Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Riekstiņš NATO ekspertiem sola – ārpolitiskie mērķi būs nemainīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riekstiniete
r
Kalvitis (TP) bija garants, Skele (TP) ir garants un nu ir Riekstins (TP) uzradies ka garants, smieklis nak par siem kemiem. Skiet ka vini, soe Tp pisti ir slimi ar kadu infekcijas slimibu, ka tikai tas nav sifilis
Pats
P
Neraugoties uz iekšpolitiskajām norisēm un iespējama jauna ārlietu ministra nākšanu amatā, Latvijas ārpolitiskie uzdevumi un mērķi paliks nemainīgi, arī par Latvijas interesēm saistībā ar jaunās NATO Stratēģiskās koncepcijas izstrādi. To šodien paziņojis ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) pēc tikšanās ar jaunās NATO Stratēģiskās koncepcijas ekspertu grupas pārstāvjiem Marī Žervē-Vidrikēru no Kanādas, Hansu Frīdrihu fon Plocu no Vācijas un Aivi Roni, kurš pārstāv Baltijas valstis. --------------------------------------------------------- tp PAKALPIŅŠ Rieksts tomēr varonīgi NOMĪZA ... tp KROPĻIEM nu ļoti RIEBJAS darbs Latvijas valsts LABĀ, vai ne Riekts ar reiz dzērāja atspārdītām smadzenēm?
deja
d
Tas tikai pierada, cik Riekstins ir patalogiskis narcists un egoists. Ikviena valsti ministri nak un iet, bet nevienu organizaciju, ipasi jau starptautisko, neuztrauc tas, ka kads Arlietu ministris pamet savu darbu ja tas netiek gala ar saviem tiesajiem darba pienakumiem, ipasi jau nu tada pundurvalsti, kurai vispar nav nekadas nozimes NATO institucija ka Latvija. Riekstins ir tads pats siziks ka vina saimnieks Skele, kurs rakstija vestules pasaules organizacijam. Laikam Oresnikovs ir parostijies nelabu tvanu budams par ielikniti Skelem.
Oskars
O
Tikai Latvijas teritorijā ienaķsōt KRIEVU TANKI un C-300......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas