Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Riekstiņš: nepieciešams izstrādāt memorandu pret vardarbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī
a
par vardarbības dažādajiem ( nereti slēptajiem ) veidiem mūsu "galvai" nav sajēgas. ja būtu, jau sen būtu sapratuši, ka no vardarbīgas ekonomiskās politikas, kas ietekmē katra ( liela un maza ) cilvēka dzīvi, jau gadiem cieš viņu tauta. ir jābrīnās, kā valdībā var strādāt cilvēki, kas neredz tālāk par savu un savu draugu privāto villu sienām. vai gadiem ilga vardarbība nav piekopta pret pensionāriem, turot viņus pusbadā? pret bērniem, kuru vecāki spiesti aizbraukt no valsts, lai nopelnītu iztiku? tā varētu turpināt bez gala...un blakus tam visam miljonāri aug kā sēnes mūsu mazajā nabaga valstī. man ir žēl bērnu, kuriem tagad ir noņemts arī bezmaksas piens skolās, žēl veco cilvēku, žēl mūsu skaistās, mazās zemes. bet man ir žēl arī to politiķu, pret kuriem vēršas naidā pārtapis cilvēku izmisums. es aizlūgšu par VISIEM mums. lai pietiek spēka nepadoties ĻAUNUMAM, lai pietiek prāta un drosmes labot savas kļūdas, lai pietiek mīlestības ļaut izaugt mūsu bērniem ( VISIEM ) labestības un rūpju nevis naida un nabadzības atmosfērā.
lapsene
l
Un kur tad samērība? Valdošā kliķe izsaimnieko valsti, dzen pašnāvībās uzņēmējus, bada nāvē citus pingvīnus, un - nekas? Un Riekstiņš rakstīs memorandu?
Andrejs
A
Šī Riekstiņa mūldēšana vienkārši riebjas. Tie, kas piedalās vardarbīgās akcijās, organizē tās, vada, vai arī stihiski, nelasīs šo memorandumu un arī neievēros. Hitlers un Staļins arī savulaik parakstīja visādus līgumus, bet ar ko tas beidzās? Un tagad, šodien? Riekstiņš ar valdību kladzināja un parakstīja dokumentus, kur klāstīja, ka mums visiem būs 7 treknie gadi. Bet kas notika? Un vai Kalvītis vai kāda cita žurka sēž cietumā? Toties tagad sēdinās šos jauniešus, kuru vaina faktiski ir niecīga, jo īstie vainīgie ir Saeimā, Valdībā, partijās.
mamma
m
RIEKSTINJA kungs, shie satrakojushies 13.janvara jaunieshi tachu juus visus,sevishki TP miil un ar vinju paliidziibu esat deputaati un ministri,vinji veel gribeeja juus papildu atalgot par juusu puuleem,bet juus shiem jaunieshiemneko labu neesat devushi un vinji dot jums,kas viniem ir tas ir jauniibas maksimaalisms,dedziiba un arii trakums.labu veiksmi visiem darbos! Visvairaak zheel zeena,kas shajaa skarbajaas ciinjaa zaudeeja aci,muusu pienaakums visiem paliidzeet vinjam turpmaakajaa dziivee.Policistu vieniigaa kljuuda,ka vini nenosargaaja zeena aci,citi smagi veseliibas zaudeejumi man nav zinaami.Uzsaakt konfliktus ar jaunieshiem ir ljoti,ljoti biistami,jo taa ir muusu pashu naakotne un labklajiiba-ta,ka policistu zinaama iecietiiba shajaa gadiijumaa bija vietaa.
tantuks
t
.....ar apshaubaamo likuniibu ieguuto kleetinju izliigshanas noluukos nodod briivpraatiigi beernu rehabilitaacijas organizaacijaam.Tas jau ir tas muusu katra memorands.
Liva
L
Viens vērtīgs komentārs. Ir tāds teiciens - "Tautai ir tāda valdība, kādu tā pelnījusi" . Nekad vēl nav šie vārdi bijuši vairāk patiesi kā 13. janvāra vakarā. Cik no tiem, kas gāja sist logus, par tiem pašiem politiķiem arī balsoja? Nekas jau kopš vēlēšanām nav mainījies. Slakteris bija lauksaimnieks arī pirms diviem gadiem, viņa izglītība nebija gluži valsts noslēpums. Mēs vienkārši esam pārāk bezatbildīgi vārguļi lai atzītu, ka tautas vara nozīmē to, ka paši vien esam vainīgi pie šādas valdības, jo paši vien viņiem esam šo mandātu iedevuši. Labrīt!
1337->Diletants
1
Kādēļ tauta nesavāca parakstus, kad tas bija tik svarīgi? Kādas tad bija šīs metodes ar kurām tika pausta tautas griba? Brīdī kad Tu esi pateicis, ka nav darba un vispār iet baigi šavki, valdība varēja darīt ko? Man ja godīgi nenāk prātā nekas cits kā "Dartīt pasauli labāku" LOL
a
a
Īsti komjauniešu vadoņa garā, neko nedarīt , bet imitēt rūpes, ražot dokumentus, nosodīt neko nemainot pēc būtības.
Z
Z
Nekad neaizmirsti, ka akmeņi un olas tika mesti tev , valdošajai koalīcijai par jūsu neiedomājamo nekompetenci valsts vadīšanā un novešanā līdz bankrotam. Tieši tāpēc , ka jūs nedzirdat un neieklausieties savā tautā. Un nevajag meklēt vainu citos. Tieši jūs esat vainīgi, jo jums vienīgā rūpe ir sagrābt pēc iespējas vairāk sev un savējiem. Jūs esat kā dēles piezīdušies valsts makam , jūs valsti izmantojat savām vajadzībām. Un tāpēc jums tika akmeņi un olas.
@
@
Riekstiņi nekad neiznāk ārā viegli un pārstrādāti.
produkts
p
vajadzētu izstrādāt memorandu, kas būtu vērsts tautas aizsardzībai pret nekompetentas un noziedzīgas valdības patvaļu.
antons
a
Man ir memoranda teksta daļa. Tiek atgūta Abrene, tad, man nonākot pie varas, Riekstiņam prasīšu mīkstāku sodu par dzimtenes nodevību.
ihaha
i
Francija, Griekhija, Vaacijaa, Izraeela, Krievija jau gaida Riekstinha memorandu! Riekstinh, un samazinaat algu briidii, kad tiek palielinaati nodoklhi: vai taa nav vardarbiiba? Un veidot uzkraajuma fondu briidii, kad alga tiek samazinaata un cenas aug, - vai taa nav vardarbiiba? Un noprihvatizeet, notrallintaat valsts, tautas iipashumu,- vai taa nav vardarbiiba? Klasikhi maaciijushi, ka pret vardarbiibu, diemzheel, var ciiniities tikaai ar vardarbiibu.
Vērotājs
V
Nē nu var jau būt nekaunīgs kretīnisms! Miera balodis. Pret vardarbību viņš. Varbūt vajadzētu izstrādāt memorandu pret valdības kretīnisko cinismu? Jo īpaši pret Tautpartijas cinismu, ko?
Zī Zī Gibbons
Z
Riekstiņ, Tavs un Tavas valdības cietākais rieksts ir valdības nespēja piedāvāt tautai izeju no ekonomiskās krīzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas