Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rinda uz bērnudārziem sasniegusi jaunu rekordu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
intrese
i
Piekrītu, iestādes vadītājam jābūt gatavam vismaz padsmit inspekcijām ! Nav jau tikai tā problēma vien - kas tad strādās uzceltajos b/d? Runāju tieši par pedagogu kadriem! Varbūt tagad situācija uzlabosies pieaugot bezdarbam!
stulbuma kalgals
s
izlasiiju Dienas rakstu , tur mineetas interesantas lietas , naakamgad rudenii plaano pabeigt beernudaarzu 152 vietaam Ziepniekkalnaa par 4,2 miljonu latiem , privaataa beernu daarza loceklis izteicies ka šaadu beernu daarzu varot uzbuuveet par vienu miljonu, RD paarstaavis atbildeejis ,ka tas buušot ekskluziivs beernu daarzs ar 2 baseiniem , tas tiešaam ir absurds, kaa mineets laikrakstaa , truukst 5000 vietu , turpretiim buuvee ekskluziivu par pasakainu summu , manupraat RD nav nekaadas intereses buuveet kautko leetu , jo tad mazaak atlec , driizaak jaatbalsta privaato beernu daarzu buuveetaaji , nevis RD laupiitaaji.
mma
m
turpinaajums - pienjemsim, es gribeetu atveert mazu oficiaalu privaato daarzinju. deel tiem murgainajiem noteikumiem es to nemaz vairs arii negribu :(
mma
m
saaksim ar to, ka pashvaldiiba un valdiiba vispaar zin, cik aiziet 1 beernam privaatajaa daarzinjaa, vai aukliitei? Minimums 250, maximums laikam jau virs 350. Kaapeec taada nauda pluust prom uz eenu ekonomiku (cik aukles maksaa nodokljus?)? Kaapeec never valjaa grupas ar daljeeju liidzfinanseejumu?
l'avocate
l
ok. Par Rīgu viss skaidrs, bet kas ir ar citām pilsētam? man pavasarī piedzima bērns, un es pierakstīju viņu divos bērnudārzos vienā mes esam 43, otrajā 57...un jau tad bij pateikts - atrāk par 3 gadiem pie mums netiksiet...pilsēta nav maza, bet citu bērnudārzu diemžēl nav. Par privātajiem bŗnudārziem - pilnīgi piekritu Ella, tā ir kārtēja naudas izspiešana
Ella
E
Šobrīd to saukt par "rindu" jau ir stipri neprecīzi. Valsts bērnudārzu šajā valstī NAV, to vienkārši vajag atzīt kā patreizējo realitāti. Savukārt par nopietnu atbalstu privāto dārziņu veidošanai "nopietnajiem džekiem" nav bijis laika domāt, jo tas tiešu un ātru piķi nenes. Māmiņu algas bija solis rīcības virzienā, bet bez turpinājuma - iespējas atgriezties darbā, atstājot bērnu profesionāliem cilvēkiem, tā ir kārtējā naudas izsviešana
Māra
M
Bērnudārzi tiešām trūkst. Bet māmiņu algas mums ir vienas no labākajām Eiropā! Francijā tikai 6mēnešus valsts dod pabalstu, tad strādāt vai vīram uz kakla... Tā kā mums vēl tā nekas. Gan jau dārziņus arī uzcels. Manam divgadniekam arī nav dārziņā vieta, bet man iepatikās cits koments-" bērnu jau var arī mājās audzināt...:))" Jāatrod tikai kāds, kurš audzina:)
dase
d
T- un kadas ir rindaws tajos tris bernudarzos?? Tomsona terasu tuvuma? Idiots esi, ka neskaties plasak ka par savu mikrorajonu un bezberna statusu??
ihaha
i
Laiks prasiit atbildiibu no tiem valstsviiriem, kas lhaava par sviestmaizi izprihvatizeet beernu daarzu eekas, un no tiem, kas pieprasiija maghistra diplomu audzinaataajaam, kas jau gadu desmitiem bija sekmiigi straadaajushas, un taadejadi izdzenaaja taas. Cilveekam ir jaatbild par savu leemumu sekaam, - kaut vai tiesaa!
j
j
ieiej apskaties kadas tur ir rindas un tad aizradi par kauksanu man bernins piedzima pavasari jau laikus iestajos rinda un man uzreiz godigi pateica, ka saja bernudarza es netiksu. jugla piem. uzcel bernudarzu krievval. berniem, taja pat laika krievi savus bernus ved uz latviesu darziniem, lai macas latv. val. man savs javed uz krievu darzinu? vai man no dzemdibu nama jabrauc uzreiz uz berndarzu iestaties rinda?? Absudrs!!!! Latviesi seit tiesam nav vajadzigi!!!!
t
t
tomsona terāsu apkārtnē ir vismaz trīs bērnudārzi nekauc
Zanii
Z
Es nebrīnos, ka trūkst bērnu dārzi...jo mana bērnu dārza vietā tagad slejas Tomsona terases... Starpcitu, bērnu jau var arī mājās audzināt...:))
:(
:
Īpašs prieks (?), sagaidot valsts 90.dzimšanas dienu, godināt tos kolēģus, kuri saņēmuši Ministru prezidenta Pateicības rakstus par ikdienas pūlēm izglītības sistēmas darbības nodrošināšanā un pārvaldībā: Mareku Gruškevicu, Laumu Sīku...
kere
k
rindas uz bērnudārziem kopā ar māmiņalgām parāda cik ļoti šeit vajadzīgi latvieši. Toties uz vēlēšanām atkal būs " latvieti nepadodies" , " nacionālkonservatīvās vērtības" un citi deģenerātu murgi. Cerams vairums pārtrauks balsot par klajiem meliem kuriem nav reālu darbu seguma jau padsmit gadus.
@
@
Nav laika, tilti jāceļ, no kuriem nevar nobraukt. Nav laika, Gaismas pils jābūvē, kur kafiju labākajai partijai pasniegt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas