Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Riekstiņš sarūgtināts par Krievijas attieksmi pret vēsturi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Maskavu var saprast. Sakarā ar strauji pieaugošo prezidentu skaitu pasaulē Kremlim pilni tepiķi. Dienvidosetijas prezidents, Abhāzijas prezidents, Čavess atkūlies no tādas tālienes...
Guntars.K
G
čelovek. man tevi jāsarūgtina, bet,iespējams, ap šī gada beigām mainisies daudz kas. baltijas valstis nav sliktakas ne grama par krieviju. tur iedzīvotajiem pie galda ir galvenā tēma par musu nacionalajām nostājām.maizi nedod,dod par igauniju pačalot .
Vientulais vilks
V
NAIVULE'TEVZEMIESI janvari sanema vislielakos ziedojumus. No kurienes?
upe
u
Kur tad bija TB/LNNK , kad Saeima ratificēja robežlīgumu ? Takšu koalīcijā , takšu balsoja par , jo naudiņa ta viņiem svarīga. A patriotismu atceries atkal vēlēšanās.
upe
u
Kurš vēl nesaprot, ka Latvija ir lielvalsts un tā jau ir vēsturiskā tradīcija dāvāt savas senču zemes kaimiņiem. Gan igauņiem, gan leišiem ir tikušas latvju zemes un kāpēc ne krieviem tagad ? Vēl jo vairāk, kad kalvitim tik dikti vajadzēja to līgumu par krievu gāzi, ko saviem čomakiem likt galdā !
upe
u
Lai nebūtu tukša lamāšanās. Ja es būtu ārlietu ministre, es pirmkārt, ņemtu vērā, ka ar ES un ASV mūsu attiecības ir sakārtotas un vislielāko uzmanību pievērstu tieši attiecībām ar Krieviju un NVS valstīm. Ja konkrēti par šo jautājumu - vēsturi. Kāpēc nevar būt latvijas valdības apmaksātas krievu un latviešu , vai krievu un baltiešu vēsturnieku konferences, darba grupas un semināri kongresi un kas tik viss vēl nē. Kāpēc riekstinš kā kārtējais tizlais valsts labumus pārēdies bāleliņš piesardzīgi klusē un vaid , nevis aktīvi kaut ko dara ? Vai kāds nesaprot , ka Krievija vismaz tuvāko 50 gadu laikā noteikti paliks lielvalsts statusā ,. bet mēs esam maza ņergu tautiņa, kas netiek galā ar 100 likumīgiem zagļiem, 1 korumpētu prezidentu un viņus komandējošo valdību. Ka aktīvākiem, elastīgākiem ir jābūt mums. Igauņi nodemonstrēja savu patriotismu pret krieviem un viņi to drīkstēja atļauties, jo viņu ekonomiskie sasniegumi ir desmitiem reižu labāki. Speciālisti var nosaukt skaitļus. Mums sava ekonomika ir jāattīsta vairāk eksportējot uz Krieviju un NVS kā uz Rietumiem. Var būt mazs , pat niecīgs , bet respektēts un cienīts - kā cilvēks, tā valsts. bet ar tādiem kā rieksitiņs un citi likumīgie bandīti , mēs nekur netiksim. Paliksim savā asarau bedrē.
Bezdievis
B
Skatos ka te daudzi diskutē par šo tēmu. Tad likšu priekšā tādas pašas līdzīgas teritorijas kā Kuriļu salas. Un tas nav viengīgais piemērs. Tā izskatās ka Japāņi tik nesteidzas krieviem ar parakstu atdot šīs salas un vēl jo projām cer viņas atdabūt. Tomēr, tai pašā laikā - tas absolūti netraucē viņu ārpolitikai vai ekonomiskajām saitēm. Ar to es gribu pateikt, ka absolūti nekas nebūtu mainījies, ja LV neparakstītu to robežlīgumu, izņemot to, ka Latvija nepazaudētu cerību atgūt savu teritoriju.
upe
u
man gan būtu pamats aizrīties no dusmām , jo tādi kā riekstiņš barojas arī no maniem nodokļiem un labi barojas ! Bet atdeve kāda ? Pateikt , ka krievi slikti ? Pateikt, ka viņš kā ministrs jūtas apbēdināts ? Un par to viņam tās milzīgās algas un prēmijas un komandējumi un balstīts tiek riekstiņa sievas bizness un likumu apejot celtas tiek lepnas vasarnīcas un kasviņvisu zin vēl kas ? Un tad kāds uzraksta , ka riekstiņš malacis, bet neviens tā arī nepaskaidro kāpēc malacis. Tāpēc , ka ļoti veiksmīgi ir pratis gādāt par savu ģimeni , veiksmīgi veidojot karjeru ? Jā, labi , piekrītu. Vīrietim ir jāgādā par ģimeni. Bet pilnīgi piekrītu zemniekiem - arī reikstiņš ir pelnījis ar sūdainu dakšu pa galvu, jo vairāk kā tukšu muldēšanu neko viņš nav izdarījis tautas labā.
Vientulais vilks
V
JANI BERZIN vai tad 1937 gada tevi STALINA as nenosava?
tautvidis
t
Igauņiem gan tā cerība neliekas iluzora, tāpat japāņiem, somiem un pat vāciešiem. Starp citu, bija laiks, kad arī brīva Latvija, varbūt, likās iluzora cerība
haaa
h
1987.–1991. – Jaunatnes organizāciju komitejas priekšsēdētāja vietnieks!!! ...te tu maldies...1987.gadā pēc fizkultūras institūta Riekstiņš kļuva par Proletāriešu rajona komitejas otro sekretāru, bet pēc tam gadu nolauza krievu armijā....
galvas dakteris
g
Kādu atdošanu? Uz slēgšanas brīdi teritorija de facto bija Krievijas. Un kaut kā nebija dzirdami konstruktīvi priekšlikumi no to kritiķu puses! Karogu vilkšanai toreiz bija maza nozīme, un nebija arī tik masveidīgi tiem karogi. Es pirmo reizi ieraudzīju Latvijas karogu kad tas tika oficiāli atjaunots.
Valērijs
V
Bez šaubām tagad ir "īstais" laiks, kad izraisīt arvien jaunus starpnacionālus strīdus, pārmest krieviem visas Latvijas bēdas un krieviem aizsargājoties stāstīt muļķīgas pasakas par latviešu nespēju neatkarīgi valdīt šo valsti.... Vai nav labāk, šajos smagajos eknomiskajos apstākļos apvienoties ap to, kas mums ir kopīgs, visiem Latvijas iedzīvotājiem un pieliekot visas pūles censties pārvarēt šīs grūtības, veicinot savsterpēji līdztiesīgu, izdevīgu, efektīvu sadarbību, kas nesīs savus augļus katrai no pusēm???
Terorists
T
Laikam jau mūsu visi ārlietu ministri dzīvoja uz Marsa un neko neredzēja Krievijas vēstures traktējumos.Ar ko gan vēl lielā krievzeme varētu lepoties, kā ar savu uzvaru otrajā pasaules karā. 1.Īslaicīgas uzvaras kosmosā,bet nu čuš, jo vairs naudas nav un jāvāc ziedojumi. 2Liela impērija, bet sabruka kā kāršu namiņš. 3.Lielā flotes armāda,bet reti kad iziet jūrā,jo nav naudas. 4.No lielās zemes ziņas kā no kaujas lauka,un tādēļ viss pozitīvais vai nu Maskavā vai Pīterī. UN tā šo uzskaitījumu varētu turpināt.Un tad jājautā ar ko vēl barot savu tautu kā tikai ar vēsturisku varoņdarbu,jo cita jau nekā nav.Un vai mūsu ārlietu min. nebūtu ko cits darīt nekā atbildēt uz katru Krievijas gaudu vēstures jautājumā.
tautvidis
t
Par krievu laiku var runāt daudz un dikti , kā arī lielīties, kurš līdzējis baļķi stiept vai karogus vilcis, taču uz līguma par Abrenes atdošanu labi, ja tinte ir nožuvusi, un labi redzami tie, kas mēģina pārkrāsoties, piemēram, no oranža uz citu. Un sagaidīsim nākošās vēlēšanas, cik skaisti tie atkal dziedās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas