Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rimšēvičs cer, ka starptautiskā palīdzība nenāk par vēlu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k1
k
Gribēju piebilst īsai informācijai, ka UK, ja peļna sastāda 10 000 mārciņu - Uzņēmuma ienākuma nodoklis-ir 0%. Ja vairāk , tad progresīvais piegājiens, līdzīgi kā ienākuma nodokļa jomā- no 19 - 30% atkarībā nopeļnas lieluma.Kas turīgāks, tas maksā varā. Kam mūsu valsts domāta? Oligarhiem, lielkapitālistiem,monopolistiem nevis mazajiem un vidējiem uzņēmumiem ?! JMūsu valstī nodoklis visiem vienāds no pirmā peļnas santīma un vēl grib ieviest nodokli no dividendēm.Tas ir tas pats, kas pacelt PVN.Vispār vāks
@
@
Vai šie cilvēki saņemtu kaut ko no tā, ja strādātu privātajā sfērā ar tādiem pašiem rezultātiem un attieksmi?
@
@
Vai ir nejauši, ka Bičevskis bija klāt, kad vajadzīgajiem cilvēkiem austrumos dalīja LR pases, un nejauši klāt tad, kad Pareksā jāiepumpē nauda, lai, kā viena aitiņa raksta, temperamentīgā austrumu publika Karginu viņa mājās nepiemeklētu? Diez vai. Vai cilvēki nav stulbi, ja tic, ka viņu privātās attiecības pēc līguma ar banku tiek pasniegtas kā valsts problēma vai kompetence? Kāds sakars civiltiesiskām attiecībām starp diviem neatkarīgiem, nevalstiskiem subjektiem ar valsti? Līgumā nav neviena vārda par to.
upe
u
Tad nauda būs, bet kā reali nauda tiks tērēta un kā tad valsts ekonomika tiks atjaunota nezin neviens. Kā saprotu, tad varai tuvi stāvoši cilvēki tiks pie naudiņām jaunu lauku māju celtniecībai , dārgiem projektiem latviesu atgriešanai Dzimtenē utt. Vēl kāds uzņēmums tiks privatizets un izdevīgi pārdots krieviem, bet miljonāru sarakstā parādīsies vēl pārdesmit miljoni. Ir jau taisnība par latviešu vergu dvēselēm. ja tā nebūtu,t ad tādi vagari un asinssūceji kā Rimševics, Godmanis, Kalvītis, Šķēle, Lembergs , par tādiem klīniskiem gadījumiem kā Šlesers un Šlakteris nemaz nerunājot - tādi vienkārši nebūtu pie varas. Tas , ko tauta redz - saeimai un valdībai katram varētu maksāt nevis 5 , bet 50 tūkstošus, bet vel viņiem nebūtu pietiekami - un galvenais - domāt un rikoties valstiski viņi tik un tā nespētu. un tas ir tas skumjākais !
Dispčers Kļavinsh
D
Varbūt tie sirmie un neveselie pensionāri, kas sēž kā suņi uz siena kaudzes, tā domā. Kopumā sabiedrībai par labu nāk spēcīgi pusmūža cilvēki ar veselīgu domāšanu.. ja arī tu būtu pietiekami domātspējīgs, lai man būtu jēga ar tevi diskutēt, tad tu zinātu, ka pasaulē darba devēji ļoti rūpējas par to, lai darbinieki ir veselīgi, jo 1) veselīgi darbinieki ir produktīvāki un vnk laimīgāki, 2) darba devēja apmaksātas veselības polises dod lielāku atdevi, nekā brīvprātīga apdrošināšana, kuru parasti daudzi nemaz neizvēlas..
Gudrītis
G
Latvija ir bankrotējusi???? Vai tas ir tas par ko cīnījāmies barikādēs, gājām mītiņos, gājienos?? Tauta! Nobalsojiet vēl par TP,ZZS vai LC/LPP, par komunistiskajām vienas domubiedru grupas partijām, kuras zin kā jādara (lasi "jāpaņem")!!!! Un tiks paņemti pēdējie SVF piešķirtie līdzekļi, lai uzceltu villas ne vairs mākoņos vai jūrmalā vai Lembergtaunā (Ventspilī), bet jau tālāk no zemnieka mestā akmens - klusajā Rivjērā......:)))) Bēdīgi!
tagad
t
labs atbalsts mazajiem un videjiem uznemumiem? varbut samazinata pvn likme ir labs atbalsts?
ABC
A
Tikai sims, nevesels un galvā knaps cilvēks var pieprasīt, lai pensionārs un zīdainis apmaksā ministriju ierēdņiem solārijus un masāžas. Ja tu gribi tādu apdrošināšanu, neviens tev neliedz par savu naudunopirkt polisi, nevis apzagt tos, kuri masāžas un solārijus pat sapnī nevar atļauties.
Dispčers Kļavinsh
D
Tu vispār saproti, kā strādā vesels cilvēks, kurš apmeklē sporta nodarbības, kuram ir veseli zobi un kuram nav ielaistas kaites? Man, piemēram, šobrīd nav tāda apdrošināšana, bet es ļoti gribētu!!! Tikai slims, nevesels un galvā knaps cilvēks tādas elementāras lietas var nosaukt par "lieku ekstru".
ABC
A
Un tad vēl arī daži tālāk minētie posteņi, tātad 1 miljards stabili tiks iztērēts Saeimas un ministriju ierēdņu masāžām un solārijiem: "Nekā personīga" norāda, ka tikko noslēdzies konkurss par Saeimas darbinieku, tostarp 100 deputātu, veselības apdrošināšanu. Par summu 1,179 miljoni latu uzraudzīt tautas kalpu ārstēšanos un vingruma atjaunošanu uz četriem gadiem ieguva apdrošinātājs „Balta". Neoficiāla informācija liecina, ka komisija konkursā atteicās no 142 000 lētāka piedāvājuma, jo neesot bijis izdevīgs piedāvājums masāžas pakalpojumam. Neticami lielu iepirkumu šovasar veica arī kultūras ministrija ar tās pakļautības iestādēm. Par 4,3 miljoniem latu jumta līgumu slēdza ar „Gjensidige Baltic". Bet valsts kanceleja un ekonomikas ministrija savu darbinieku apdrošināšanu uzticēja veikt ERGO - attiecīgi par 117 528 latiem uz trīs gadiem un 77 541 latiem par 2008.gadu
ABC
A
Tās prioritārās jomas, cik var noprast, ir, rekušeku, piemēram, šādas: Veselības ministrija iecerējusi slēgt vienu no lielākajiem apdrošināšanas līgumiem valsts pārvaldē par summu 2,7 miljoni latu, taču, visticamāk, darījums nenotiks, svētdien vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga". Lielais iepirkums varētu nenotikt, jo iesniegta sūdzība Iepirkumu uzraudzības birojā par iespējamiem pārkāpumiem šī iepirkuma organizēšanā. Tāpat skeptiski par līguma slēgšanu izteicās arī Veselības ministrs Ivars Eglītis. Vairāk nekā 3000 veselības ministrijas un tās 16 padotības iestāžu darbiniekiem bija paredzētas apdrošināšanas polises uz trim gadiem. Tiesa, pakalpojumi atšķirīgi - trūcīgākajām iestādēm, kā medicīnas vēstures muzeja darbiniekiem, par visu gandrīz jāmaksā pašiem, kamēr VOAVAs un valsts zāļu aģentūras darbiniekus gatavojās ārstēt paaugstinātos servisa apstākļos ar masāžām un ūdens procedūrām par valsts naudu. Viena no Veselības ministrijas atbildīgām ierēdnēm norādīja, ka veselības apdrošināšana šajos grūtajos laikos ir ierēdņiem neatsverams bonuss, drošības sajūta. Ārstu apmeklējumi ar limitu ne mazāku par 700 latiem, simtprocentīgi apmaksāts zobārsts un medikamenti, briļļu iegāde ar 50 % atlaidi un sports ne retāk kā astoņas reizes mēnesī - tādas ekstras bija iecerējusi Veselības ministrija un bagātākās tās padotības iestādes. Kā atklāj VM Iepirkumu komisijas priekšsēdētāja Ilze Kreigere, iepirkuma kopējā summa kopā ir 2 794 964 lati.
vai nav stulbums
v
Kas un kā noteiks, kuri ir prioritārie projekti? Referendums par katru budžeta posteni? Kas notiks, ja nebūs ziedojumu kādam postenim, bez kura tomēr neiztikt? Priekšlikuma autors pats gatavs iemaksāt budžetā trūkstošo? Un vai priekšlikuma autors ir ievērojis, ka ziedojums atšķirībā no nodokļa ir brīvprātīgs un tātad var neziedot vispār? Ko tad? Esi gatavs visu trūkstošo segt pats? :D Un vai budžetu finansē tikai no iedzīvotāju ienākuma nodokļa?
anti-antiglobālists
a
Vienkārši tā aiz neko darīt jāsamaksā SVF un Pasaules Bankai? No tādām muļķībām pat PSRS atturējās! Par to korupciju SVF: ja ir informācija - iesniedz to likuma pārstāvjiem, ja nav - esi klačotājs un apmelotājs. TU būsi parādā VIENMĒR, jo proti tikai raudāt. Tikko aizdomāsies līdz idejai, ka būtu vēlams beigt raudāt un sākt kaut ko nopelnīt, tā vairs nebūsi parādā. Bet mērkaķa tapšana par cilvēku ir ilgs, grūts un sāpīts process.
Vai nav `geni`ali un vienk`ar`
V
Man patika komentars PRIEKŠLIKUMSPirms 1 stundas un 7 minūtēmŠodien radās doma par nākotnes sabiedrisko iekārtu, kas varētu nomainīt mūsdienu finanšu piramīdu, kuru ieinteresētie sauc par "tirgus ekonomiku". Izskatās, ka sabiedrība pati spēj noteikt prioritātes un finansēt sev svarīgus projektus. TĀTAD PRIEKŠLIKUMS: Atvērt Valsts investīciju departamentu 1 ziedot.lv portāla analoga izskatā, ar kuru aizvietot ekonomikas ministriju. Atbilstoši 2009.gada valsts budžetā paredzētajam, minēt visas aktivitātes un nepieciešamās summas, kur paredzēts tērēt iedzīvotāju samaksātos nodokļus. Katram pasākumam atvērt savu atvērtā depozīta kontu, kur iedzīvotāji var iemaksāt viņuprāt, nozīmīgiem projektiem atbilstošu summu. Tieši par šādu summu tiek samazināts viņa Iedzīvotāju ienākuma nodoklis. Tā teikt- paši iedzīvotāji nosaka prioritāros projektus, kuri tiek apmaksāti par nodokļu naudu. Elementāri un godīgi, turklāt viesmaz 500 reizes lētāka administrēšana, kā šobrīd. Kāda fikusa pēc tad datortehnoloģijas ir ieviestas???
Antiglobālists
A
Cik zinu, viena Āfrikas valsts dzīvo badā un nabadzībā, jo ik gadu puse no budžeta ir jāsamaksā Pasaules Bankai un SVF. Tādi pīrāgi. Valdība padsmit gadu laikā budžetu izaudzējusi līdz pāris milijardiem, tagad aizņemas un lāpa to, lai varētu sevi labi atalgot. Esam parādā un būsim vēl ilgi. SVF ir tikpat korumpēts, kā pasaules banka. Viņu vienīgā interese ir kontrolēt situāciju. Punkts 1, 2, 3. Esam važās, godmanis gan ir multimiljonārs. Labs biznesiņš, vai ne?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Godmanis cer, ka nebūs jāizmanto viss starptautiskais finansējums

Latvijai aizdos 7,5 miljardus eiro

Zemnieki krīzē zaudē gan biznesu, gan jumtu virs galvas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas