Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas sinagogas būvnieki sūdzas par nemaksāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BARBARS
B
Jauki ne Žīdiņi :) Mums viņi jamīl tas ne kas ka viņi te ir blēži un krapnieki.. Veļ gaudo ka vinus dikriminē. :D
Izmeklētajs
I
Kāpēc SIA "DELTA" un "Conti būvētājs" tiek tāāāā piesegta? Kāpēc netiek minēts ne viens vārds, uzvārds? Konkurss tika izsludināts? Kurš šīs firmas akceptēja un kontrolēja? Vai tiešām nav iespējams pārbaudit firmas kontus uz kurieni naudin,a ir noplūdusi????
Apkrāptais būvnieks
A
Par svinīgo pasākumu šodien Peitavas ielā 6/8 pulksten 15.00! Neliela piebilde, tai skaitā arī Rīgas sinagogas projekta uzraugam - Ekonomikas ministrijai un tās pārstāvei ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājai Evitai Urpenai! 1)cik man zināms, objekts ir nodots ekspluatācijā un saņemta Eiropas līdzfinansējuma nauda pusgadu ātrāk pirms darbi objektā tika reāli pabeigti! JA TAS NAU PĀRKĀPUMS, KAS TAD IR PĀRKĀPUMS!!! 2)Tāpēc rodas jautājums – kā atgūsim savu godīgi nopelnīto naudu, kā nomaksāsim valstij nodokļu parādus, ja jau Ekonomikas ministrija uzskata, ka viss jau ir labākajā kārtībā!!! 3)Par godīgumu un līgumisko attiecību ievērošanu Visās sinagogas būvsapulcēs piedalījās augstu stāvošas amatpersonas. Tās nu nekādi nevarēja nezināt par Latvijas būvnieku nedienām. Pat vairāk – centās pierunāt un pārliecināt, ka nauda būs! Naudas zaglis SIA „Delta” tiekot kontrolēta, un ka ar būvniekiem veiks norēķinu kaut vai citas organizācijas! Citiem vārdiem – „Strādājiet droši”! Tādā veidā tika noteikti jauni un jauni atmaksas termiņi. Kad objekts tika pabeigts, darbu nodošanas aktus nevienai no apkrāptajām firmām neparakstīja, naudu pārtrauca solīt, uz telefona zvaniem sāka neatbildēt un palika neiecietīgi, teica – „neko nevarat prasīt, varat tikai lūgt”. Apkrāptie būvnieki ir atjaunojuši ebreju kopienas svētumu – vienīgo sinagogu Rīgā, kas ir ebreju kopienas dzīves centrs. Ar bijību attiecamies pret šo svētvietu. Tagad lūdzam ebreju kopienas un Latvijas augstāko amatpersonu palīdzību savas naudas atgūšanā, reālo krāpnieku atmaskošanā un ātrākas neslavas nomazgāšanā no svētvietas. Dievs lai svētī visas sinagogas atjaunošanā iesaistītās personas: - Latvijas ebreju kopienu, - ģenerāluzņēmēju, - ģenerālapakšuzņēmēju, - projekta uzraudzītājus un projekta finansētājus, - un apkrāptos reālos darbu izpildītājus! Dievs lai svētī šodienas pasākumu Rīgas sinagogā! Dievs lai svētī Latviju!
hmm
h
Tā būs laba mācība būvniekiem, lai turpmāk neiesaistītos apšaubāmos darījumos.
čukča
č
interesanti,ka nauda tika piešķirta no valsts budžeta žīdu sinagogai,kā tas ir iespejams fasistiskajā Latvijā?ka nesamaksāja jums naudu,tas taču ir normāli,cilvēks ir tikai žīds,bet jūs esat goji un kamdēļ jums celt sinagogu,kur pielūdz un gaida slavedami antikrista atnākšanu?
Terorists
T
Tad jau žīdīniem ir jāskrien pie Repša un Mūrnieces mamzeles lai ļaunie naciķi nepieliek sarkano gaili.Jāuzsatāda kameras un jānorīko visa policijas lai apsargā dieva izredzētās tautas templi. Savādāk atbrauks Zurof Ješka un sāks meklēt antisemītus un naciķus zem katra letiņa gultas..Ļaunie un nepateicīgie letiņi -NEMĪL IZREDZĒTOS.
gugu
g
Līdzīgu praksi par pieprasāmās summas samazināšanu apmaiņā pret iespēju kaut ko saņemt savulaik praktizēja kāds tirdzniecības uzņēmums jeb precīzāk, tā nekustamo kantoris.
Nauda
N
Varbut jauna ASV vestniece vares savakt naudu no zidu donoriem gan Nujorka un citur samaksat zidu izdevumus Latvija. Varbut vares pa sakopt zidu kapus un piemineklus
Gojum asins
G
Cerams ka ebreji neturpinas savas senas tradicijas ar asins izsuksanu no kristiesu berniem. Apskat google: jewish murder rituals
Kaspars Bergmanis
K
Vai baznīca no Valsts nav atdalīta? Ja reiz žīdi dabū finansējumu no valsts tad varbūt arī mēs nodokļu maksātāji varam pabalstīt- krišnas pielūdzējus, jaunās paaudzes zombīšus, jehovas liecinieku vāvuļotājus???
y
y
ārprāts, kādi laiki pienākuši! Par žīdiem vairs nav naudas!
efraims
e
Rīgas Sinagogas būvnieki sūdzas? Prasa naudu no ebreju kopienas? Tātad viņi ir antisemīti.
SKL
S
Žīdiem naudas nav?
ciniķis
c
Mjā, "garīgā atdzimšana" sākas ārkārtīgi nesmuki, pirmkārt jau sinagogu par savu naudu nevarēja atjaunot, izkāšot naudu no jau tā nabadzīgās Latvijas valsts un piesaistot Eiropas finansējumu, tagad vēl izrādās, ka no tās pašas haļavnās naudas nav samaksāts strādniekiem. Vot tā ir augstākā "pelnīšanas" pilotāža - izdarīt tā, ka par tavu svētvietu samaksā citi un vēl no šiem citu maksājumiem caur pareizām shēmām kādu daļu ieraut nāsīs. Var jau, protams, teikt - "mums visi papīri tīri...." bet ir jautājums - kas tad izraudzījās "pareizo" ģenerāluzņēmumu ar ko sadarboties un kam maksāt? Un pēc kādiem kritērijiem? domājams, ja paraktos izpeldētu vēl lielākas nejēdzības. Pret conti būvnieks viennozīmīgi jāuzsāk kriminālprocess par krāpšanu, jo acīmredzot, apakšuzņēmējiem nemaz nebija plānots samaksāt, turklāt kvalifikācijā papildus jāiekļauj pants, kas paredz atbildību par izspiešanu, tas ir par pieprasījumu bez tiesiska pamata atdot mantu vai tiesības uz mantu - šajā gadījumā ir acīmredzams pieprasījums bez tiesiska pamata samazināt summu no 34 000 uz 28 000. Nebrīnītos, ja tas conti būvnieks patiesais īpašnieks izrādītos kāds no ebreju kopienas valdes locekļiem vai radiniekiem vai vienkārši biedriem vai radiniekiem, jo mūsu tagadējās vērtības biznesā ir "uzmet tuvāko". Bet, patiesība agri vai vēlu uzpeldēs.
RUNCIS
R
nju kas pa sviestu kaarteejo , KO 'JOSKEM PĒKŠŅI NAUDIŅŠ APTRŪK,ZĀREI VAIG PRIEKŠ JAUN ZEMES GABAL???!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas