Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas pašvaldībā saņemti iesniegumi par pieciem dažādiem pasākumiem 16.martā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
virsleitnants Sausais
v
Ne jau datums ir svariigs bet meerkjis. Komunistiem meerkji ir divi. Pirmkaart, atcereties savu vareniibu un iekarojumus. Otrkaart, komunisti veel arvien turas pie domas, ka tikai par padomju karaviiriem driikst teikt labu, bet par citiem - rietumu sabiedrotos ieskaitot - tikai sliktu.
virsleitnants Sausais
v
Meiteniit, Daugavas vanagi arii ir bijusie legionaari. Bet radikaalaas organizaacijas uzstaajas taapeec, ka valsts nostaajas pret vecajiem karaviiriem. Pirmajos neatkariibas gados, kameer lielkrievu sovinisti nebija organizeejusies, atceres pasaakumi notika pilniigi mieriigi. Vispaar jau Vaacija kapituleeja 8. maijaa; bet komunistu uzvarai Austrumeiropaa bija vistiesaakais sakars gan ar Baltijas okupaaciju, gan Austrumeiropas valstu iekljausanu socialistiskajaa koncleegjerii. Un komunisma popularizaacija notiek, lai cik juus nestriideetos pretii faktiem.
virsleitnants Sausais
v
Ja nezinaaji vai izliecies par taadu - piedaliisanaas klaraa nav slepkaviiba un karaviirs nav slepkava, ja ir tikai karojis.
Buba
B
Vai tiešām nevar latviešu veterānus autobusos aizvest uz Lesteni, kur okupanti pat tuvumā nerādīses?
.
.
redziet, te arī ir jūsu attieksme. pirmkārt, jūs latviešus nodēvējiet par nelgām, otrkārt, vēlme svinēt uzvaras dienu pār nacismu nevis tajā dienā, kad to svin visā pasaulē, bet tad, kad to vēlas svinēt latvijas okupanti, liecina tikai un vienīgi par vēlmi pierādīt, kurš te ir saimnieks.
aivars
a
Aizstavēju un piemiņu leģionarus 16.martā,cinīju pret okupantiem krieviem un cekistiem komunistiem Latvijā.
9.maijs
9
Ja šie svētki tiktu svinēti 8.maijā, tad arī kādai saujiņai ļautiņu rastos "sajūta" par šo svētku nepareizību. Visiem nelgām neviens neiztaps.
.
.
nē, nepiedalīšos. tieši tāpat, kā nepiedalos 16. marta vai jelkādās valstiskās svinībās, jo man tas ir par daudz drūzmas, un ja es vēlos ko svinēt, man nevajag valsts noteiktu dienu. bet ja svinības notiktu 8. maijā, man, iespējams, zustu sajūta, ka viena sabiedrības grupa pūlas pierādīt otrai, kurš te ir saimnieks, un es spētu šo pulcēšanos akceptēt, un just līdzi cilvēkiem, kuri pašiem negribot tika samalti vēstures dzirnavās.
Gans
G
Atkal pieminas diena parveidosies par nacizma slavesanu?
9.maijs
9
Ja pasākumi pie pieminekļa būs 8.maijā, tad Tu tajos piedalīsies?
vispar
v
tiem kas taisas protestet pret fashisma glorificeshanu LV ir japierada,ka tada notiek,ja to tie locekli nav spejigi,tad atlauja nav jadod,jo "protesteshana" tad ir vistiraka naida kurinashana,apvainojot LV un tas iedzivotajus.
.
.
jūsu komentāra pirmajai daļai lielā mērā piekrītu, un arī uzskatu, ka nav ko lieki kacināt sabiedrību. komentāra otrā daļa ir ļoti diskutabla, jo visā pasaulē uzvaru pār nacismu svin 8. maijā, un tikai krievijā un bijušajās psrs okupētājās teritorijās 9. maijā. tā kā psrs bija brutāla okupācijas vara, tāpat, kā vācija, tad saprotama ir latviešu vēlme šo pasākumu aizliegt. svieniet pie sava pieminekļa atbrīvošanu no nacisma 8. maijā, kas jums liedz?
Анечка
А
На самом деле ничего не имела бы против 16 марта, если бы действительно видела бы там легионеров, на самом деле эту акцию приватизировали радикальные организации, типо Вису Латвияй, Даугавас ванаги и подобные им, которые настраивают одну часть населения на другую. Да и какое отношение имеет символ независимой Латвии к людям, воевавшим в армии Гитлера, то что легионеры воевали за независимость, это миф, ну нельзя воевать за независимость в армии оккупантов. А 9 мая запомните раз и навсегда- это праздник капитуляции нацистской Германии и все, никакого отношения к оккупации Латвии или популиризировании комунизма не имеет, что бы вам не говорили ваши политики.
123
1
Ja Tu vēl tēva un tēvoča piemiņas dēļ iemācītos rakstīt latviešu valodā .........
Leģionaara deels
L
manis deeļ lai komoonistu pabiras 16. martaa dara ko grib , es katru gadu savaa seetaa mastaa uzvelku Latvijas valsts karogu ar to atziimeejot man tik svariigo šo datumu , pieminot savu teevu 19. diviizijas kareivi , kaa arii teevoci no 15. diviizijas un viņu ciiņu biedrus nevienam par to atļauja man nav jaaprasa, to man nevar atņemt ne Lindermanis , ne Pūķins

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas