Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas Kongresu biroja veiktās mahinācijas Flikam bijis šoks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Modis
M
Kā te pāķi zelē modes vārdu"uzmest".
taurene
t
Domāju, ka nauda nav vis Tamāras rokās. Bet gan, ka Fliks un Co ir Tamāru vienkārši uzmetuši. Nedomāju, ka viņa būtu riskējusi dēļ tādas summas... Domāju, ka šī summa ir sadalīta starp zēniem un uzrīkots "teiāteris".... Tamār, kur Tu esi?
Absolūtais Nezinītis
A
Vai mūsu valstī bez blēžiem ir vēl arī citādi ļaudis?
cangals
c
Nu i roža!!! :):) Tur uz pieres uzrakstīts - Uzmetīšu ne tikai Fliku!!!
L.M.
L
Bertold, a iesniegumu policijai uzrakstīji?
lala
l
UN KRIMINĀLLIETA??????????????
labais
l
1. par ko Fliks uztraucās un kliedza - par to, ka ir cilvēki, kas zog 10-us tūkstošus? ja nevar tikt klāt miljoniem, tad jāzog tas, kas ir. Visiem nav tādas aizmugures, kas ļauj no zila gaisa uzrasties 14 mio, par ko nopirkt pusi lidsabiedrības. BEZ deklarācijām, bez ienākumu pārskata, tā vnk bāc! 2. kas tie par darbiniekiem, kas gatavi samesties 128 000, lai tikai noklusinātu lietu un neviens neraktu dziļāk? Jeb, lai nebūtu jāsēž 6 gadi ar konfiskāciju? Ko viņi slēpj. Es teiktu - lai samet naudu, bet JĀROK ir NOTEIKTI un cietumā arī jāsabāž visi pēc kārtas. Kas jaunā Kamilla domā tāpat kā LPP, ka vairs nav tā persona, kas zaga? 3. kādēļ tā Kamilla vēl nav apcietināta, kādēļ viņas manta nav apķīlāta, ja jau Liepājas zivju konservu rūpnīcai pamanījās momentā nobloķēt un apķīlāt visu par nieka 2700 par nepadarītiem darbiem. Ir mums kaut kādas atlaides valsts mantas zagļiem?
Turists
T
Es šo dāmīti redzēju Londonā stansted lidostā , Tākā tu tū ,,,.rokā nedabūsiet .
zaglers
z
Nu gan Kokmane,dauzīs Tevi Fliks ar koku :))
ugu>Bebrs 17:27
u
nu man jau likās, ka redzēta AM, starp citu ļoti darbīga, enerģiska sieviete ar..xxxx... foto gan stulbs ielikts - kā no policijas arhīva kaut kā neticu, ka viņa šlesoflikus tā viena pati 'uzmeta'.. gerhards jau ir šlesera cilvēks, visus šlesera kroplīšus padomēs sabāzis
Bebrs
B
Nez, vai ar ilggadējo padoto BAIBU PIKOLU arī padalījās?! Deklarācijas veids: Kārtējā gada deklarācija - par 2008. gadu Vārds uzvārds: BAIBA PIKOLA Darbavieta: 'LR AIZSARDZĪBAS MINISTRIJA' Amats: Nodaļas vadītājs Iesniegta VID: 18.03.2009 Ienākumu gūšanas vieta (avots) – juridiskās personas nosaukums, reģistrācijas numurs komercreģistrā un juridiskā adrese; fiziskās personas vārds un uzvārds Ienākumu veids Summa Valūta 'LR AIZSARDZĪBAS MINISTRIJA', 90000022632, Latvija, Rīga, Krišjāņa Valdemāra 10/12 Alga 27523,87 LVL
Bebrs
B
Ilggadēja Aizsardzības Ministrijas Protokola nodaļas vadītāja, starp citu.... ..arī Aizsardzības ministrijas Starptautisko sakaru departamenta direktora pienākumu izpildītāja Tamāra Kļaviņa.....
LVD
L
Nu re , paturam vēl valsti bez algām , tad ne tas vien sāks darīties.. Cilvēki jūgsies nost uz līdzenas vietas, jo ēst tomēr gribas visiem, un ,kā smejies, nauda kā maksājuma līdzeklis vēl nebūt nav atcelta..
targash
t
Nu tad esi konsekvents: Repše bija ministrs, kad tika iepirki peldošie lūžņi? Bija. Vainīgs? Vainīgs. Citādi uzgrūda atbildību vienam virsniekam. Un šis konkrētais gadījums nav tāds pats. Te, viena ir apzagusies. Viena, kas tur ielikta ar tēvzemiešu svētību. Un ja Buldozers visur saliktu savus cilvēkus, tu taču protestētu, vai ne?
Elizabete
E
"Tomēr no Inspiration Riga, kas ir Rīgas kongresu biroja dibinātājs, neesot ko paņemt - organizācijas birojs ir slēgts un darbinieki izvākušies 1.februārī." Tas inspirāciju birojs labi skan. Kaut kā atgādina tos laikus, kad fiktīvas firmas bezdarbniekiem izsniedza čībiņu izejmateriālus par lielu ķīlas naudu, bet , kad nabaga skroderi atnāca nodot saražoto galaproduktu- durvis ciet un visi gali ūdenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas