros. netira vela.... visi jus drankji valdiba neesat neko vairak ka piecukatas apaksbikses. . Vsipar domaju ka Latvijas starptautiska ciena kaut kur juras padibeni. Lielako dalu jus padomju komunisti politiki neprot angliski ne runat , ne lasit

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas