Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgā pārliecinošs atbalsts Saskaņas centram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nezinitis
N
Jā, un liela daļa latviešu tā balsos, tas būs izmisuma balsojums, tuneļa galā gaisma nespīd. Ir radušās tiešām pareizas jaunas partijas, tām varētu uzticēties, tikai vai nu speciāli vai kā, viņas ir ļoti līdzīgas, nav izteiktas līderes, tāpēc vēlētāju balsiis izdalīsies, līdz ar to šīs visiem vēlamās partijas saimā neiekļus, beigās balsis savāks vecās partijas no kurām meiģinām atkratīties. Tā ka vienīgā iespēja balsot par partiju, kas noteikti iekļūs, un parūpēsies par savu balsu pareizu saskaitīšanu, Nepatīkami, bet cita ceļa nav, no nelūgtiem viesiem citādi atbrīvoties nav iespējams, tiem apdulinošai reklāmai nauda netrūkst. Vēlētāji to labi saprot un tikai tāpēc apstākļu spiesti balsos par sakaņas centru.
lauķe
l
Kas gan tur ko brīnīties - Rīgas lumpenīgie penšuki ar putām uz lūpām slavē labo zēnu Ušakovu, ka nu var caurām dienām novazāties pa sabiedrisko transportu "na haļavu".....un SC elektorāts startam gatavs!
jautrais
j
.. pajoliņu meklētāji.... Rīgā tik daudz idiotu neskraida...
cilda
c
Vienotībai nauda izbeigusies, nevar nopirkt datus... Tagad nākas tikai žēloties.... Man par komentāru rakstīšanu arī nav samaksāts!
ribalka
r
Līderu trūkums politikā. Visi tikai izpidītāji jeb darbinieki - politiķi.
jo
j
Kas ir Latvijas Faktu īpašnieks? Vai viņi ir patiesi neatkarīgi? Vai aptauja tika veikta starp Latvijas pilsoņiem? Nebūsim naivi- statistikas kompānijas ir labs priekšvēlēšanu triks svārstīgās tautas daļas noskaņošanai , ko iespējams arī nopirkt. Nauda taču nesmird!
A.B.
A
Kas Jūs par krievu?! Pasuga homo soveticus.
arturs
a
diezgan daudzi latvieshi balsos par saskanjas centru, un tas tikai noziimee, ka ne visi ir tur galiigi aprobezhoti, gadaas arii normaali cilveeki.
Dr.xy
D
Latvijas faktu aptauja? Uzraditie rezultati neatbilst patiesibai,so "rezultatu"publicesana ir vistie- saka kremla pakalpinu reklama.Ja par SC balsos kads latvietis,tad vins ir vel sliktaks neka atklatie Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki. Dievs sveti Latviju.
Zane
Z
Nesaprotu, kur pamats tādai sajūsmai par Lembergu. Zatlers nekad viņu nenominēs par premjeru, jo lai nu cik absurda ir mūsu valsts, Lembergu tomēr apsūdz smagos noziegumos. Nedomāju, ka viņš pats grib būt premjers, viņš tradicionāli ir Ventspils zaglis, un kā tāds noteikti jūtas ērti.
otrā krastā
o
Te jau tikai PR cilvēciņi komentē. Diena lv paliek neinteresanta!
nazis
n
Tagad tas pats latviski rakstiit nemaakoshais latvietis ir zemnieks? Es neesmu nekaadaas padomees, parasts pilsonis, kam ruup latviskas valsts naakotne, kuraa ir izgliitota un patriotiska tauta, nevis sazombeetu muljkju bars!
Человек
Ч
в русскоязычных блогах таких как ты называют срачами. довольно таки метко, между прочим. вот и тебя будем называть срачом. человек-срач.
HM
H
Ko nozīmē "mērkeķi"?
zemnieks,
z
Brīva jau būs no iedzīvotājiem nomirs bada nāvē ,apkārt mērkeķi paskaties ,iedziļinies cilvēku dzīvē ,droši no visa esi tālu ,jo silei esi tuvu tur tais padomēs tagad lidostas atkal vienotību iebāza.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas