Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rinkēvičs: Zatlera vizīte Maskavā ir starts, nevis finišs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latviešvalodīgais
L
Cik labi būtu, ka komentētājs "Edīte R." pārstāvētu lielāko daļu Latvijas iedzīvotāju un "Anna" tikai mazu ekstrēmu minoritāti. Diemžēl komentāros tādas "Annas" un "Čeloveki" sastopami arvien biežāk. Tas rada iespaidu, ka Latvija nevis dziļāk integrējās Rietumos, bet slīgst atpakaļ Austrumos. Sāku arvien labāk saprast prombraucējus... Ja kalns nenāks pie Muhameda, Muhamedam jāiet pie kalna...
Uldis
U
Daļu latviešu, padomju deģenerātu okupācijas režīms ir padarījis par vergu dvēselēm.
Anna
A
Einšteins reiz teica: "Ir divas bezgalīgas lietas: Visums un cilvēku stulbums - kas atteicās uz pirmo, es neesmu pilnīgi pārliecināts" . Bet zem otrā pilnībā parakstās Ināra Mūrniece. Argumenti? Lūdzu. 1) Diplomātiem (valsts vadītājiem, utt) tiek uzskatīts par labu toni runāt viesos uzņēmējvalsts valodā. Histērijas par Merkeles, Janukoviča, Alijeva un citu runāšanu krievu valodā Krievijā nevienam nebija. Putins runāja ar Bušu angļu valodā ASV, Vācijā (Merkele) - vācu valodā. Tāpēc Mūrniece ir ne tikai stulba - bet vēl slikti audzināta , jo visiem ir zināms ka prezidents zin pieņemošas puses valodu, tikai grib izrādīties. Latvija nav tik spēcīga, un nav tik laba situācija tajā lai dižoties. 2) Brauc apmēram 100 uzņēmēji. Katram iedot tulku? Un pāris inspektorus - lai sekotu lai tie tikai runāja valsts valodā". Ināra personīgi apmaksās otro čarteri? 3) Ļoti daudz par Latvijas kultūru sapratīs krievu iedzīvotāji, noklausoties ekskursiju latviešu valodā. Vai šeit stulbs sievišķis vēl pieļaus izņēmumu? 4) Un, visbeidzot, idiotisma augša: tulkoot prezidenta runu no krievu uz latviešu valodu, lai to pēc tam mutiski tulkoto atpakaļ. Starp citu, Mūrniece tulkojumu arī apmaksās personīgi? Patiesi žēl Latvijas krievvalodīgos un saprātīgus latviešus:tas nav farss vai cirks – tā jau ir medicina.
Edīte Gornova Rasmusena
E
Piekrītu tiem, kas saka ka zatlera vizīte ir gala sākums.Groteski un sāpīgi! Latvijas vasaļi ir centīgi strādājuši lai mēs tagad atkal iekļautos PSRS brālīgajā saimē. Vešņakovs pateica tv - dienas kārtību nosaka maskava. 112 ( interesants skaitlis) panīkušās LV "gudrās " un viltīgās biznesa prostitūtas dodas naudas ( krievijas) virzienā. Rietumu partneri viņus vairs negrib- citādi spēles noteikumi, negodīgums un viltīgas shēmas der tiai pie krieviem un arī latvieši tās nesmādē. 2004 gadā izskatījās pavisam citādi...Vai ir kāds EU valsts prezidents kurš būtu gatavs tikties ar zatleru ? Neviens.Skandināvu nē, par vecajām EU valstu vadītājiem vispār nav ko pat pieminēt. Dāņu redzamākās avīzes neko labu par Latviju vairs neraksta.Mēs tiekam ignorēti jo problēmas te ir pārāk nopietnas. Nu ko, nakamās zatlera vizītes jāplāno uz venecuēlu attīstīt "tranzītu un ļoģistiku", vēl jāpaspēj apciemot panīkušo Kubas valdību kamēr Kastro vēl ir dzīvs. Skumji! Tikko mūs uzņēma EU, skatījāmies cerīgi rietumu politiskās kultūras un ekonomiskās sadarbības virzienā...
J
- vai kāds varētu zināt par vēsturiskās komisijas sastāvu no Latvijas puses?
Jonis
J
Viņš teica, ka vizītē tiks spriests par četriem lieliem sarunu blokiem. Trešais sarunu bloks būs NATO un Eiropas Savienības (ES) attiecības ar Krieviju, kurā tiks apspriesta bezvīzu režīma ieviešana starp Krieviju un ES -------------------------------------------------------- ---------------------- Kāds vēl bezvīzu režīms???!!! Drāšu žogu vajag būvēt. Vai mums nepietika ar 50 okupācijas gadiem, kad izbaudījām piespiedu bezvīzu režīmu ar PSRS? Attiecībās ar krieviju var būt tikai viens pozitīvs starts - nelikumīgi iebraukušo imigrantu repatriācija.
Bomzis Vamzis
B
Moskva sļezam ņeverit.
Hujaks
H
Kads sakars Latviajs prezidentam ir ar Krievijas bardaino galvu Kirilu? Vai jau galigi pratu ir izcurajusi sie pielideji, glumie , bezcienigie dievticigie idioti? Latvija valsts vara ir atdalita no baznicas, un par laimi ka ta, un tas ir amorali, prettiesiski ka Zatlers, kurs ir dievticigs, izmanto valsts amatu savu egoistisko iegribu apmierinasanai. Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem, lai mums Latvija nebutu vairs japiedzivo tas kauns, pazemojums un tragedijas ko mes esam piedzivojusi sajos 20. gados ar Ulmana, Freiberga un Zaglera iestumsanu prezidenta kresla.
tīne
t
zoloģiskā dārza ienitniekam vajadzētu būt finišam
Kapica
K
Luk, Rikkevicam tiek uzdoti konkreti jautajumi, kuriir jaskidro maspava, viens par Gruzijas okupaciju, otris par Latviajs un Krievijas arhivu pieejamibu, lai varetu ar faktiem krieviem pieradit Latvijas okupaciju un holokaustu kurs tika veikts pret latviesu tautu okupacijas laika, ta Rinkevicam ir pretatbilde, ka luk, vizite jau paslaik ir parpildita ar dazadiem jautajumiem. Ja tik nespejigs ir prezidenta pdaotais tad varbut ka vinu vajag nomainit ar cilveku, kurs sanems tik pat lielu algu, bet bus spejigs, efektivaks, profesionalak un izdarit divas, tris rezies vairak ka sis Rinkevics? Saja vizite ir konkreti jaustada jautajum sun parasiba par Latviajs valsts ookupacijas atzisanu un tas nosodisanu un tikai tad var runat par labam attiecibam. Polija panaca savu un patiesiba uzvareja. Vai tad Latvijas prezidenti, politiki. ministri un vinu sulaini ir tik impotenti ka nespej veikt pat savus tiesos iekdienas pienakumus?
ЖАН
Ж
МОСКВА НАШ СОЮЗНИК
pamela
p
P.S.Rinkevič,tas gan būs starts atgriešanās Kremļa apkampienos,jo vienas neatkarīgas !!!valsts Prazidents /Merkele arī prot krievu mēli!/ runās krievu valodā,kaut ko tik drausmīgu es pat nevienos murgos neiedomātos!!! Tad jau tiešām KAPĒC ?????Kravcovam mācīties valsts valodu?Saeimai ir jāpāriet taču fiksi uz okupantu val.varbūt atbrauks ciemos Krievijas dumas šovinisti. KAD TAS ĀRPRĀTS BEIGSIES????KĀDĀ VALSTĪ DZĪVOJAM? Vai tie kas sapņoja par neatkarīgu Latviju bija domājuši,cerējuši,ka ATKAL līdīsim zem Kremļa zābaka!? Diena,CENZĒJAM?Tencinu!
Johans
J
Gala sākums :)) Labi teikts.
pamela
p
To ko jūs te sludinat ,varēsiet stāstīt saviem mazbērniem kā pasaci'nu,jo runāts tiks TIKAI tas ko pieļaus Kremlis.
es arī gribu
e
Cik katram no tiem svītas 112 uzņēmējiem bija jāmaksā par iespēju piedalīties sadraudzības braucienā. Oficiāla vizīte tā nav!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas