Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rietumu partneri sākuši Baltijas aizsardzības plāna izstrādi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kas par melīgu virsrakstu?
K
Tekstā "NATO preses dienests trešdien Dienai pavēstīja, ka dalībvalstu vidū diskusiju par to [šādu plānu] pagaidām nav bijis."
vit
v
NATO = PSRS
Oskars
O
Krievu FIRMAS jau sen zem grīdām noliktavās saveduši IEROČUS.
@
@
Jā, nu ziņa par nevienošanos tik būtiskā jautājumā par kabeli mani šokē. Tā jau ir reāla kaitniecība.
Jaunietis
J
Ronis saka tā, kā tam jābut. Piekrītu viņam. It sevišķi tam, ka "Tiesiskums, demokrātija, laba ekonomika un rietumnieciska iekšpolitika ir daudz labāka drošības recepte nekā kaut kāda pēkšņa pastiprināta NATO darbošanās, (...)" Tad nu vēlētāji, vērojiet pašreizējo politiķu darbību un domājiet, par ko balsosiet nākamajās vēlēšanās! Un vēl ir teiciens, - "gribi mieru, gatavojies karam!" - tas nozīmē, ka mums vajadzīgi nevis zirgi un zobeni, bet lidmašīnas u.c. labi ieroči kā arī laba sadarbība militārajā jomā ar draudzīgām valstīm kaimiņos.
obanā
o
stipri šaubos vai gadījumā, ja krievija "nejaušām" ienāktu baltijā, nato pārliecinoši izvēlētos aizstāvēt baltiju. tas 5.punkts ir tikai uz papīra, riekstiņa k-gs!!! esiet pragmatiski, nesāks lielās eiropas valstis karot par baltiju, ja pašas ir atkarīgas no krievijas energoresursiem. iespējams asv būtu cita nostāja. tas būtu ļoti vienkārši - atdodiet mums baltiju, bet mēs garantējam energoresursu piegādi, tā lūk ir realitāte. un skatoties vēsturi, domājams, ka tas ir tikai laika jautājums. lūk par ko jums, riekstiņa un veldres k-gi, ir jādomā!!!
www
w
Latvijai kopā ar pārējām Baltijas valstīm ir jāiegādājas modernas pretgaisa aizsardzības iekārtas, ar RBS-70 te nebūs līdzēts, jo tas der tikai priekš helīšiem un zemu lidojošiem un arī sava F16 vai analoģisku iznīcinātāju flote
J.Hermanis
J
Ja mēs patriektu šitos no Saeimas, tas jau būtu daudz. Tad arī vienotos par kabeļiem, tad arī neceltu krievu energostacijas, tad arī kaut kādu NATO informāciju dabūtu mūsu Aizsardzības ministrs.
@
@
Loģisks un pamatots solis. Kremļa punduri lieto šņabi, bet šahu spēlē tikai opozīcija. Šitie ir tie prastie ģeržimordas. Aplauzīsies.
Chingacguks
C
Kā Rietumi Baltiju nodeva 1940.gadā, tā nodos atkal. Tieši tāpat kā tagad Gruziju - nafta un gāze ir svarīgākas par citu valstu neatkarību. Arī vietējiem politikāņiem prioritātes skaidras - Krievijas sastāvā varēs zagt, kā rirtumniekiem pat sapņos nerādas. Tā kā - kas grib dzīvot Latvijā, agri vai vēlu gaidiet krievus atpakaļ, kam Krievija nepatīk - brauciet uz ASV, kur pēc pārdesmit gadiem melnie būs vairākums.
bobo
b
mhm, plāna veidotāji atradušies. ronis ļoti klāri pasaka, kādām jābūt lv prioritātēm. citādāk visi te gluži kā slāvu ciltis grasās žvadzināt kalašņikovus ielās un laukumos, kamēr pamatu zem kājām drupina fosīlo kurināmo šahtas. runāšana par bruņošanos un karošanas varbūtību mieru un pārticību noteikti nevairo. sadot pa muguru vajadzētu gan kalnietei, gan kristovskim, kuri, šķiet, saskābušu vīnu pārdzērušies un vairs nejēdz un kurieni velk.
Mārrutks latviskais
M
Cilvēk, kur tu esi redzējis, ka varmāka kādu vājāku neaiztiek tikai tāpēc, ka tas cieš klusu, kamēr tiek dauzīts cits???!!! Tā, nu, gan nav pat muļķība, bet diagnoze. Es netiku teicis, ka mēs, baltieši, varam uzvarēt Krieviju, bet ir gan jāsaprot, ka sevi ir jāciena un mūsu klusuciešana mūs nepasargās nevienu sekundi! Tikai, ja teiksim taisnību un sevi cienīsim, būsim godaprāta ļauži nevis kādi nebūt glumi recekļi, kas ņerkst jebkura urlas priekšā. Tur tā atšķirība. Padomā par to!
une
u
bet vispār baisi kļūst, vakar tieši noskatījos filmu The Soviet story, un šajā visā kontekstā kļūst neomulīgi... gribas dzīvot drošā, neatkarīgā valstī!!
une to Mārrutks latviskais
u
un kā, Tavuprāt, lai izpaužas paļaušanās uz sevi?? ar Veldres zirgiem cīnīsimies pret lielo krievu?un ļausim, lai visa Eiropa, ES, NATO noskatās šajā kumēdiņā, jo mums jau palīdzību nevajag. paši lieli un gudri!!
sviests
s
Ir jabut loti naivam, lai ticetu, ka Rietumi ies pret Krieviju un saks aizstavet mazas Baltijas valstinas. Kamer vini pienems kadu realu lemumu, Krievija, musu visas tris Batijas valstis visticamak noslaucis no zemes virsas. Naivi ari butu domat, ka apvienojoties visam trim Baltijas valstim mums izdotos Krieviju apstadinat- tur nav jabut augstakais izglitibai, lai salidzinatu kads ir militaras armijas apjoms Krievijai un visam Baltijas valstim kopaa. Ir teiciens- nerausti vilku aiz usam, tad ari dzivosi sveiks un vesels. Nevajadzeja list visur ar savu atbalstu Gruzijai- zel, ka tikai tagad domajam par sekam, kas reali var notikt ar mums pashiem. Domaa un tad dari, nevis otradi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas