Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Riekstiņš: pamācošais tonis par 16.martu Krievijai jāatmet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
....
.
Frici-nelej udeni-ja nezini vesturi(Krievijas)tad labak kluse-generalis Vlasovs padevas ar savu stabu,bet bez bez karaviriem."krievijas atbrivosanas armiju"Vlasovs vacu fasistu vadiba savaca velak.Tie bija tadi pasi cilveces atkritumi ka jusu SS, ka jusu zonderkomandas.ka krievu un latviesu policisti fasistu okupetaja teritorijas.Vlasovu pakara,krievu noziedzniekus notiesaja,bet tadi pasi latviesu noziedznieki ir pacelti "valsts varonu"limeni. Pamela-ja kads kadreiz ari noradis kadam kaut ko-ta jebkura gadijuma nebus Latvija.Par cittautiesu slepkavosanu-Latvijas fasikiem butu jatur mute-kara laiks ir labakais liecinieks,kas ir kas.Riekstins runa ka "neatkarigas Latvijas"arlietu ministrs-nesmidini tautu-Riekstins nevar pateikt divus vardus bez sufliera.Kas ir suflieris-pasi labi ziniet.
pamela
p
Klausos un savām ausīm neticu,RIEKSTIŅŠ sadūšojies pateikt Vešņjakovam to,ko domā visa LATVIEŠU pilsoņu kopa.KAS NOTICIS??Vai tamdēļ,ka LPP/LC nav valdībā??un JL nebučosies ar Vešņjakovu kā Godmanis?Pirmo reizi dzirdu,ka Riekstiņš runā kā NEATKARĪGAS Latvijas ĀM ministrs !! Vai pats Vešņjakovs maz zina CIK KRievijā ie NEOFAŠISTU MŪSDIENĀS un CIK viņi noslepkavojuši cittautiešus????Vēstnieks uzvedas kā tupais Černomirdins Ukrainā.Krieviem jānorāda vieta pēc Vīnes konvencijas par diplomātu uzvedību!!! Bet veco leģionāru vietā es pati neietu pie Brīvības pieminekļa,JO tas ir kā medusmaize gan mūsu "patriotiem"no VL ,gan krievu neofašistiem ,kuri NAV antifašisti.VL labāk lai saorganizē transportu un aizved cienījamos vīrus uz Liteni pie cīņubiedru pīšļiem.,lai savāc naudu komunāliem maksājumiem,nevis nelietīgi izmanto leģionārus savai reklāmai.
Paltraku Vilis
P
Nu labi 16. marta letiņi neies pie Brīvības Mildas, bet 9.maija piena produkti tā vai tā sanāks pie sava elka dziedāt un dzert. Ja baltieši panāktu caur ANO, ka 1940. gadā bija TOMĒR okupācija, tad visādiem kotoviem, plineriem būtu jābrauc uz roģinu!
Paltraku Vilis
P
Es neticu! Riekstiņš vienreiz pasūtīja Krievu "uz pod..."
SS to Fricis MS
S
starcitu viena krievu diviizija padevaas pilnaa komplektaa ar ģeneraali Vlasovu un karoja pret staļinu
>>> no pasaran
&
Alefam.Vai osipovieshi arii ir pieskaitami pie valdoshas ,, elites,,beerniem? Jeb tie ir ciinitaji- internacionalisti. === Osipovieši ir fašisti, tikai krievu.
no pasaran
n
Alefam.Vai osipovieshi arii ir pieskaitami pie valdoshas ,, elites,,beerniem? Jeb tie ir ciinitaji- internacionalisti.
Fricis MS
F
Nevis MS bet 5.kolona Latvijā.Pret komunistiem vācu armijā karoja visi tie kas pieredzēja komunistu okupāciju Ukraiņi, Lietuvieši, Poļi, Moldāvi, Latvieši, Igauņi.Ja vēl kāda no ritumvalstīm būtu bijusi rievu varā, arī tā būtu pretojusies un karojusi vācu pusē.
Fricis
F
Ja Rīgas dome 16. atļaus krievu gājienu un tādēļ tiks izjaukts leģionāru atceres brīdis, man būs pilnīgi skaidrs, ka noteicēji šeit joprojām ir okupanti.
Aldis
A
Kāda vārna pērta, tāda nepērta! Ienaidnieku meklēšana Krievijā jau nekad nebeigsies, ik pa laikam mainās tikai attiecīgā valsts. Jāpiezīmē gan, ka tas ir iekšējam patēriņam, lai gan šie reizēm nolīgst arī ārzemju skribentus. Iepriekšējie gadi to ir parādījuši.
M.S.
M
Oho,kāds satraukums!Nu lai tie krievi pabļaustas par dažiem onkuļiem,kas piemin savus ,vācu armijā iesauktos un kritušos draugus.Sērīgs paskats,tāda čupiņa vien palikusi,kad nomirs,nebūs kam pieminēt tos kritušos.Labāk gan būtu to darījuši kapos.Netracinātu pasauli ar tām SS formām,kuras tiem Hitlers uzģērba.Bet vispār jau viņiem jāsaka paldies Maskavai par traci,jo savādāk sen būtu aizmirsti.Nu maz kas noliek ziedus pie pieminekļa.Katru dienu kāds noliek. Par to leģionāru lomu Latvijas brīvības jautājumā,gan jāsmējās.Drīzāk otrādi.Šobrīd Latvija ir kā valsts pateicoties rietumu demokrātijai,kas karoja pret nacistisko Vāciju
Kauns par latviešiem
K
Skatos, tik gudra latviešu tauta, bet nez kāpēc viņa ir tik gudra tikai, kad pauž savu viedokli anonīmi...
otra puse
o
Kā parasti no sovokiem, ne vārda par savējo zvērībām, kas pat oficiāli ievērojami pārsniedz nacistu upuru skaitu.
Alef
A
Chuis 10:16 Kameer Riekstinjsh pa aarlietaa, vismaz esmu daudz maz droshs, ka mees kaa taadi padeviigie nepalienam zem Laacha kjepas. ===== Latvija jau sen ir visu izpārdevusi un palīdusi zem ķepas. Varonīgi paziņojumi neliecina par patiesu neatkarību.
Alef
A
POLITIĶI IR IEINTERESĒTI BĻAUSTĪTIES PAR 16. MARTU, NEVIS RISINĀT REĀLAS PROBLĒMAS. Tapēc arī tapa šis paziņojums. Nacisti bija. Un Latvijā bija koncentrācijas nometnes. Tas ir fakts. Fakts ir arī tas, ka Simona Vizentāla centrs ir paziņojis, ka leģionāriem pieminēt karā kritušos, principā nav nosodāmi. Tomēr ir redzams, ka tie nacionālisti kas 16. martā ālējās pie Brīvības pieminekļa, ir Latvijas politiķu un viņiem pietuvināto bērneļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Bažas par drošību 16.martā lielākas nekā citus gadus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas