Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rimšēvičs atzīst, ka "zināmā mērā" kļūdījies arī viņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vdz
v
Es arī visu vainu gribu uzvelt bankām un mūsu varas aprindām! Bankām - par alkkatību, varai - par bezatbildību (stulbumu?!) un nelietīgu attieksmi pret sabiedrību!Tieši trekno gadu solījumi, iesprūdušie pedāļi grīdā izraisīja domino efektu sabiedrībā, kad, skatoties vienam uz otru, kredītus ņēma pat visnotaļ apdomīgi cilvēki!Te ir rezultāts! Kamēr valsts amatus dalīs pēc partiju principa nevis pēc cilvēku izglītības un kultūras līmeņa, nekas nemainīsies: gan izraksim atkal jaunu bedri, sēdēsim tajā un brīnīsimies!
tauta
t
Rimsi tu esi NULLE!
fakts
f
Nošēlojams saVa labuma rausējs. Vai tad nekad nepietiks?
cony
c
Jā,pilnīgi pareizi,tā jau arī bija jāanalizē stāvokļis valstī,bet tā laika valdības locekļi un pats premjers to nedarīja,un ja tagad atrastos kāda sabiedrības pilnvarota grupa arī varētu iesniegt prasību tiesā par smagu nolaidību darbā,savu pienākumu nepildīšanu,bet kādam konkrēti tas būtu jādara,pats es to nespēju noorganizēt.
Zaigonis
Z
Studēju padomju laikā,esmu inženieris -ķīmiķis.Mums rūpniecības ekonomikā mācīja, ka IKP aprēķinā iekļaujas saražoto vērtību suma ,bet tirdzniecības un tml. peļņa neskaitās.Pēc tādiem kritērijiem vērtējot ,Latvijai nekāds IKP pieaugums nebija un treknie gadi bija uzdzīve uz krīta.
Gada žurija
G
.......protams,ka trekno gadu valdības ir vainīgas,bet kādā sakarībā vēl piesauciet Repši,tas jau vien liecina,kaJūs vāraties un jūsu zināšanu līmenis ir mazāks par trijnieciņu.Tas lai paliek. Man liels lūgums Rimševica kungam,uzskatu,ka tieši jūsu pienākums sagatavot materiālus tiesai par konkrētu,par attiecīgo lietu atbildīgo ministru smagu nolaidību darbā.Ja valdība saņēm rakstiskus brīdinājumus no Eiropas,Pasaules bankas,vai Latvijas valsts bankas nedrīkstētu būt totālai ignorancei,bija jābūt tomēr kautkādiem pasākumiem,kas tieši attiecās uz konkrēto rakstisko brīdinājumu,vai informāciju.Ja nav pieņemti pasākumi,kādam cilvēkam no valdības būtu jānes arī konkrēta tiesiska atbildība.Latvijas valsts bankai jāsagatavo prasība tiesai par nolaidību valsts darbā.
kargins.com
k
$....mūsu valsts vadībā vēl aizvien ir ļaudis, kas uzskata, ka par miljardu valsts līdzekļu ir tiesīgi lemt bez kādiem aprēķiniem un analīzes $....Godmanis pats un personiski atbildīgs par vismaz 50 miljonu aizplūšanu no Parex. $....Rimšēvičs gaidāmo banku krīzi vienkārši nogulēja. $.....nozieguma sastāvs skaidri nebūs saskatāms varbūt vienīgi no liktenīgās valdības sēdes aizmukušajam Maizītim
kargins.com
k
how Parex loaned over 100% of equity to these related companies and the ownership of these companies had to be secret. Another related loan was also mentioned: VIP Avia. This meant that Parex effectively already had negative equity since at least 2004, and possibly before that.
jautajumi Rimsim
j
Cik ilgi (20 gadi) un par tadu algu ( 12 000ls menesi) jus macisities no kludam????? Cik bankam (Banka Baltija, Parex, uc.) vel jabonkrotee, lai jus saktu isti stradat????
Precizi teikts!
P
Problēma, Rimševič, ir citur! Problēma ir tie cilvēki, kuriem būtu mūs jāaizstāv, kā Rimševičs, Godmanis, Gailis, Birkavs, Zatlers, Ulmanis, Repše un tā tālāk, ne sekundi nav darījuši to, par ko viņiem tiek maksāta milzīga nauda- tas ir, aizstāvējuši savu valsti un tās iedzīvotājus! Viņi ir aizstāvējuši tikai paši savas treknās pēcpusītes un "Ž" tautas korporatīvās finansiālās intereses.
Politiskaa atbildiba
P
Atbildība par notikušo dalās, es domāju vismaz 80% atbildības gulstas tieši uz bankām un finanšu sektoru - jo tieši tur sēdēja klerki ar 2-3 augstākajām izglītībām ekonomikā, ................-------------------- Tiesi tapec tagad nebutu bankam japalidz! Bet valdiba palidz tiesi krizes izraisitaajiem - bankam! 60 % tautas, piedodiet nav nekadu kreditu, bet tagad banku darbibas del un nepareizas valdibas darbibas del , ir jacies viniem!
koko
k
Par viņu "kļūdām" mēs maksājam ar SAVĀM DZĪVĒM!
dakša
d
bet savas - vismaz prēmiju naudas jau tāpēc atpakaļ nedos, jādomā :P
fiksais
f
Kaut ko tik stulbu sen nebiju lasījis. Latvijā NAV un NEKAD nav bijis banku uzraudzības! Nekādas!!! Tas viss ir deklaratīvi. Uzraugi sadzer tuvbrālības ar uzraugāmiem. Tas ir nonsens. Nekāda preventīva darba. Absolūts farss sabiedrības acu aizmālēšanai. Kamēr šitais jefiņš nenesīs atbildību par pilnu summu, tikmēr nekā nebūs! Līdzīgi arī apdrošināsanas jomā, ja par klaju apdrošināsanas līgumu uzliktu reālus daudzmiljonu sodus, tad nebutu pārkāpumu. Ja LB un FUKTUks strādātu ar tādu aizrautibu kā biļešu kontrolieri "tresījot" sabiedrisko transportu, tad nebūtu problēmas ar NEVIENU no bankām!
Nesaprotu
N
A priekš kam tad tādas visādas uzrauginstitūcijas vajasdzīgas (LB, FKTUK utml( vajadzīgas, ja nespēj ne skaļi runāt (apgaismot valdību), ne arī ietekmēt uzraugāmos (bankas)?? Kūkot var iet uz mežu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas