Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgā aplaupa dzīvokļa saimnieci, uzdodoties par kartupeļu pārdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durvju kods
d
Tapē cmājai ir jabūt ar kodu noslēdzamam ārdurvīm, lai visādi šmuļi nevarētu vazāties pa svešām kapnēm.
fifa
f
ja kartupeļus piedāvā zemnieks, tad daudzi iegādājas. kāpēc ne? Tagad jau pat visas'' krutās '' bankas, piemēram, BIG zvana un piedāvā kredītus. kā teikt, aicina izmantot akciju - 200Ls kredīta iegūšanai. bet svešiem, turklāt, melnīgsnējiem krieviski runājošiem kartupeļu pārdevējiem durvis atvērt...? Nu moins!
Fredis un ģimene
F
Un kā ir ar ūdensskaitītājiem? Mūsu dzīvoklī nav uzlikts ūdensskaitītājs, bet it kā no namu parvaldes regulāri reizi mēnesī nāk ūdensskaitītaja pārbaudītājs. Brīnumu lietas ! Durvis gan viņam vaļā neveram.
Gia
G
Nu,pie durvīm zvana ne tikai "kartupeļu tirgotāji",bet arī visādi sektanti ar piedāvājumu nopirkt grāmatiņas. Kuri bīstamāki-izdomājiet paši
Raimis
R
Nu iepriekš par zagļiem, kas izliekas par kart. tirgotājiem nebija dzirdēts....Līdz vienreiz pa tv bija uztaisīts sižets, kad žurnāliste uzdevās par tādu....nu arī džekiem amats rokā tagad...
lūriķis
l
Ja jau kādam ir slinkums aizvilkt savu pakaļu līdz tuvākajam tirdziņam,sarunāt ar zemnieku ,ko kad ,par cik viņam pievedīs klāt!,tad jau nav ko jābrīnā,kā saka mūsu pusē,ka melnīgsnēji tipiņi piedāvā tādus "kartupeļus",ka pēc tirgošanas naudas tik daudz,ka ne saskaitīt.
Mārrutks latviskais
M
Tas tikai apstiprina, ka nekur tālāk par mērnieku laikiem tikuši neesam... :(( Toreiz tika atzīts, ka "..Mazos zagļus kar, bet lielos ceļ amatos.." un ".. Ko runas vīri nospriež, tas paliek..", un acīmredzot šodien arī letiņi rīkojas tāpat - varas vīriem zābakus bučo, simt līkumos viņu priekšā lokās un pieļauj tiesu pērkamību... Bēdīgi... :((
elektorāts
e
VARIET BŪT DROŠI - ŠOS laupītājus ATRĀK VAI VĒLĀK ATRADĪS UN IELIKS CIETUMĀ TAČU TIE, KAS VALSTIJ NOZAGUŠI MILJONUS, VAR GULĒT MIERĪGI... GREIZP SPOGUĻU KARAĻVALSTS...
Tupenis
T
*piedāvājumu
Tupenis
T
Nezinu, no pie durvīm zvanošajiem zemniekiem pirktie kartupeļi vienmēr ir izrādījušies ļoti labi. Vismaz te, Hospitāļu ielā. Turklāt ļoti lēti, ja ņem vērā piegādi mājās. Plus vēl karmas punkti par lauksaimniecības atbalstīšanu :) Jāatzīst, ka gadījums ir ļoti nepatīkams, turklāt zemniekiem kaitējošs. Uzmanīgiem jābūt, noziedzības līmenis tuvākajos mēnešos vai pat gados tikai pieaugs, bet nevajadzētu arī krist histērijā. Ja pa logu var redzēt pie mājas piebraukušu automobili, kurš piekrauts ar kartupeļu maisiem, tad, manuprāt, durvis droši var vērt vaļā. Vislabāk būtu, ja paši zemnieki izdomātu un ieviestu kaut kādu sistēmu saviem "kartupeļu braucieniem". Vai nu darītu to konkrētās dienās un konkrētos laikos, vai laikus izliktu paziņojumus par savu ierašanos, kaut vai kaut kādus "flaijerus" izplatītu ar savu piedājāmu. Iespējas ir daudzas un dažādas.
paldies
p
Arprats! lidz kam mes esam dadzivojusi. Paldies jums orandzie kalvisveidigie šķelist šleseri. Paldies.
ABC
A
Zolitūdē ik svētdieu zvana pie durvīm u piedāvā gan kartupeļus, ga Bībeles. Jāatzīst, ka vēl ne reizes neesmu atvēris durvis šādiem zvanītājiem, jo pēc liekām nepatikšanām un klapatām neilgojos, tiesa - arī kartupeļus neēdu un Bībele man ir jau 10 gadus:))
Mārrutks latviskais
M
Ja dikti gribas kartupeļus nopirkt, var ieteikt tiem "pārdevējiem" savu pārdodamo preci notirgot turpat lejā - mājas priekšā, jo kaķi maisā taču vispār nebūtu jāpērk... Un tad ar pāris citiem, vēlams dūšīga paskata kaimiņiem un kādu suņuku var nokāpt lejā iepazīties ar mantu... P.S. Domāju, ka viltus pārdevēji tādam variantam visdrīzāk, ka nepiekritīs... :))
aha
a
Dzīvoklī uz Pētersalas ielas arī tikko 2 melnīgsnēji krieviski runājošo puiši piedāvāja tupenīšus..
Iekšā nelaist
I
Pēdējo nedēļu laikā arī Miera ielas rajonā uzdarbojas pāris indivīdi - uzmanieties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas