Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas senioru organizācijas saņems 50 tūkstošu latu ziedojumu

Borisa un Ināras Teterevu fonds paudis gatavību ziedot Rīgas senioru organizācijām 50 tūkstošus latu, lai atbalstītu dažādas senioru organizāciju aktivitātes. Tam papildu līdzfinansējumu, piecus tūkstošus latu nolēmusi piešķirt arī Rīgas dome.

Par ziedoto naudu paredzēts atbalstīt dažādas senioru organizāciju aktivitātes Dienas centros, un tās būs vērstas uz Rīgas pirmspensijas un pensijas vecuma iedzīvotāju iesaistīšanos sabiedriskajā dzīvē.  

Borisa un Ināras Teterovu fonds dibināts 2010. gadā ar mērķi veicināt kultūras, mākslas un izglītības attīstību Latvijā un ārpus tās robežām. Tas jau atbalstījis „Rundāles pils restaurācijas pabeigšanas programmu 2010-2014”, atbalsta pieminekļa izveidi leģendārajam baletdejotājam Mārim Liepam Rīgā 2011. gadā, kā arī sniedz atbalstu sociālajām grupām, kurām tas visvairāk nepieciešams. Mecenātu Teterevu ģimene vēlas ar sava fonda darbību izplatīt un veicināt labdarības idejas uzņēmēju vidū Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas