Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Rimšēvičs: Latvijas Bankā ir augstas algas, bet tās nosaka konkurence

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Govs
G
Padirst lielu naudu to jau mēs visi esam redzējuši .Stulbi padomi ,arī viss ir bijis .Ko vēl viņi var gudru pateikt unikālu kafijas recepti? Par dārgu . Nav nekā ,ko šitie būtu labu izdarījuši ,lai staigā igauņi ir noturējuši visu un alga ir divreiz mazāka! Un parādiet savu varēšanu savā bankā ,kaut par mlj. mēnesī vai dienā ,bet no savas naudas.
Govs
G
Ja padirst miljardus parex bankā ir labs darbs ? Un spekulēšana ar valsts naudu var arī slikti beigties. Tātad ja likvidētu kantori un atstātu vienu kāzu ģenerāli ,viss būtu tādā pašā pakaļā tikai algas ietaupītas.
DD1
D
Lsīju šodien komentāru, ka ir dažs face, ko gribētos izmantot boksa treniņos. :)
Juhans
J
Nav goda LB. Jo LB nav kauna. Nākiet tak klajā ar jēdzīgu paziņojumu - TAUTA, MĒS, LAVIJAS BANKA, JŪS, STULBĀ TAUTA, JŪS LŪZERI, MĒS JŪS NEŅEAM GALVĀ. MUMS IR SAVA IZPRATNE. ATTĀ! Tad viss būs OK. Tauta sapratīs. Šobrīd, kad tiek stāstīts, ka melns ir balts un balts ir melns, stulbā tauat nesaprot.
Pirksts
P
Un ne kauna, ne........
viesis
v
Doma pati par sevi nav slikta, un nav jau žēl, ja cilvēki saņem labu algu. Tracina tas, ka šis pats Rimšēvica kungs šo pašu savu filozofiju par nepieciešamību maksāt labas algas speciālistiem, neattiecina uz citām valsts sfērām: izglītību, drošību, medicīnu un tml. Pēc viņa teiktā sanāk, ka valstij vajadzīgi tikai baņķieri.......
He he...
H
"Ja nebūtu tādas algas, tad LB netiktu galā ar tiem uzdevumiem, kas rakstīti likumā," ir pārliecināts LB prezidents. ___________________ Pārsmējos! BB nogulēja, Parex un Hipbanku nogulēja... Vai tur algas vainīgas? Nekauņa!
Juhans
J
Latvijas Bankas Sabiedrisko attiecību pārvaldei Lūdz izanalizējiet šos iepriekšējos komentārus un kopā pārdomājiet, vai: 1) Rimšēviča kungam ir lietderīgi nākt klajā ar šādiem paziņojumiem? 2) Varbūt lietderīgāk tomēr samazināt algas un tad nāk klajā ar citiem paziņojumiem? Lieta tāda, ka dumjā tauta tomēr nesaprot šādas, jums pašiem tik svarīgas un vienlaikus dziļi saprotamas lietas. Dumjajai tautai liekas, ka jūs algas joprojām ir ciniski lielas un, ka tās galīgi nav samērojamas ne ar vispārējo situāciju valstī, ne ar solidaritātes principiem. Dumjā tauta, kas galīgi neizprot LB nepārprotami būtisko darbu un svarīgo pienesumu, piemēram, LV monētu dizainā, tomēr joprojām glabā savā nožēlojami īsajā atmiņā dažas ar LB saistītas lietas, kas tautu iespaidoja tieši - Banka Baltija afēra un nesenā Parex bankas afēra. Dumjajai tautai liekas, ka LB vismaz varētu atvainoties tai par Banka Baltija afēru un sniegt paskaidrojumus Parex bankas slepenajās mahinācijās.
ui
u
manas kakas nesmird....
Populists
P
Rimšēvič! Ja esi konkurēt spējīgs, pameklē sev citu darbavietu ! Pietiek aplaimot un muļķot cilvēkus ! Cik saņēmi par PAREX kombināciju ? Tu strādā atrauti no valsts, jo uz Tevi neattiecās ierēdņu alga, Kargins strādāja atrauti no Tavas kontroles, jo tu "nezini" cik, kuram Kargins nogrūda naudu pirms bankrota .... Vai kāds šajā valstī par kaut ko kādreiz atbildēs ?
arstu alga ASV gadaa
a
Primary care doctors were offered an average base salary of $173,000 in 2009 compared to an average base salary of $189,000 offered to certified nurse anesthetists. Kapec tikai Rimsis grib but konkuretspejigs?!
ko
k
Kad Dombrovskis aptures so meli un mantrausi Rimsevicu!
eksis
e
pašlaik LB profesionāļi pamatā strādā vairāk priekš savu lielo algu sarūpēšanas, nevis Latvijas tautsaimniecības stabilizēšanas virzienā. Pirmkārt, nav īsti skaidrs, izņemot spekulācijas finanšu instrumentu tirgū, pārvērtēta lata kursa turēšanas un smieklīgu ekonomisko prognožo veidošanu, kādas vēl likumā noteiktās funkcijas LB pilda? Nodrošina cenu stabilitāti? Stutē Latvijas tautsaimniecību? Kauns, Rimševič. LB bez darbinieku atalgojuma sarūpēšanas ir vēl citas, daudz svarīgākas funkcijas, kuras pašlaik netiek pildītas ar visām milzīgajām darbinieku algām
losis
l
Jautājums ir par solidaritāti. Un nevajag stāstīt, ka Juridiskās pārvaldes vadītaja aizies, ja tai algu no 7k uz pusi samazinās. Ko viņa darīs? Privāta struktūra viņai 7k nedos. Šajos laikos privātai praksei arī neiet viegli. Tur viņa īsā laikā nepelnīs 7k. Ārzemēs viņas LV zināšanas ir nulles vērtībā un sākt no apakšas lai izsistos līdz 10k eiro mēnēsī nav viegli un prasa laiku. Norobežošanās un apkārtējas sabiedrības neko labu Latvijas Bankai nesola.
Lauma
L
Vai Rimsis ir konkuretspejigs? Skiet, ka ne - viss karjers novadits tikai LB. Tad kapec tik liela alga?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas