Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rietumu atbilde uz Krievijas izaicinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Būtu jāatgādina Fišeram Reigana izteiktais kremlinu raksturojums - жестокие, коварные люди (глядя из Лондона).
AD
A
Joška Fišers jautā - Taču kāpēc nepadomāt par NATO pārveidošanu par reālu Eiropas drošības sistēmu, iekļaujot tajā Krieviju? Nu, ko te var teikt. Acīm redzot darbošanās zaļo partijā neatgriezeniski bojā loģisko domāšanu.
Lasītājs
L
'Viens no Eiropas bijušajiem līderiem kārtējo reizi parāda to, ka Krievija tiek skatīta caur rozā brillēm - nu nav Krievija uzticams un draudzīgs kaimiņš, to Jums, diemžēl, nesaprast!
Zigurds
Z
Krievi ir kā siseņi - arvien dodās un jaunām vietām lai nograuztu visu un tad dodas tālāk un atkal nograuž. Bet lai sakārtotu savu māju labai dzīvošanai - to nē! Krievjas un Eiropas robeža ir arī robeža divām civilizācijām. Uz austrumiem cilvēks nav nekas vairāk kā puteklītis, skrūvīte ideoloģiskajā varas mašinā. Uz rietumiem - cilvēks ir vissvarigākais, kuram kalpo varas mašina. Pārredzamajā nākotnē nekas nemainīsies. Un tādēļ vēstnieka Džordža Kenana aukstā kara programma par krievu sabiedrības konveģenci un impēriska sabiedrības drupināšanu, paturot prātā prezidenta Reigana formulējumu par Krieviju kā ļaunumja impēriju, japaliek spēkā vēl ilgu laiku.
J. Ribbentrop
J
Ko mans kolēģis īstenībā grib teikt, ir beigsim to lāci kaitināt un mums nebūs problēmas ar gāzi. Jau viņam atņēmām Centrāleiropu un Baltiju (manuprāt mēs par tālu aigājam, vajadzēja palikt pie manas 1939.g. uzzīmētās kartes) un tagad vēl uzglūnam Vidusāzijai un Ukrainai! Ja mēs nepanāksim kompromisu, tad tik pat labi ielaižam lapsu kūtī (KF dalība NATO).
Judeische Allgemeine
J
Krievija PSRS mantiniece visaas jomaas - ienaidnieks Nr -1 ASV ienaidnieks Nr -2 Ķīna meerķis viens - pasaules proletariaata diktatuura, panaakams visiem liidzekļie , terorismu ieskaitot , tas ir drauds visai pasaulei..., viņiem sava izpratne par demokraatiju , nacionaalismu , fašismu ! Krievija nav karsts kartupelis, kuru var meetaat no vienas plaukstas otraa , gaidot kad atdzisiis , tas nenotiks neuzskaitiisim visus karstos punktus kurus izraisiijusi PSSRS -Krievijas agresija ,peedeejais Eiropas gaazes karš jau skaitaams pie terorisma izpausmes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas