Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Rīgā saskaitīti 157 no 158 iecirkņiem, domē iekļūst četras partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Šādu kļūdu nedrīkst pieļaut nākamajās saeimas vēlēšanās, lai mēs nebūtu pavisam dziļā d...
ihaha
i
Cerams, ka tagad politikhi maaciisies matemaatiku un liidz saeimas veeleeshanaam sapratiis, ka patriotisms noziimee ne tikai shkhelties, bet arii apvienoties. Izhshkhiiduhais jaunais laiks:PS+JL+SCP=33.68%. PS+JL+SCP+Cisu Latvijai=35.54% - taads rezultaats buutu, ja shiis partijas pirms veeleeshanaam buutu nodibinaajushas veeleeshanu apvieniibu un starteejushas vienaa komandaa. Secinaajumus katrs var izdariit pats! Tagad - maacieties krievu valodu, kas agri vai veelu paarnhems Riigu!
ihaha
i
Cerams, ka tagad polirikhi ,aaciisies matemaatiku un liidz saeimas veeleeshanaam sapratiis, ka patriotisms noziimee ne tikai shkhelties, bet arii apvienoties. Izhshkhiiduhas jaunais laiks:PS+JL+SCP=33.68%. PS+JL+SCP+Cisu Latvijai=35.54% - taads rezultaats buutu, ja shiis partijas pirms veeleeshanaam buutu nodibinaajushas veeleeshanu apvieniibu un starteejushas vienaa komandaa. Secinaajumus katrs var izdariit pats! Tagad - maacieties krievu valodu, kas agri vai veelu paarnhems Riigu!
nu bet
n
tālāk nav kur iet!Jāsāk reiz taču domāt arī par deokupācijas jautājumu nopietni un jāatver tie maisi reiz par visām reizēm, vismaz tie ,kas mums ir, lai vecie tā saucamie "nacionālie" kadri tiktu izolēti no varas ratiem. Citādi būs vēl trakāk un trakāk.
īstenībā
ī
Domē vēl aizvien vairākums būs latvieši. Tad redzēsim, cik tie lojāli savai valstij. Vai savu tēvu māti nosdos par Maskavas svietmaizi.
Maskavas Centra ietekme
M
Tagad jau puse vai vairāk komentētāju raksta komentārus okupantu valodā.
ērce
ē
Rezultāts bija viegli prognozējams. Latvieši cītīgi dibina jaunas partijas pirms katrām vēlēšanām, sakot "mēs esam tie īstie, balsojiet par mums", kamēr krievi ar Maskavas iestāžu atbalstu saliedē savus spēkus. Mūsu valdība nespēj atturēt Kremļa iejaukšanos Latvijas iekšējās lietās. Tad vēl ir daži ērcīgi latvieši ar īsām atmiņām, kuri sevi apmāna muldēdami "krievu laikos bija labāk". Galvenais, pēc viņu domām, ir iegriezt citam latvietim.
To Jo
T
Nu krievu valodā arī var būt citādi komentāri, piemēram, faktam, ka Krievija aizņemsies naudu no Pasaules bankas naudu. Чекистские руки тянутся за очередными деньгами Зачем нужно занимать жалкие 10 млрд? Путю надо потрясти, вывалится в 4-5 раз больше! А если потрясти всю камарилью, то можно заново отстроить Россию путинцы сами себя трясти не будут, а "народ" там трясет только бутылочки, чтобы из них последние капельки водочки вышли Во ...Дерипаскам дали без процентов...или безвозмездно...а брать будем под проценты на западе...так ,что правнуки расплачиваться будут...!!! Что портянки...любите свою власть еще больше???Слава Путину -грабителю будущих поколений Россиян!!!
Lurike
L
Mani reāli besī, ka viņš uzdodas par cilvēku, bet uzspiež savu valodu visur, pat šeit, pat latviešu avīzes komentos man jālasa krieviski lappuse pēc lappuses. Pie viena pateikšu- nevar draudzēties ar tādiem cilvekiem, kas nepapūlas saprast, ko domā mītnes zemes cilvēki, bet ņem tikai to , ko dod krievu valodā rakstošā prese un tāda pati TV un pieņem visu par pliku patiesību. Ar visu gribēšanu nevar viņiem iedot citu informācijas telpu, jo nav, kas paņem pretī. Atliek tikai pazemoties līdz savas valodas atmešanai, lai sāk kustināt savas knapi ierievotās smadzenītes.
Latvietis
L
Nu ko Jūs činkstat, lielākā daļa manu paziņu balsot negāja, LAI CITI IZDOMĀ PAR KO BALSOT, KO TAD BRĪNIETIES PAR REZULTĀTIEM, VAJADZĒJA BALSOT IET!!! Vienalga par ko, BET BIJA JĀIET!
"+"
&
Uzjautrina, ka Čeloveks laiku pavada ar latviešiem, nevis ar savējiem.
Andris
A
To saprotam ,bet kas tur ļauns,protams nevajag ar naidu.Ļoti gribētos portālu kur viņi pamatoti aizstāv savas KRIEIVZEMES intereses,tad viņi vairāk civilizētos.
forši
f
Piekrītu! Pat svētdienā Čeloveks daudz labprātāk pavada laiku ar mums ne ar savējiem! :)
Человек
Ч
Латвия на грани краха, в столице победили антифашистские силы, латыши все больше уезжают за границу, после нынешней исторической победы на выборах русские перестанут слать своих детей в латышские школы, а в русские школы, наоборот, своих детей начнут слать латыши.
Esiet cilvēki!
E
Beidziet aiztikt čeloveku, vai tad neredzat, cik viņam ir slikti. Visi notikumi attīstās ne tā, kā viņš gribēja. Impērija sabruka, krievu armija aizgāja, palikušie krievi arvien vairāk sūta bērnus latviešu skolās, tagad vēl PCTVL izgāzās. Pažēlojiet taču viņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas