Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Riekstiņš: Nepieņemami atzīmēt dienas, kas saistās ar okupāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Labais šai stastā ,tas ,ka tagad runājam part ām krievu zverībam ,kas mums tika sagatavotas jūlija sākumā ..-jaunas izsūtišanas 60 000 cilvēku ..un tad vēl un vēl ... Viņi visus gribēja mūs nonāvēt .. .... Var būt tā laika liecības ,ko mēdijos sniedz vecie ļaudis ,kas visu mužu šīs sāpes glabāja sirdIs ,- liks Latviešiem saprast ,ka tie asins kārie suņi to vēlas joprojām .... Un ne tikai viņi vien....
TanteSidra
T
Valsts vadoshas amatpersonas Zatlers, Mūrniece, Ušakovs vienlaicigi ar Efraimu Zurofu apgalvo ka shaja diena Latvija tiks slavinati nacisti. Freimanis savukart gajiena pieteikuma raksta ka tajā domāts pieminēt Latvijas atbrīvošanu no boļševiku režīma. Vai jutiet starpibu? Riekstinsh ir viena no amatpersonam, tagad vinja vieta Ronis, kam pacietigi vajadzeja skaidrot Latvijas vestures lappuses starptautiskajai sabiedribai visos sev pieejamos veidos. un varas institucijam rupeties par to lai Efraims Zurofs ar saviem pakalpinjiem par Maskavas naudu te vairs nevaretu Bollivudas filmas uznjemt - uz baltkreklainu staltu viru fona kam Hitlera atteli uz krutim no milziga reportieru bara tiek izvilkts motociklists Shishkins, tipisks negativais jo viss melnas adas un ar izgrieztam rokam un kajam aiznests uz brunjotu autobusu. un tas viss, camera stop - "fashizm njeprojdjot" (fashisms neparies).
q
q
Redzi, Riekstiņ, ja Tu būtu izglītots čalis, spētu paskatīties uz šo lietu savādāk. Diemžēl, fizkultūras institūtā un komjaunatnes skolā Tev nemācija, ka veltīgi tiekties pēc garantētas drošības, bet jāmācās samierināties un sadzīvot ar domu, ka absolūta drošība nav iespējama.
Enija
E
Vispirms iemācies lasīt, un tad varbūt arī vēstures izpratne radīsies! Jefiņš arturs raksta, ka Latvija 1939. gadā jau bija PSRS sastāvā (!?). Ar tādiem analfabētiem negrasos pat strīdēties!
K-K
K
... Turpinas 'Lielo Melu' pielietosana, lai biedri panaktu atkal savu ... kadas Vacijas armijas ienaksanu - klausies tacu patiesam iemeslam ! ... Riekstin, lai cik gruti butu bijis izlobit taisnibu un ar to parstavet Latvijas intereses, tev ka AM bija izdeviba un deokupacija bija japanak esot amata - bet vai nespeji, vai negribeji, konsekvences nak - tagad vari pakluset ar padomiem !
LAčPLēš
L
Ja tev ar vēsturi ir paslikti, tad neparmet citiem,jo jau 1939 .gada Ulmanis bīj parakstījis dokumentus par pievienošanos savienībai un padomju armijas daļas atradās Latvijas teritorijās.Tā ka reālā okupācīja sākās jau 1939.gadā,tikai noformulēta bīj 1940.
LAčPLēš
L
Diezgan korekta veida Riekstiņs cenšas izteikties, bet jebkura gadījuma lielākajai daļai latviešu vācu armijas ienākšana Latvijā bīja glābiņš un viņu ģimenes tika pasargātas no vel lielāka sarkanā terora.Dievs mūsu seņčiem deva par sabiedrotajiem vāciešus, tad nebīja laiks domāt, bet bīj jārīkojas un jācīnas par savu ģimeni,bērniem.Mūžīgu piemiņu latviets ir parādā vācu kareivjiem un Dievs ir mūsu pusē Riekstiņ.
Enija
E
"starp citu arii latvija jau no 39 gada bija shajaa psrs sastaavaa." Mjā... Vienīgais, kas te sakāms - ar tādām vēstures zināšanām viennozīmigi būtu jāizmanto lieliskā iespēja paklusēt!
Normunds
N
Pietiek slavināt un klanīties svešiem kungiem, , vācu vai krievu! Vai tiešām nepienāks laiks, kad latvieši iztaisnos savu mugurkaulu. Vēsturi aizmirst nevajag, bet ir jaskatās uz priekšu nevis visu laiku pieminēt aizgājušos latvju tautai nelabvēlīgos gadus. Latvieši tagad ir saimnieki paši savā zemē, pienācis ari laiks attiecigi izturēties!
arturs
a
kas tur slikts ka krievija par uzvaras simbolu panjeemusi georga lentiiti? es rakstiiju pavisam par citu lietu, ka shai lentiitei ar staljina represijaam nav nekaada sakara.
čiepa
č
Georga lentītei nav nekada sakara arī ar nacisma sagrāvi. Georga lentīte ir Krievījas impērijas goda zīme un tās plaša demonstrēšana Latvijā ir vairāk nekā provakatīva.
Metsasisu
M
Būtu labi ja šis okupantu rokas puisis turētu muti.
arturs
a
georga lentiitei nav nekaada sakara ar stljina staljina represijaam
arturs
a
9 maijaa neatziimee nekaadu okupaaciju bet gan psrs uzvaru paar vaaciju. starp citu arii latvija jau no 39 gada bija shajaa psrs sastaavaa.
čiepa
č
9. maija svinēšana ir reāla , naida kurināšana starp tautām. Plīvojošie Krievijas karogi, Georga lentītes un cita atribūtika ir klaja, ciniska, labi organizēta ņirgāšanās par padomju okupācijas upuriem. Šādi noformēti ''svēki'' nepiedienas neatkarīgai valstij. Varbūt te vietā būtu rīkot referendumu, ja nav citas iespējas apturēt šos ''svinētājus'' ? Un interesanti, vai krievu skolās jauniešiem māca, kas ir Vlasovieši un zem kāda karoga viņi zvērēja uzticību Hitleram? Un ka trīskrāsainā karoga vicināšana 9. maijā ir vairāk kā dīvaina?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas