Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas ostas valdē turpinās strādāt Straume

Kaut iepriekš Tēvzemei un Brīvībai/LNNK biedra Jāņa Straumes darbībai Rīgas brīvostā ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) veltīja kritiskus vārdus, šodien valdība atbalstījusi viņa iecelšanu brīvostas valdes locekļa amatā. Faktiski viņš turpinās veikt šos pienākumus, vien līdz ar valdības maiņu no iepriekš _tēvzemiešu _pārvaldītās Ekonomikas ministrijas (EM) pārstāvja kļūs par Satiksmes ministrijas pārstāvi ostā. Savukārt EM pārstāvēs Rīgas domes deputāts Olafs Pulks (JL).

Iepriekš ekonomikas ministrs A. Kampars klāstīja, ka, visticamāk, rosinās J.Straumes nomaiņu, kurš tobrīd bija EM pārstāvis ostā. "Neesmu redzējis šī konkrētā cilvēka lielu pienesumu brīvostā - kādu attīstību, perspektīvu ideju," sacīja ministrs par J.Straumi. Kaut šobrīd J. Straume vairs nepārstāv EM, no darba brīvostas valdē viņš nav atbrīvots.

Par EM pārstāvi brīvostas valdē J. Straumes vietā iecelts O. Pulks. Tāpat veiktas izmaiņas arī Ventspils brīvostas valdē. Aleksandru Vasiļjevu valdē nomaina K. Gerharda biroja vadītājs Emīls Jakrins, kurš iepriekš Ventspils ostas valdē strādāja arī iepriekš kā EM pārstāvis. Savukārt kā EM pārstāvis Ventspils ostas valdē šodien tika iecelts Antons Vjaters.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Tēvzemieši viņu nomaiņu ostu valdēs uztver kā tradīciju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas