Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Rinkēvičs uzskata Dombrovski par cienīgu kandidātu EK prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dombrovskis ir ES cienīgs
D
bet priekš mums paliks Krievija
>10.06
&
smags jautājums, ir jau vl okupācija, lasi žurnālu IR...jeb jaunās nagliju shēmas. Cerību vieš, ka Anglija notiesāja Berezovski, shēmu autoru
bet mums ir ar Spīdolas balvu apval
b
ekonomikas izcilnieks škele, ir srajs ir lambis un vēl rinda izcilnieku, kāpēc necilo Lācēnu?????????????????????????? Iedotiet Eiropai šekeli u n sraju, var mušlīmu/berezovski antonovu karginu.... lai redz patieso latviešu tautas pacietības mēru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
latvietis
l
VISPIRMS LAI VEIC LATVIJĀ DEOKUPĀCIJAS PROCESU !
Jens Z
J
Tātad gatavojamies nākamajam veiksmes stāstam? Augsts amats kā vērtība pati par sevi, neminot ne vārda par saturu, ar kādu tas tiks piepildīts, ne vārda par interesēm, kuŗu vārdā šis amats tiek tīkots? ES attīstību virzošā loma... Cik procentu no ES IKP tad sastāda šis stabilais (tātad pēc inerces eksistējošais), bet vienlaikus dinamiskais (tātad nemitīgi kustīgais un mainīgais) reg'ions? Starp kandidātu lobēšanu (atcerēsimies Freibergas savulaik nesekmīgos centienus pēc vadošiem starptautiskiem amatiem) un ES attīstības virzīšanu pastāv milzīga atšķirība, un baidos, ka Latvijas vadītāji to pilnībā neapzinās.
Dina
D
Sandra,vai jums veselais saprāts vispār ir ?Pamēģiniet jūs izveidot biznesu,tad jūs zināsiet,kuras kabatas piepildīt. Kamēr jums biznesa nav,jūs nesaprotat kas tas vispār ir un iespējams cerat,ka biznesmens ies piepildīt jūsu kabatas.KAUT KĀDS MURGS.
bite
b
ES priecājos un turu īkšķi, lai Dombrovski ievēlētu! Lai izdodas!
1=1
1
Un Jaunupu par padomnieku
.
.
Prieks ka Dombrovskis tiek novērtēts, bet es personīgi gribētu redzēt Somijas pārstāvi tajā amatā. Pie tam, kur mēs otru Dombrovski dabūsim lokālajām vajadzībām ?
latvietis ar mugurkaulu
l
Ievēlēsim NA, gan tad arī mēs dabūsim savu "somu" vadošajā amatā.
  • 2
  • 1
.
.
Prieks ka Dombrovskis tiek novērtēts, bet es personīgi gribētu redzēt Somijas pārstāvi tajā amatā. Pie tam, kur mēs otru Dombrovski daūsim lokālajām vajadzībām ?
Tante
T
Kandidēšanas iespējas uz tautas nabadzības rēkina?
Dhago
D
Ko lai citu saka par priekšnieku?
pakausis
p
Rinkēvičs laikam nezin, kā EK prezidenti tiek izvēlēti un no kādiem sabiedrības slāņiem šiem ir jābūt. Vai tad Dombrovskis kaut reizi ir bijis Bilderbergiešu pasākumos? hehehe.. viņu tak lielo puiku smilškastei neviens i tuvu negrasās laist :)) Nav pareizais kalibrs provinces džekam :)) Bet nu tas protams netraucē visā nopietnībā apspriest to, kā kāds viņa vārdu kaut kur točas rindā stāvot pieminējis :DD
piere
p
jaa, tu, kursh tajos pasaakumos vienmeer esi miilji gaidiits, buusi tas iistais, kas tiesaas Dombrovski, vai ne, trolleen?
  • 1
  • 3
Mākonis
M
Viena varena0000000000000000000000000000000000000000000000000000000
!
!
Kas tad cits slavēs, ja ne paši viens otru?
ak!
a
Kādi te skauģi un maitas salasījušies! Paši savai valstij taisa uz galvas un tad brīnās, kāpēc mūs neciena? Mums vajadzētu būt lepniem, ka mūsējam ir cerības strādāt tik augstā amatā, bet te lej žulti! Kauns!
  • 1
  • 3
šekums
š
SVF jau komplimentus pabārsta labdienas vietā, Valdiņš un viņa vāverišu aplis uzreiz sajūsmā tic, bet īstā Brisele visu stingri pateikusi, vārdā nesaucot, un Briselē to sapratuši visi. Diplomātiskajā korpusā par mūsu premjera izredzēm Briselē, un Barrozu vietā sevišķi, vienīgi ķiķina.
  • 4
  • 1
piere
p
Jaa, kas gan cits slavees? Kremlja piektaas kolonnas trollji un vaimanologi tikai rej.
  • 1
  • 1
pakausis
p
Nu mūsējie vismaz atšķirībā no pasaules reālās elites viens otram nepasniedz visādas "gada tāda un tāda cilvēka balvas" :)) Bet jā.. nu reāli tak tiešām nav neviena cita kam slavēt :DD Kad sāks pasniegt balvas - tad gan varēsim reāli ierēkt.. Rinkēvičs pasniedz Dombrovskim gada labākā EK prezidenta sabaumotā kandidāta balvu :DD Super būtu! Un vēl tādu ar zelta emalju nokrāsotu bleķa toveri kausa formā iešķiebj, nofočējas, patusē prezentācijā, dzeltenā prese uzraksta - lai viss pa īstam izskatītos.. hehehe.. padomā - ot tas tak būtu viens kārtīgs skaistums par ko cilvēkiem mēles kult :D
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas