Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rimšēvičs atbildē Saeimas opozīcijai aizstāv LB īstenoto politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
de facto
d
Igaunijas bankas vadības darba rezultāts ir uzaicinājums pievienoties Eiro zonai.
Tukša vieta
T
Melš, ka lata procentlikmes regulēt neesot vērts, jo visi tik un tā aizņemoties dolāros un euro, un tos regulē aiz robežām. Tad kam ir vajadzīga šī banka, darba vietu nodrošināšanai?
nn
n
kad lats ir/bija stabils ?? -- vai tad, kad inflacija parsniedza 15% ? vai tad, kad deflacija sasniedza 4% ?? ...ko gan nozime stabilitate ?? stabilu EUR kursu ?? --- acimredzot, ta tiek plasi uzskatits un par so mulkibu ari ir tik "bargs peeriens".. diemzel dazi lidzvainigie to tikpat ka nejuut
anna
a
Rimišēvic visu dara pareizi, pieņemami nav tas, ka politiķi grib līst lietās, kas uz viņiem neattiecas, un tas jautājums par fiskālo politiku no TP puses ir vienkārši smieklīgs, tā pat lats paliks stabils, grib TP to vai nē!
dzeris
d
LB dzīvo stipri izšķērdīgi, tas fakts, bet, Rimševica politika, visumā, pareiza, Rimševics bija viens no tiem, kas brīdināja Kaulīti par "gāzi grīdā" rezultātirem, to Rimševicam nevar piedod ĀŠ un SC.
Speciālist
S
I. Rimševics vada LB (latvijas banku) nevis LV (latvijas valsti). Nedaudz atšķirīgi pienākumi.
Populists
P
Cūka labi rukš, tikusi pie siles .....
Aivars
A
Interesanti, ka Rimševics uzskata - ja budžets pildās, tad jāatdod nauda aizdevējiem, nevis jāstimulē tautsaimniecības izaugsme. Lūk īstens grāmatvedis. Izskatās, ka viņš dzīvo tikai caur cipariem, pie tam īstermiņā.
nn
n
igaunijas kolegim ir 2x mazaka alga, bet tas labak tiek gala ar pienakumiem pats sliktakais, ka LB "politika" nenodrosina to, ko no taas prasa likums --- cenu stabilitati
Loģiskais
L
Rimšēvicam vajadzēja uzdot pāris jautājumu - 1.Cik ilgi visvājākā ekonomika pasaulē ( Latvija) spēs finansēt visaugstāko valūtas kursu attiecībā pret citām valūtām. 2.,No kādiem līdzekļiem tā to dara un taisās darīt turpmāk? 3.Kādas būs sekas, kad vienā jaukā brīdī šo kursu mēs nevarēsim finansēt, bet pateicoties šai politikai mums vairs nebūs nekādas ekonomikas? ( bet "kupi prodai" biznesam aptrūks svaigas valūtas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas