Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Rīgas centrā ignorē aicinājumu ar klusuma brīdi pieminēt Polijas prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Attieksmi laikam ievirzīja VDK paklausīgā expolitiķa J,Jurkāna/itkā poļa?/ murgi Staļina ideoloģijas cienīgā mērcē.Kaut ko tādu neatļāvās PAT Jurkāna šefs - Putins!Rīga ir pārkrievota Latvijas galvaspilsēta un nav brīnums,jo būtībā Polija un īpaši Kačinskis nebija Putina un Kremļa draugs!Vakar НТВ raidījumā"Vojennaja taina"rādīja sižetu par to,kā krievu lidmašīna avarēja Habarovskā tādā pašā vīzē.Piloti nevarēja atpazīt zemi un lidaparāta sasvērumu.To /NTV/ vēl skaidroja,ka ar el.magn.aparatūru var mierīgi izvest no ierindas VISU lidmašīnas caparatūru.Raidījumā bija daudz interesantu faktu par katastrofām.UN NOTEIKTI komisijas locekle NOLIEDZA Kačinska pilotu komandēšanu un 4-reizejo riņķošanu ap lidostu! "No Zviedrijas",ne tev ,ne zviedru reportierim lemt par POĻU vēlmi KĀ !!! godāt savu patiesi POLISKU Prezidentu !Zviedri savu varēs vārtrūmē pamest. Ja nu tas ir noticis,tad Kremlim tas tomēr samaitāja URĀ patriotismu uz 9.maiju un PASAULE uzzināja par KATIŅU.Par to vien Kačinskis ir pelnījis /un pārejie/ TĀDAS bēres!
No Zviedrijas
N
Zviedru reportieris salīdzina Polijas prezidenta bēres ar viduslaiku karaļa bērēm ar īsti neizdevušos pompozitāti daudzu augstu ārvalstu viesu neierašanās dēļ un ar zināmu provinciālisma piegaršu. Vēl viņš izsaka minējumu, ka prezidenta pāra pīšļu atrašanās poļu svētvietā pēc prezidenta brāļa iegribas iespējams būs zināms kuriozs tūristiem nākotnē. Tas, ka Latvijā tika izsludinātas tāda mēroga sēras šajā sakarā vismaz man šķiet patiešām viegli dīvaini. Vai tiešām Latvijas ”aristokrātu" satricinājuma šoks pieņēma pāri mēram gājušas proporcijas un vai tāpēc visi pārējie, kas no šīm aprindām atrodas tālu, būtu uzskatāmi par atpalikušiem mežoņiem? Lai vieglas smiltis visiem bojā gajušajiem…
anna
a
ak tad sausmas - piragam nabagam abi gali apdegusi nu un??? LV pasi nezin ka kam pielist un vel ielu janosauc par godu -ka dudajevam davanaa saprastu ja valinkus atmestu vaira va tas lopu dakteris zitlers tad tiesam iedzertu par veiksmi un laimigu nakoti bet jums mani jaciena un jacies jo tiesam te dzivoju
un
u
Un sirmais ari.
un
u
Un viss haiduks miris...
haiduk
h
un??? kad man nomirs kaimiņš - viņam ne sirēna būs, ne visa valsts apstāsies....dīvaini gan te ir! Miris un viss
Sirmais
S
Latvieši ir sīka, kašķīga un alkatīga tautele pie Baltijas jūras.Tā nemaz nav tauta, bet bariņš cilvēku kas visur un vienmēr savas intereses tur godā bet pilnīgi ignorē citus.Tam visam klāt izglītības un kultūras trūkums.Latvietis kopj un pucē savu tuvineku kapus ne jau mirušo piemiņai ,bet lai izrādītu savu varēšanu.Sagribējuši ,lai latvietis izrādītu cieņu Polijas prezidentam,kapēc ,kas par to viņam būs.Pavisam cita lieta bizot pa eiropu, maisīties pa kājām cilvēkiem,atņemt maizi un ērtības vietējiem,tur pirmie,ne saukti ne aicināti ,bet klāt gan.Rīmas,tāda nu ir manas tautas daļa,ceru ,ka ne lielākā.
Dolārs
D
Vispār neko nedzirdēju. Un pat nezināju, ka būtu jādzird. Varēja jau gan internetā tā informācija parādīties. Avīzes jau cilvēki vairs nelasa tik ļoti kā āgrāk.
gan jau!
g
Gan jau uz tava kapa arī kāds uzkakās.
Simona
S
un sirēnas... tas bija pārsteigums sestdienai. Kad tās izdzirdēju, likās, vai tiešām ir kāda nopietna trauksme? -------------------------------- Normāls cilvēks jau nu necenstos visiem izbazūnēt savu stulbumu un neinformētību. Par gaidāmo klusuma brīdi un sirēnām bija tik daudz iepriekš ziņots, ka nezināt varēja tikai tāds, kas pilnīgi "atslēgts" no visiem informācijas avotiem, tā teikt - "atrodas mucā". Bet jūs taču esat pie datora un izmantojat internetu??? Tad jūs nevarējāt nezināt. Manā bērnībā cilvēki (un mašīnas) vienmēr apstājās, ja pa ielu virzījās bēru procesija. Un noņēma cepures no galvas. Tas skaitījās elementāri.
padospaini
p
kaut te dažs labs dzīvos cienītu tāpat kā pieprasa cienīt ATSEVIŠĶUS mirušos!
aldis
a
sis tris minutes es sedeju ar seru seju uz poda
Li
L
un sirēnas... tas bija pārsteigums sestdienai. Kad tās izdzirdēju, likās, vai tiešām ir kāda nopietna trauksme? (jo nu jau katrā valstī bez maz pa kādai nelaimei notiek) pie TV nesēžu caurām dienām, lai sekotu līdzi visam, bet šitāds sirēnu "mazliet šoks" gan nebija gaidīts.
Li
L
parasts cilvēks, kurš darīja savu darbu, iespējams godprātīgi, bet šitādu "pompu" un ažiotāžu ar tām bērēm te uztaisa, liekas,ka kāds karalis te būtu bijis!!! Latvietim par daudz kungu uz kakla sēž, tāpēc, nekāda šāda saucamā cieņa lavieša cilvēka rīcību neaizskars, un var necerēt, ka aizskars un pamudinās kaut ko pieminēt.
MS
M
Ne jau ignorēja.... vienkārši aizmirsa vai nešķita tik būtiski... es ar ilgi nesapratu, jo ne jau visu laiku klausos radio vai skatos TV...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas