Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Rimšēvičs: vēlos kliedēt publiskajā telpā klejojošos mītus par budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Kad beidzot šito bada dzeguzi patrieks!?
ekonomists
e
LB ar savu vadītāju ir līdzvainīgi ,ka Latvija atrodas ,tādā situācijā,kad beidzot partijas sasparosies un mainīs bankas vadību,LB nevis stimulē bet bremzē Latvijas attīstību.
!
!
Ai, beidziet, Rimševič. Palasos Apollo par PAREX, ko Lapsa raksta ... neglaimojoši Jums augstākā mērā. Un atkal gribas runāties.
grasis
g
Kā saprast Latvijas Bankas vadītāja teicienu "nauda ir atgūstama"? Tāda līmeņa vadītājam jādod skaidra atbilde. naudu atgūs , vai arī, ka neatgūs un norakstīs zaudējumos. Citādi iznāk kā ar komunisma solīšanu gadu desmitu garumā.
andis
a
Lai pārliecinātu citus, vismaz pašam jātic saviem prātojumiem.
nn
n
polija neatteicaas no patstavigas monetaraas politikas un pateicoties tam tur nav ekonomikas krituma.. ari VISAAS citaas jaunajaas ES dalibvalstiis ar patstaavigu monetaro politiku kriizes dzilums ir mazaaks
Zane
Z
Žēl, ka viedoklis ir tāda mainīga lieta. Ja atceramies nervozo spiegšanu aptuveni pirms gada par Parex glābšanas nepieciešamību, kad varēja šo jautājumu risināt savādāk un valstij izdevīgāk, šodienas pamācības vairs nešķiet uzklausīšanas vērtas. Mainot viedokli, zaudē uzticību. Savukārt viedokļa mainība var parādīt ietekmējamību. Arī parādu dēļ.
Antons
A
un isteniba ne jau tikai kalvitis, skele & co vainojami. bet ari jaunais laiks un visi citi, kas jeb kad kaut cik tuvi ir bijusi valsts varai un nav teikusi, ka nodoklu politika ir pilniga pakala
Antons
A
un algas LB ir isteniba sikums, saistiba ar to, ko kartigs nekustama ipasuma nodoklis butu paveicis latvijas laba pirms tris gadiem. un tur krumane ar visu finansu ministriju vainojama, ne latvijas banka
Antons
A
beidz nu runat mulkibas. valstis eirozona ir atteikusas no pastavigas monetaras politikas un paldies dievam, ka ta darijusas. latvijas valdiba salaida pilniga griste nodoklu politiku. zel, ka nepiespieda atteikties ari no tas.
Čiko
Č
Izliekas,it kā strādā.Pietiks jau muļķības runāt.Par tādu algu un melo,kā vecs suns(piedodiet sunīši).Nē,nu es pilnīgi atsakos saprast,par ko viņš algu(lielu)saņem.
nn
n
kad LB beidzot izdaris kaut kaadu meeginajumu pildit tai ar likumu noteikto galveno uzdevumu -- cenu stabilitaates nodrosinasanu ?? --- LB izpratnee vieniiga prece latvijaa ir EUR, paareejais neskaitaas... ar saadu attieksmi pieredzeejaam inflaciju pari 15% un nakamgad bus deflacija vairaki %, kas ir ekonomikai vel lielaks launums.. LB nepilda savu galveno uzdevumu, un sekas ir dzilaakaa kriize eiropaa... ziimiigi, ka visam ES valstim, kas atteikusaas no patstavigas monetaaraas politikas (baltijas valstis un,bulgarija) ir visslikataakie rezultaati sobriid un tiek prognozeta visleenaakaa atkopsanaas..
jautājums
j
Jā, varbūt tā Parex ieguldītā nauda būtu apēsta ! Droši vien ! Bet Latvijas ārējais parāds būtu par miljardu mazāks +% ! Bet kuram tad banku sistēma bija jāuzrauga ? Un cik naudas par Parex tiks atgūta, ja vispār tiks, rādīs laiks...Ko nu dalīt nenošautu lāču ādas... Latvijai bija jādevalvē lats jau pirms gada . Tai rudenī...Tagad jau ir par vēlu... Bet ,kad šis kungs tomēr sniegs publisku informāciju par savu algu? Kā var par kompetentu uzskatīt amatpersonu ar tādām personiskajām kredītsaistībām? Par kādu kompetenci var būt runa ? Un kādu neatkarību ? Viņš taču nav spējīgs pieņemt neatkarīgu valsts interesēm atbilstošu lēmumu.
DD1
D
Piekritu. Kungam vajadzeetu samaksaat par Parex krustu, ko uzkraavis tautai, pats tikmeer savas "izcilaas finansista speejas" atalgo ar super lielu atalgojumu.
Joker
J
Atdosim Parex atpakal K&K par paris latiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas