Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Riekstiņš palikšanu amatā līdz vēlēšanām vērtē kā “teorētisku konstrukciju”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
foršs vecīc
YL
Y
Bijušajam komjaunatnes sekretāram laba vieta būtu Latloto kasē, kur sēdēja viņa tēvs, komunistu funkcionārs sporta komitejā.
Oma
O
Smieklīgi tie komentāri par Riekstiņa izcilību! Negribu teikt, ka viņš ir ļoti slikts, bet mētāties ar tik skaļiem vārdiem var tikai kāds pastulbs oranžais! Tā pirtiņa arī vienmēr nāk prātā, vērtējot šī cilvēka godīgumu un attieksmi pret sabiedrību.
Oldmarka
O
riekstiņš pats ir viena teorētiska konstrukcija-egoistisks merkantīlisms tīrā veidā-rāpos pa jebkuriem mēsliem, lai tikai būtu silts.
klusais-2
k
Es arī atbalstītu Georga Andrejeva kandidatūru!Viņš jau reiz ir bijis Ārlietu ministrs un spēs uzsākt darbu no pirmās dienas.Vienīgā problēma-vai pats G.Andrejevs gribēs,jo viņam jau 78 gadi!Vēl viena problēma ir tā,ka Ēlertes biedrībā darbojas ne tikai Andrejevs,bet arī Ojārs Kalniņš,kuram šogad paliek 61-tātad drusku jaunāks un iespējamāks Ārlietu ministrs.Manuprāt,šie ir divi reālākie kandidāti no visiem!Kur vēl izdevīgāka situācija-Vienotībai būs ĀM,kurš jebkurā valdībā ir viens no populārākajiem ministriem tautā!Uz vēlēšanām tas būs papildus bonuss!
minna
m
MAN PATĪK BIJUŠIE KOMUNISTI AR KRĀSOTIEM MATIEM. ĪPAŠI KĀ MINISTRI
!
!
Nu jau izskatās pat vīrieša necienīgi. Ko var murmulēt? Amatpersonām, kā zināms, atļauts ir viss, kur nu vēl TP biedriem.
dzeris - Jolanta
d
Tā griešana, kas tagad notiek, ir tikai TP un pārējo darbības sekas un vienīgais reālais, ko tagad var darīt, nevis JL iegriba. populisms ir teikt, ka var negriezt, un iziet no krīzes nesāpīgi.
mja
m
''teorētiskas konstrukcijas''!!! Nez kādas sarežģītas ''konstrukcijas'' viņam tajā katliņa virs pleciem???
j
j
vēl ķertāks par premjeru
skuķis
s
Gļēvulis! Kaut kad ...sensenos laikos, kad saule spīdēja spožāk , upes un ezeri bija dziļāki un meži zaļāki, es Riekstiņu cienīju.... Riekstiņam pamatoti var pārmest ''taisnas stājas'' trūkumu (šeit nav runa par fiziskajiem parametriem...ar tiem viss kārtībā). ja atceramies vēl nemaz ne tik sen izskanējušo mazo, sīko skandāliņu par īpašumu-dzīvojamo ''klēti'' pie jūras, par kuru izrādās minētais kungs neko nezin'...sieva redz' ir tā, kura visu ''safektējusi''. Riekstiņam vajadzētu nomainīt mugurkaulu, tad iespējams no viņa arī kas prātīgs sanāktu.
Jolanta
J
Iet laiks un mainās apstākļi un mainās rīcība. Ārsts slimniekam nedos galvas sāpju tableti, ja slimniekam būs vemšana. Kāds tad ir Vienotības mērķis? Aizripot līdz vēlēšanām un uzvarēt, bet nākošajā dienā griezt un griezt jo naudas nav? Man nevajag populismu man vajag reālu rīcību, jo tādus likumus, ka Vienotības pārstāvji pieņēmuši, pat tiesa vairākus atsaukusi par nelikumistiskiem!!!
dzeris - Jolanta
d
TP bija pie varas vairākus gadus. Pateicoties tās "piedāvājumiem" mēs jau esam, kur esam. Pateicoties JL, kuram TP, praktiski, nometa varu pie kājām, jo neticēja, ka valsti no krīzes izdosies izvilkt - pati saprata, ko sadarījusi - valsts, tomēr, pamazām, ar lielām grūtībām, bet atkopjas. Un, pēc tā visa, tu vēl tici TP "piedāvājumiem? Kas liedza tai īstenot visus savus uzlabojumus un piedāvājumus treknajos gados?
Jolanta
J
1. Atšķirība. TP bija savs plāns un piedāvājums, bet Vienotībai tukša vāvuļošana bija un ir. 2. Pat eksperti atdzinuši ka programmā ir arī labu lietu, ko vajag darīt!
30 graši ne dālderis
3
Stulbākais, ka amatā paliek savu partiju par krēslu pārdevušais kultūras ministrs. Tas nav kultūras fenomens, kas būtu piemēra vērts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas