Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Rinkēvičs: Mūsu attiecības ar Krieviju ir labākas nekā jebkad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
līdēji visiem riebj
l
par krieviem
Dr.xy
D
To: fima ( plkst.12:51). Pirms aizvesanas uz Karatavu Laukumu, ari tev naksies kadu laiku atrasties cietuma,un tad tu varesi visa pilniba izbaudit gaila lomu,kuru tev pasniegs tavi bijusie kolegi.
fima
f
nu redz kā, atlika tikai mazliet ieskatīties realitātē, kā viens obiženijs gailis jau uzradās.
  • 0
  • 0
Prognoze
P
> Ārlietu ministrs uzskata, ka ir būtisks, labs un svētīgs jautājums ir iesniegtie grozījumi Pilsonības likumā, kas paredz pilsonības piešķiršanas atvieglošanu nepilsoņu bērniem. - - - Nu, nu. To cik tas ir "svētīgi", to mēs redzēsim gadus 5-10 pēc tam, kad šī negribētā LV pilsonība būs viņiem uzdāvināta. Tad SC+Lindermans Saeimā ieņems to vietu, kuru kolonistu kopiena sastāda jau tagad sabiedrībā - 40%. Un tas savukārt iezīmēs Latvijas valsts beigu sākumu. Tad šī rudens koalīcijas veidošanas process liksies kā medus maize.
fima
f
nevar būt beigas tam, kā vispār nav. latvijas valsts kā tāda nav, nekad nav bijusi un nebūs. tā ir teritorija, kuru apdzīvo kaut kādi debīliķi kuri gatavi pagriezt savu dupsi uz to pusi no kuras dotajā brīdī nāk lielāks spēks. ps. cietumā tādus sauc par gaiļiem.
  • 0
  • 3
Game Over
G
Dazkart karaliem un karalienem sakapj galva un vini saka-Mes.Tad nu ari soreiz Rinkevics ir iejuties karala loma un ar apzimejumu Mes doma sevi.No Latvijas republika dzivojoso latviesu viedokla attiecibas ar Krieviju atrodas tur pat kur pirms 20 gadiem,nekas butiski nav mainijies.Vienigi tas ka Baltijas valstis iestajas ES,ja tas nebutu noticis tad Krievija mus visus apestu bez sals.
alberts
a
Jā nu parunaties ar Maskaviju par "vesturi" nav jau slikti - BET - jēga maza - tukša runa.Tik vien,ka labak runat neka karot.Būtu labak "parunājuši" par mūsu eksporta iespejam.
Ferro
F
Rinkevicam ir no Arlietu ministrijas jatira Riekstina un Pabrika mafija, jo tiesi sie divi Skeles sulaini AM, vestnieku amatos salika izbijusos pariju smerdelus, Skeles, Riekstina draugalas un draugus, ka Kuzmu, Berzinu, Grozu, Sulcu.....cilveki, kuri ir slinki, glumji, nekompetenti nespej parstavet Latviajs valsts intereses arpus tas robezam. Rinkevicam ir jamaina AM ieredni un Latvijas valsts dipomatiskais sastavs, jo tie ir kalposuis noziedzigam rezimam kuru Latvija uztureja Godmanis un LC, Skele un TP.
Brrrr
B
Ar kādiem kompleksiem apveltītam jābūt cilvēkam, lai rakstītu šādus murgus.
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
Ir jaizpilda starptautiskie likumi par okupacijas seku likvidesanu,un nodarito zaudejumu atlidzinasanu. Kas attiecas par vestures "diskusijam" ar Krievijas "vesturniekiem",tad diskusijas var notikt tikai tada gadijuma,ja ir tema un partneris ar ko diskutet.Latvijas Valsts okupacija un genocids pret latviesu tautu NAV tema "diskusijam" tas IR VESTURISKS,visa pasaule atdzits FAKTS.Tatad ja nav temas par ko diskutet,tad nav ari partneris ar ko runat. Rinkevica kungs,Jusu uzskati neatbilst Jusu ienemajam amatam.
replika
r
palasot Rinkevica tekstus brīžiem šķiet, ka viņš ir Krievijas advokāts, nevis cilvēks, kam būtu jācīnās par Latvijas interesēm.
  • 5
  • 1
replika
r
Starp citu Ā ministram būtu sarunās ar Krieviju jārisina jautājums par Latvijā nelikumīgi ievesto kolonistu repatriāciju. Saskaņā ar Saeimas Deklarāciju par okupāciju - ĀM bija uzdots veiikt pasākumus iebraucēju repatriācijai
hmmm
h
Man jau šķiet, ka vislabākās attiecības bija tad, kad Borja Jeļcins parakstīja Latvijas "brīvlaišanu" un pēc pāris gadiem arī piekrita izvest armiju. Nedomāju ka Puķins šodien rīkotos tāpat.
lauķe
l
Jums 100% taisnība.....Ja toreiz būtu pie varas Puķins, tad Latvija jau sen būtu noslīcināta asiņu jūrā...... Šis te jaunieceltais ārlietu ministrs ir vēl draņķīgāks nekā pāris iepriekšējie.....Diez kuru Latvijas daļu šoreiz uzdāvinās Krievijai, tā sacīt , lielas un ciešas draudzības vārdā......
  • 2
  • 0
ZUM
Z
Nesaprotu kādēļ tik daudz laika jāvelta domājot par Maskavu. Igauņi nemaz nezin kas tā maskava tāda ir un dzīvo krietni labāk.
to ZUM
t
Ilvess baigi labi par to izeicās intervijā, uzbļāva žurnālstiam, ka nav ko skandināt par Maskavu visu laiku,
  • 3
  • 0
to Atbilde
t
Okupanti un to pēcteči vienmēr vēlās labas attiecības ar Maskavu, jo sevišķi jautājumā par apvienošanos....
  • 9
  • 2
Atbilde
A
Tāpēc, ka nevar ignorēt 1/3 iedzīvotājus. Viņi vēlas ciešas attiecības ar Maskavu. Ideālā gadījumā apvienošanos uz autonomijas pamata.
  • 5
  • 4
attiecības ar Krieviju ir labākas n
a
Rinkeviča kungs, tad jau Jums atliek vien aizsūtīt atpakaļ reiz saņemtās beigta ēzeļa ausis - tas attiecības uzlabos vēl vairāk....
Artos
A
Nu tagad, ka ĀM stūrēs ZRP Rinkēvičs ar Makarovu, mūsu attiecības ar Krieviju būs vēl labākas. Vienīgi ZRP jāizdomā kāds ticams iemesls, lai varētu atteikties no tā RailBaltica, ko ES taisās dāvināt, un panākt, ka Latvija par savu naudu taisa dzelzceļu uz Maskavu. Ar gala staciju pie 9. maija memoriāla Lielās dzimtenes galvaspilsētā.
to Artos
t
Tādiem Rinkēvičiem psiholoģija kā dzērāja sievai. Bjot znachit ļubit. Apbrīnojami, kur tādi tanku bučotaji rodas
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas