Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Riekstiņš: tāpat kā ASV uzņem Čavesu vai Ahmadinedžadu, Latvijai jāuzņem Žirinovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Jaa pilniigi nekaitiigs, tikai palaiz rokas un nejeedz ko runaa. Bet noveerst vareetu vienkaarsi, ja Riekstinja vietaa buutu cilveeks kurs ciena savu valsti. Bljaut naidpilnas fraazes ziriks var arii no savaam maajaam.
galvas dakteris
g
Ja tam veeleesanu sarakstam, par kuru balsosu, buus tas negods satureet Riekstinju, sviitrosu aaraa. Saku to kaa veeleetaajs.
galvas dakteris
g
Tad kaapeec taadam neko neietekmeejosam aakstam buutu jaaierodas Latvijaa? Lai suuta normaalus paarstaavjus vai nesuuta nevienu.
Dumbass
D
Kas Riekstina prata? Iranas un Venecuelas valsts prezidenti Nujorka prieks ANO sapulces nevar salidzinat ar ASV valdibas officialu tiksanos. . No Riekstina si ir apzinata valsts maldinasa, un pat disinformacija. Riekstins laikam atrodas chechas maisos, ka citadaki var aizstavetu vinu pret valsts (Latvijas valsts) darbibu. . Esmu parsteigts un vilies ka arlietu ministrim tik neinformaeta un primitiva izpratne starptautiskos jautajumos
ano.
a
Ta ir laba ideja,jo vins jau grib sevi klonet,lidz ar to bus darbs gan zinatniekiem,dakteriem.
Pesimists
P
A. God. Riekstiņa kungs, Kaut arī, acīmredzot, Jūs to ļoti vēlētos, Žirinovska kungs pagaidām vēl nav ievēlēts par Krievijas prezidentu, tāpēc Čavesa vai Ahmadinedžada ielaišanas/neielaišanas ASV jautājuma piesaukšana šeit ir nevietā. Tie ir ANO akceptētu valstu prezidenti. Viņi var patikt un var nepatikt, bet starptautiskās tiesību normas viņiem piešķir noteiktu statusu. Jums kā ārlietu ministram to vajadzētu saprast. Žirinovska kungam šāds statuss nav. Tas, ka viņš var staigāt pa visu Krieviju, dauzīt cilvēkus un plivināt savu Udostavereņije Gosduma, nedod viņam nekādas īpašas tiesības citās valstīs.
Inese
I
Es brīnos par vienu - cik ilgi (kopš antīkās pasaules) ik pa laikam tautas kāpj uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem. Atkal un atkal parādās šizofrēniķi, paranoiķi un citādi psihiski slimie, kam vieta ārstniecības iestādē, kur durvīm nav rokturu, bet viņi sēž kādas valsts domē vai parlamentā, vai (vēl trakāk!) pat vada valsti... Kā un kas Žirinovski, acīm redzami slimu, ievēlēja ne tikai Krievijas domē, bet deleģēja arī NATO?! Kā NATO saieta dalībnieku viņu, kaut ārprātīgu, nedrīkst neielaist. L. Mūrniecei taisnība, Riekstiņam arī, kaut apzināmies, ka teātris būs...
V
V
Ne jau par NATO lietām spriest tas čubriks brauc. Ka es jums saku. Pieminiet manus vārdus. Viņš izmantos iespēju.
hmm
h
nav ko teikt - tāda ir Latvijas ārpolitika, nožēlojami...
Uzsvilpa no Kremļa?
U
Jāsmejas par tādu "nevēlamo personu sarakstu". Nožēlojami.
borcinsh
b
...vispar nav saprotams ko vinsh dari stee, Latvijaa..., pec pirmas provoceshanas tik un taa bus vinu jadeportet atpakal uz krieviju.... bet pec tam saksies latvijas diplomatus izsuutishana no krievijas un t.t. labak nelaist !!!
jobnuti
j
ANO pienema tos ne ASV valdiba. Ja Riekstins ta doma, es uszkatu ka vins ir chechists un vina vards atrodas CHECHAS MAISOS. . tA IR PILNIGA NODEVIBA
Lasiitaajs
L
Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) piemirst, ka ANO miitnei Njujorkaa ir pavisam cits stauss nekaa kaadai ad hoc sanaaksmei Riigaa un Zhirinovskis nebuut nav Krievijas prezidents. Ārlietu ministra saliidzinaajums ir tikai un vieniigi atrunaashanaas ar ekstreemi vaaju argumentaaciju.
otra puse
o
Žiriks ir nekaitīgs āksts, kurš tāpat neko Krievijas politikā neietekmē. No viņa ierašanās Rīgā nekas nemainīsies. Drīzāk gaisu jauc Lužkovs, kurš Šlešakovam ir kā krusttēvs.
lasītāja
l
Jaa, Zhirinovskis kaa delegaats ir jaaielaizh Latvijaa, bet var ierobezhot vinja uztureeshanaas laiku un vietu, oficialas runas un darbiibu aarpus NATO asamblejas, vai arii piedaliit speciaalu apsardzi, lai kaads nenolaizh vinju no pekaam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas