Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīkos jaunu ātrās palīdzības mašīnu iepirkuma konkursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
He he...
H
Lelle 24.03.2010 16:31 Un ko tad blondā fūrija tagad darīs? Būs vien otkats jāmaksā atpakaļ.. ________________ Bet tagad otkatu dabūs JL rižā fūrija caur savu veci. Partiju siles mainās, bet kāds labums no tautai? ka rižā pakaļa vēl resnāka būs....?
tetris
t
21,6 miljoni par 65 mašīnām būtu 330 000 Ls par vienu. sicar-m.com saitā ir 'ātrie' uz Mercedess benz Sprinter bāzes, ar visu aprīkojumu, par 60 000 $. Vienkārši - konkursā ir jāļauj piedalīties nopietnām, ar ilgāku darbības laiku, pārbaudītām firmām, izslēdzot noteikumu, ka tām 65 mašīnām JAU ir jābūt firmas rīcībā. Varbūt šito barotavu principu iznīdēs ar. Ietaupīti 10 miljoni latu... jau tas vien būtu REĀLS signāls par to, ka Latvijai ir nākotne. Un, ka kaut arī ne tik gudrs un apsviedīgs, bet godīgs valsts vadītājs ir 10 miljonu reižu labāks par gudru, apķērīgu, bet blēdīgu un zaglīgu.
Mg
M
Bet vai tad netika teikts, ka tagad par vienu mašīnu tiek maksāts vairāk nekā bija paredzēts tajā atceltajā iepirkumu kokursā? Tad jau sanāk, ka šāds lēmums ir neizdevīgs valstij.
spunde
s
Lai Meršus sapirktu ātrās palīdz. dienestam taču kādam labi sapiķoja, kā atklājas korupcijas skandālā ASV
domā līdzi
d
Turpmāk interesanti viedokļi par aktuālām un interesantām tēmām jaunā blogā:
Terorists
T
Nesauksim jau vārdā to ko visi jau zin.Dabūsim ,,VIENOTĪBAS" zili zaļos uguņus uz savām grēcīgajām galvām,jo šie ir tie tīŗākie un paši skaidrākie stikliņi pie LATVIJAS tumšajām politiskām debesīm.
standzinieks
s
Kas tev pret Iveco? Labas itāļu mašīnas.
Arturs M
A
Ērglis » Terorists 17:16 Tagad vinnēs JL riženes vecis ar IVECO. Partijām ir spēks savējos nodrošināt. Un tēpē iepūšiet mums JL. Mums arī piķītis patīk ______________ Te ož pēc jaunas afēras, jo tā Iveco lieta jau arī nav izmeklēta. Proķene nekādi nesteidzas savus draudziņus izkratīt.
dzeris
d
Tev šodien žetons.
Filimone Rozenbaka-Sārtvaidze
F
Kā reiz teica mans nāburgs par varas maiņām- tad zaga tie, tagad zags šitie, jo nezagt nevar neviens, viņi vienkārši nemāk nezagt.
ssd
s
..sanitārā bāze varēs savas vecās mašīnas investēt kalnu karabahā,vai azerbaidžānā,vēlams ar visiem īpašniekiem un blondo fūriju piedevām....
Lelle
L
Te viens idiņš visu laiku ņemas zem mana nika. Domāju, ka tas tiek apzināti darīts.
Lelle
L
Ei, ATKĀPIES un BEIDZ IZMANTOT MANU NIKU!!! Izdomā sev citu un dragā vaā!!! Lelle esmu es un tikai viena, Tev mani kopēt nemūžam neizdosies...
Ērglis
Ē
Tev vecīt viltota mana spalva, krāsa arī smird pa gabalu - diez kas nav.
Lelle
L
Un tu tos hlamus IVECO par autiņiem sauc? Ministru kabineta veči un bābas, lai pirmie nodemonstrē, ka šie ar Iveco brauc. Redzēs, kurš maksās par nelikumīgu konkursa noraušanu, jo IUB tak nekādu juridisko pamatojumu nav devis , izņemot politikas taisīšanu. Joki vēl priekšā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas