Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Rīgas pilī secina, ka sociālo partneru dialogs ar valdību nav pārtraukts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nnn2
n
viens ir atbildēt bez jēgas un satura(kā to darīja premjers) un otrs aizstāvēt Latvijas intereses sarunās ar aizdevējiem,ko viņš nedara,cik varēja secināt no raidījuma
!
!
"Nav nekā bezgrēcīgāka par pret patiesību vienaldzīgu politisko režīmu un nav nekā bīstamāka par politisko sistēmu, kas pretendē uz patiesības monopolu."
abet
a
grauza nagus un šaubījās ..... kā gan tas viss beigsies - kod vienā pirkstā..... noies viss pa burbuli, un kvarķiers ar sulaiņiem tju-tjuu, kod otrā - atkal tas pats, kaut kāju pirkstos kod - kak strašna žiķ !
Kuilis
K
Galveno lomu tajā gan tēloja teātra primadonna!
vdz - nnn2
v
Es noskatījos Dombura raidījumu un ļoti nopriecājos, ka Dombrovskis lieliski prata tikt galā ar visiem uzdotajiem jautājumiem!
primadona
p
kāds diologs tas jau ir valdības monologs, bija tāda izrāde vagīnas monologi izskatās ka dombrovskis tur tēloja galveno lomu :)
Jukums
J
Acīmredzot, Zatlers tiešām apzinās situācijas nopietnību, atšķirībā no valdības. Cits, bet ne tik labs secinājums - biezo kontrolētās labējās partijas nemaz nevēlas šeit labklājību cilvēkiem - nevēlas tik ļoti, ka pat ir gatavas daļēji atteikties arī no savas materiālās labklājības pieauguma. Un tas viss tikai viena mērķa dēļ - lai varētu nodemonstrēt savu iedomāto pārākumu un, tēlaini izsakoties, nesodīti uzspļaut cilvēkiem no sava džipa loga. Respektīvi - biezajiem piemīt prātam neaptverams mazvērtības komplekss, un viņi šādā veidā šo netikumu arī piekopj. Citu vidū arī tas ir iemesls kāpēc mums tiek pieņemti tik neloģiski un tautsaimniecību gremdējoši lēmumi.
Lelle
L
Kas Tev tas par murgu? Kur tādu rāvi????
Lelle
L
Tas pat katram ielas bomzim skaidrs, ka šis budžets nepildīsies...un ko tad????????
jā jā
j
Budžets būs tikai ieguvējs, ja dažs labs "sociālais" partneris kā, piemēram, Egle no budžeta sastādīšanas atradīsies pēc iespējas tālāk.
nnn2
n
noskatoties kas notiek Latvija? tiesam kauns par tadu premjeru,kas nemak aizstavet valsts intereses sarunas ar starptautiskajiem aizdevejiem... Brigmanis un Gerharts vispar ver redzet,ka tie tik dzied to,ko liek....bet Kristovskis vispar sokeja ar to,ka atzina ka nezin ko runa araizdevejiem,ko tad tu dariji tajaa raidijumaa... Zalans sava elementa...ar neko neparsteidza... secinajums viens si valdiba nestradaa tautas laba,bet starptautisko aideveju interesem un visss
A.L.
A
Pretēji Saeimas Juridiskā biroja iebildumiem Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien 24.11.2009. nolēma virzīt apstiprināšanai Saeimā virkni grozījumu pensiju un pabalstu likumos, kas paredz pensiju un dažādu pabalstu samazināšanu laika periodā no 2009. līdz 2012.gadam.
tante bante
t
Čalīt, visiem taču sen labi zināms, ka ar SECINĀŠANU vien ir krietni par maz, lai kaut ko reāli darītu lietas labā.
Karamba
K
Par šito rosību varētu iesmiet, ja vien tas neizskatīos pēc galējas mazspējas personīgā nozīmīguma mērcē.. Štrunts ar lēmumiem, nieks ka kārtējie pilsoņu un uzņēmju bari pametīs šo skaisto zemi..,kad tik "sarunas notiek" un visi redzēja kā viens te " norūpējies".. Klaunāde..
Pensionārs
P
Bet viņu galīgi neuztrauc dialoga trūkums ar tautu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas