Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas birojā Maskavā strādās tikai viens cilvēks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mīļākais
M
Manis pēc kaut vai 10 cilvēki Maskavā strādātu. Galvenais lai ir rezultāti, ņemot vērā Ivetas gudrību, enerģiskumu un harizmu, rezultāti būs. Bet ko Briselē dara visa Latvijas ierēdniecība, lido turp-atpakaļ, klanās priekšā pakaļā visādiem komisāriem. Rezultātā zemākās subsīdijas lauksaimniekiem, iznīcināta cukurrūpniecība, sagriezti zvejas kuģi, kas nākamais?
Luxsus
L
Atškirībā no Jums viņa ir daudz pārāka un gudrāka, vienmēr ar savu viedokli un spēju gaumīgi apģērbties. Skauģu jau pilna Latvija. A ko paši esat šai dzīvē atstājuši aiz sevis?
targash
t
Un kad ir jātērē uzkrājumi? Laikam jau krīzes laikā. Paldies, protams, ka atstāja to uzkrājumu. Bet tas arī vienīgais pozitīvais no TB vadīšanas. Vai tiešām nesaprotat, ka lielāko daļu no Rīgas budžeta paņem saistības, ko iepriekšējie sagādājuši. Tad sociālais budžets un iemaksas pašvaldību izlīdzināšanas fondā. Var, protams, strīdēties par LIVE RIGA lietderību, tomēr ir jāsaprot, ka tas nav tas pats, kas milzīga korupcija un kukuļi, starptautisks skandāls, kā meršu kukuļu lietā. Vai desmitiem miljonu otkati Dienvidu tilta būvniecībā, vai speciāli Škodai uzrakstīts konkurss uz nieka simts miljoniem.
Vienotības Klibā pīle
V
Man jau patīk tava riešana par Maskavas aktivitātēm no Rīgas domes, bet pastāsti , ko tavā europas sojuzā šobrīd zvejot? Pats Rumpejs saka , ka europa ir galīgās ziepēs! Naudiņas šiem nav , jo jāglābj vēl lielāki pļunduri kā Latvija (Grieķija, Īrija , Portugāle un Spānija.... ) un tur aizies simtiem un simtiem miljardu..., tāpēc no mums europa tikai noplēsīs nevis kaut ko papildus dos. Taču Krievija ir interesanta pat vāciešiem un frančiem, tad kāpēc mums jābūt muļķīšiem un nepaņemt kaut ko arī no turienes? Tāpēc ka esi pats naciķis ar pilnu vēderu un citiem letiņiem vēli tikai staigāt basiem un neēdušiem, vienlaicīgi tavi valdošie brauc ar meršiem un dzer šampi par manu naudu? Tādi ir tavi laimes prieki?
lux
l
Nepieņem sev vēlamo par īstenību. Statistika, paldies Dievam , ir cita.
Aleksios
A
Ļoti nepatīkama sieviete, darbā - klačīga un , ai , cik žēl - dumja, bet tā kā bijusi augstu vīru gultās, tad atlikušo dzīvi - zaļā gaisma.
batjka
b
Bijusi G.Krasta milaka nu ir atkal amata iestumta. Ta jau visus sos 20. gadus draugi, milakas, milakie, pielideji, radi, gimenes locekli tiek iestumti naudigos amatos. Ka tikai velak neizradas, ka si augstpratiga, alkatiga I. Sera ir kalpojusi citas valsts interesem....
realitāte
r
Kā redzam Eiropai maz vajag mūsu elsporta produkcijas, veiksmīgākie tigi iznākuši ar Krieviju, Baltkrieviju, Lietuvu, Igauniju...
hi-ha
h
Re kā atcēla viņu draugu Lužkovu!
lauķe
l
Nu ja Maskavā tiks atvērts šāds te birojs un augšminēto biroju vadīs šitā blondīne, tad drīz vien Rīgas" vakzālē' atkal būs pilns ar maišelniekiem no varenplašās.......
haims
h
viss okei ar to Maskavu - biroju VAJAG ! :)....bet tā Iveta Sers ir interesants kukainis ...jocīga viņai tā karjera...moš, bija šī beibe kādam vēl no LTF laikiem ? Viņa ārlietās jau baigi sen...
skeptiķe
s
Arī viens cilvēks ir par daudz.
Nu, nu ...
N
Birks gāja prom, atstājot Nilam 80 miljonus latu pārpalikuma pilsētas budžetā. Nils gadu pasaimniekoja - un pilsētas budžetā izveidoja 40 miljonu latu iztrūkumu. Patiesi, to tikai SC spēj - gada laikā izķēzīt tik milzīgu pārpalikumu un vēl iebraukt drausmīgos mīnusos. Un turpināt lielīties, kā prot saimniekot ...
vispār
v
nu, skolas gan tā kā par Eiropas naudu remontēja. tad jau tā Brisele tomēr, ne Ušakovs. nez, Maskava arī veidos fondus, no kuriem mēs varēsim ko gūt?
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Pēc 2 gadiem būs pašvaldību vēlēšanas un tad lai nāk citi un saved kārtībā, tāpat kā tas bija ar valsti, tā sanāk? ---------- Tā ir visur kur piedalās Šlesers! Viss tiek salaists grīstē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas