Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Rinkēvičs: Latvija nepieļaus Krievijas iejaukšanos mūsu iekšējās lietās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
Rinkevicha k-gs, tuvojas 16. marts. Efraims Zurovs ir Latvijai nevelama persona.
labs
l
Ministrs rullē, un paldies par to. Skaidri pateica, ka ar LV jārēķinās. Ļoti labi. :)
Amalija
A
Latvijas launums un latviesu tautas posts bija Godman un LC, Ulmans, Skele un TP, Vikene, Lesinskis un vina banditiskie grupejumi, kuru vadiba tika izlaupita Latvijas valsts un ta novesta bankrotaun apzagta latviesu tauta un ta iegrusta posta, pazemojuma, bezceriba... Kad visi sie neliesi, noziedzinieki tiks tiesati un soditi???.
super
s
Paldies Rinkevica kungam par to ka vins godam aizstav Latviajs valsti un latviesu tautu. Rinkevics ir pirmais Arlietu minstris, kops tika atjaunota Latvijas valsts neatkariba, kurs loti skidri, noteikti, neparprotami pasaka Krievijas vestniekam un nodod vinam zinu, lai krievu politki nebaz savus spirdigos, netiros, punkainos degunus Latvijas valsts ieksejas lietas. Rinkevics ir malacis!
xxxx
x
Rinkevičs - dzelzs vīrs, kaut mums vairāk tādu būtu !
Mark Manteufel
M
"Taču Latvijai ir un būs nepieņemama iejaukšanās tās iekšējās lietās," norādīja ārlietu ministrs. "Mēs to nepieļausim un, ja nepieciešams, atbilstoši reaģēsim." Šādas rīcības realizācijai ir nepieciešami resursi. Ko nozīmē - atbilstoši reaģēsim? Atteiksimies no Krievijas gāzes, slēgsim robežas Krievijas tranzītam un atsauksim Latvijas vēstnieku no Krievijas. Latvijai nav īsti atbilstošas reakcijas līdzekļu. Vienīgi Eiropas Savienības ietvaros .. varbūt.
un kāpēc gan ne
u
Mierīgi atteiksimies no Krievijas gāzes, jo Inčukalna krātuve ir pilna - pietiks vismaz pāris gadiem, vēstnieku atsaukt nav nekādu problemu.Sarežģītāk būtu izkvēpinat Antonijas ielas midzeni, bet gan jau ar to ari tiktu galā!
  • 0
  • 0
paps
p
Rinkevičs ir no citas paaudzes, acīmredzot ir cerības arī citās jomās, kad vecie kaunīgie gļēvlatvieši aizies pensijā. Un vēl, ja ir poļu un krievu inteliģentu asiņu piejaukums, tas nāk tik par labu latviešu nācijai, gluži kā Meijerovica gadījumā.
prieks
p
Meierovica gadījumā, papiņ, bez "j". Labi, ka Meierovicam iedeva bulvāri, latvieši vismaz viņa vārdu beidzot iemācīsies pareizi rakstīt.
  • 0
  • 0
pa
p
Pareizi!
ksenofīls
k
Sakarā ar Molotova - Ribentropa pakta eksistenci un tā slepeno protokolu atzīšanu - šī kara noslēguma apstākļi juridiskajā aspektā ir mainījušies un abām pasaules kara izraisītājām valstīm - Vācijai un Krievijai (PSRS mantiniecei) nav vairs, ne vien juridiska, bet arī morāla pamata 8.-9. maija "svinībām" viņu bijušajās (?) okupētajās teritorijās! Bet prasība ieviest okupantu valodu, kā otro valsts valodu, ir okupantu nekaunības augstākā pakāpe! Un lai to nepieļautu, tad okupācijas fakta atzīšana no visām okupantu paliekām ir kategoriski pieprasāma un okupācijas seku likvidēšana konsekventi veicama. Okupācijas periodā ienākušo repatriācija ir realizējama starptautiski pamatoti un likumīgi.
Latgaliete
L
Pareizi.Nav ko locīties Krievijas priekšā.Malacis!
sviests
s
Cienīga, neatkarīgas valsts, ministra atbilde !
labi
l
beidzot kads ir sapratis ka esam Latvija nevis krievu gubernja.
Latvijas Republikas 1940.g.likvidat
L
Krievijai jāiesniedz nota ar atgādinājumu,ka visas represijas un deportācijas Latvijas teritorijā pēc 1940.gada 17.jūnija un līdz 1991.gada septembrim (atjaunotās LR diplomātiskajai atzīšanai )attiecas vienīgi uz PSRS un Lielvācijas valdībām, jo Latvija kā valsts bija likvidēta. Līdz ar to visas izstādes un kampaņas par karā iesaistīto pušu noziegumiem lai rīko Maskavā un Berlīnē.Tas pats sakāms par žīdu emisāru Zurofu un citiem. Nekādas kompansācijas par minēto laika posmu Latvijas valstij un tautai nav jāmaksā - lai iesniedz sarakstus Maskavā un Berlīnē. Attiecībā par Krievijas bāreņiem - viņi bija laimīgi,ka vācieši viņus pārvietoja uz kara nenopostīto Ostlandi,kur viņi lauku sētās "par vēderu" strādādami izdzīvoja drausmīgo kara laiku par to būdami pateicīgi liktenim.Tas pats notika ar krievu kara gūstekņiem - arī viņus izvietoja Latvijas lauku sētās kā darba spēku vācu armijas nodrošināšanai ar pārtiku.Arī viņi nemira badā un pārdzīvoja karu,kaut ari pēc "atbrīvošanas" par padošanos gūsta viņus visus ieslodzīja Sibirijas darba nometnēs,kur daudzi gāja bojā. ĻOTI LABI,KA LR ĀRLIETU MINISTRIJA RĪKOJAS SASKAŅĀ AR MŪSU VALSTS INTERESĒM UN BEIDZOT SĀK APKAROT PROVOKATORUS UN MŪSU ZEMES NOMELNOTĀJUS.MĒS ZINĀM SAVU VĒSTURI UN NEĻAUSIM MŪSU OKUPĒTĀJIEM UN IZLAUPĪTĀJIEM UZSPIEST NEESOŠU VAINAS APZIŅU !
perle
p
visi latvijas kanali iejaucas krievijas ieksejas lietas......vienreiz krievija dos atbildi,,,,.......
Arķoms
A
Vai tu runā par kanalizāciju? Uz Urlostanu jau tā netek.
  • 4
  • 0
Uzvārds
U
Interesanti, kāds ir pamats tādai uzbrukošai uzvedībai? No press-relīzes es to nesaprātu!
ērce
ē
Par kādu "uzbrukumu" tu runā? Vai pakausis uzbrūk rungai?
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas