Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo prezidenta amatā varētu palikt Sējējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka balelin
J
Nav Tava tā naudiņa un nav Tava darīšana kas ko un par ko maksā. tā nav no budžeta ņemta nauda.Sociālisma produkts Tu esi.
balelins
b
SITOS SPORTA KLUBUS ES NEIZPROTU... PAR KADU NAUDU TIE TIEK UZTURETI? PAR VALSTS LIDZEKLIEM VAI PRIVATPERSONU LIDZEKLIEM? IT KA LASIJU KA AIZSARDZIBAS MINISTRIJA SPONSORE SPORTU IT KA PAR 600 MILJONIEM LATU... VARBUT SO NAUDU NOVIRZIT SKOLOTAJIEM? NEVIS UZTURET ELITARUS SPORTA KLUBUS KUR SPELE VALSTS ELITES DELINI.. SKOLOTAJI PIESAKA BADA STREIKU BET VALSTS ELITES ATVASES RIJ NARKOTIKAS UN SANEM SPORTA KLUBOS NO VALSTS PASAKAINAS SUMMAS HONORAROS...
nalo sc
n
neviens nav uzmests, Viesturs ,Normunds ,Artis un Ronalds joprojam draudzigi spelee Lushu veteranu komandaa NAHL chempii... Un Ulmana akcijas dibinashanas bridii nomaksaja Savickis.taa kaa Guncha ir izkartne un marionete un sapratne par hokeju vinam ir totala diletanta liimenii,maigi izsakoties. Dinamo zaudejumi - 900.t. eiro aptuveni,secinajumus izdariet pashi.
miklais krabis
m
Tāpēc, ka cilvēkiem patīk baumot...
karlis
k
Kapēc domājat ka Sējējs uzmetis koziolu?
hevrijs
h
koziols pacela Sejeju,bet sis vinu kinul.Cuska azote,bet tadi kangarini ir loti vajadzigi.Ne tas sejejs bija hokeists ne menedzers.Iedod varu un redzesi kas sanak nu tad ari redzam.
Zemessargs
Z
Viss tas turpinās, kamēr ļauj. Gan jau atradīsies ļaužu kopa pie varas, kas Latvijā daudz ko mainīs. Jo cik tad ilgi?
Bāleliņi
B
Un visu to piesedz ar ekspremjeru Kalvīti un eksprezidentu Ulmani. Un kur ir Godmanis?
MH
M
Koziola akcijas nopirka Itera, tā kā tagad šim uzņēmumam ir 51,2% akciju + Savicka 9,76% + Savicka uzņēmumu jurista Pauniņa 7,32% = 68,28% akciju.
inc
i
Valdei jau nu vajadzētu saprast,ka pirmajā pastāvēšanas gadā,peļņu gaidīt nevajadzētu...
ķengurs
ķ
Jēga, no akcionāriem - fiziskām personām, ja katru gadu jāatrod aptuveni 10 miljoni eiro budžetam? Vai tad Rāvis,Kalvītis, Ulmanis katru gadu samet tās naudiņas? Ja nemaldos, tad akcionāri ielika kaut kādus mistiskos līdzekļus % izskatā a/s Dinamo kā dibinātāji.
dinamo nozīme
d
Un Kalvītim arī dinamo. Vai Ulmanis nākošais?
dinamo nozīme
d
Vispār dinamo Koziolam. Labi kinuli.
Kas bija un ir samnieks?
K
Žēl, ka kontrolpakete tagad pieder Krievijas valdībai, būtu savas akcijas vismaz pārdevis kādam no vietējiem blēžiem. ________________________________________ Līdz šim lielākais AS "Dinamo Rīga" akcionārs bija "Itera Latvija" ar 39,02% akciju. Koziolam piederēja 12,18%, savukārt Savickim, Guntim Ulmanim, Kalvītim, Guntim Rāvim katram pa 9,76% akciju. Aldim Pauniņam pieder 7,32% akciju, bet Kristam Freibergam - 2,44% akciju. "Itera Latvija" ar 39,02%+Savickim 9,76%=48.78% Vai kāds no pārējiem akcionāriem savas akcijas ir ieķīlājis apjomā 1.22%+viena akcija (kā minimums)? Kurš? Ko bijušais Latvijas valsts eksprezidents Ulmanis par to domā? Un Kalvītis kā otrs akcionārs un ekspremjers? Un Godmanis kā ekspremjers un fans?
Garais
G
Es kā jūrmalnieks varu teikt, ka Sējējs ir ļoti slidens tips.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas