Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas konferencē spriež par 21.gadsimta izaicinājumiem rietumvalstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
priecē
p
to Zvirbulēnam tava mīļākā literatūra ,droši vien, ir Latviešu tautas sakāmvārdi un parunas. Domugraudus ar literāru apstrādi veidojot, sanāk komentārs.
Tvaika ielas Napoleons
T
redzi, putneli, jebkura valsts, uz Rietumiem vai uz Krieviju orientēta, realizē savu politiku, dabistiski, par nodokļu ieņēmumiem - tas ir bijis visu valstu finansējuma avots visos laikos. Tā ka neko te pārmest nevar. Un jebkura politika kādam nepatiks - ja valsts realizētu citādu politiku, tā varbūt nepatiktu man. P.S. Saprotu, ka apklačot politiķus un bļaustīties par "prostitūtām" ir vieglāk nekā vērtēt politiku pēc būtības, tikai šīm klačām nav nekādas vērtības. Tieši otrādi, tās parāda klačotāja argumentācijas trūkumu.
poohstick
p
Patiesībā kļūdījos. Konferences tēmai vajadzēja būt "Kā Latvija tikai 18 gados pamanījās pazaudēt rietumniecisku izvēli?" Tiesa, tad gan 2/3 no esošajiem Latvijas dalībniekiem šajā konferencē tad nepiedalītos. Ieskaitot visus marasmatiskos A.Lejiņus (kurš jau tagad sludina nekur nezvanīto Obamas uzvaru par labu esam) un pērkamās Ž.Ozoliņas, utt.
krok
k
eh, laba mums bija prezidente..
Parastais
P
Vai apsveicamas ir arī Bilderberga grupas ikgadējās pulcēšanās, kur vienā ir piedalījies (2006) Andris Piebalgs? Ja jā, tad argumentējiet no demokrātiskas un atvērtas sabiedrības skata punkta.
meklē sevi
m
to ddd pats vainīgs,ka nemāki saskatīt gaišo
ddd
d
Latvija nav rietumu valsts. Drizak merkaku pereklis ar kriminalu noskanojumiem.
esam Rietumi
e
Visa veida starptautiskas diskusijas ir apsveicamas.
Bins
B
Dēmos kratos - tautas vara nevar būt nākusi no Austrumiem vai Rietumiem un tā nav nedz standartizējama, nedz eksportējama. Katras tautas etniskās īpatnības - mentalitāte un paaudžu pēctecībā evolucionējošs dzīvesveids arī nosaka tautas izpratni par demokrātiju. Svešu "vērtību imports" ar militāru vai ekonomisku ekspansiju ir noziegums! Vien minēto apstākļu spiesti mēs neesam bijuši spējīgi iegūt savu latvisko demokrātiju...
zvirbulēns
z
Nu ja, ka tā, ko tu darīsi, tādi tie "pensionāri" ir, ne viņiem spēka vairs dzīvot, ne mirt :))) P.S. Rinkevičam, tam gan spēku un cinismu neatņemt, ja viņam kāds lūgtu, viņš pat bēru ģenerālmēģinājumu Freibergai sarīkotu ar saukli - atvadas no laikmeta. :)))
lux
l
p.s. Slikti esi mācījies franču valodu. "Plus beaucoup" franču valodā nelieto. Kalka no latviešu.
poohstick
p
Nē, zvirbulēn, viņi vienkārši atgādina paši par savu bijušo nozīmīgumu. Visu cieņu Jensenam un visiem citiem konferences runātājiem, bet viņiem vairs nav nedz ietekmes savā sabiedrībā, nedz arī intelektuālas receptes mūsdienu problēmām. Līdz ar to pasākums ir tikai par viņu personisko izradīšanos, ja neskaita Lukasu no Economist, kuram idejas vēl ir. Bet arī viņš tur piedalās tikai tāpēc, ka ir neglābjams rusofobs (kas ir labi). Un kāpēc kāds ex netērētu savu laiku par apmaksātu pjedestālu, lidojumu un viesnīcu un varbut arī honorāru no "superefektīvā" Centa Ūbeļa - opā - Rinkeviča bijušās iestādes?
zvirbulēns
z
Man patīk pirmajā bildē redzamais kadrs brillītēs, kurš, turot rokās dārgāko, kas dots, sev klusi jautā, - velns ar ārā, ko es te daru ?
zvirbulēns
z
Jūs gribat neiespējamo un nenovērtējat runātājus. Viņi tomēr, tomēr nav tik dumji, lai tērētu sevi, klausoties tukšumā - vecu, nodrāstu muļķību atgremojumos.
poohstick
p
Jā , un netieši jāpiekrīt valdim. Šādas konferencēs dalībnieki parasti sarunājas paši ar sevi, kamēr pārējie neklausās un "bīda lietas" pa kaktiem. Vispār tikai pēdējais plānprātiņš varēja iedomāties rīkot konferenci nedēļu pirms ASV prezidenta vēlēšanām. Interesanti, cik tur ļaužu ir pārstāvēti no abām kampaņu nometnēm, kuri reāli ietekmēs pasaules politiku tuvākos 4 gadus. Laikam 0.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas