Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Riteņbraucējiem tumsā būs jāvalkā atstarojošās vestes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čmo
č
zivtiņš tirgos vestes, pavērojiet kā kāps to cena pēc likuma pieņemšanas. Zivtiņu piedāvāju apliet ar piķi, izvārtīt spalvās un prom uz upi.
Boing EK1984
B
Tapec es pat nebraucu ne ar riteniem,ne ar masinu! Nolemu kut par lidmasinas pilotu! Tur gan atstarotaji nav vajadzigi!
replika
r
Ja tuvojies kādam ceļa malā stāvošam auto, nakts vai diena vienalga - paņem biku pa kreisi, un nekas nenotiks. Es tā vienmēr daru un pat sievai esmu iemācījis. A tam, kas maina riepas pašam jāuzmanās. Ārkārtas apstāšanās uz šosejas tomēr ir visai reta parādība, ja kas - var uzstādīt trīsstūri, cik tur metrus iepriekš . Bet te uzreiz zivtiņam gatavs risinājums - davai visiem šoferiem pa vestei!!! Reizēm ceļi ir baigi apledojuši - varbūt obligāti likt iegādāties riteņu ķēdes? tās maksā ap simts latiem...
pArt, riteņbraucējs
p
es piekrītu, ka tiem, kas tumšajā diennakts laikā brauc pa šoseju, ir obligāti jābūt velosipēda gaismām un vestei, taču pilsētā ir citādi. Te Zivtiņam jāaizsargā riteņbraucēji no automašīnām, apmalēm, bedrēm un citiem slazdiem. Gaidām Zivtiņa ierosinājumus, kā mums aizsargāties!
11 tramvaja vadītājs
1
Saulīt, mācies lasīt. Varbūt tev nav ienācis prātā, ka pastāv arī sabiedrības daļa ar galvu uz pleciem, kam tādas vestes tiešām ir tikai apgrūtinājums. Un lai nu kam, bet līdzšinējām CP aktivitātēm ar dzīvības glābšanu ir ļoti maz sakara, neizplūdīšu sīkākos paskaidrojumos kāpēc, jo diez vai tev pieleks, ar tevi dzīvības glābšanas vārdā var manipulēt kā vien vēlies.. Klaunāde un vairāk nekas.
ČeGevara
Č
Tu esi pilnīgs idiots, ja spēj sacerēt šos murgus,, lai tikai atrunātos par kaut ko. Tu to vesti maz esi rokās turējis? Pie stūres sēdi? Un vienīgais, kas tev liek ievērot CSN ir zaļā veste uz ceļa? Dievvārds, latvieši ir iedzimtu idiotu zeme. nav tādiem nākotnes, kas visu, kas domāts viņu dzīvībai, uzņem kā apgrūtinājumu.
11 tramvaja vadītājs
1
Tas ir pilnīgs atsaldenis. Patiesais iemesls protams faktā, ka varēs ērti sodīt. Izkāpi uzsmēķēt nost no ceļa, garām brauks CP - sodiņš! Un vēl jau mentiem laba kamuflāža - ar laiku visi pieradīs pie vestēm un pa gabalu nepateiksi CP vai kas cits, stāties, nestāties.. Atkal - sodiņš. Nez kā velosipēdisti vazās tās vestes, nav jau kā auto - nomet uz aizmugurējā sēdekļa un paņem kad vajag.. Respektīvi patiesais motīvs ir ieviest kārtējo sarežģījumu, lai rastos daudz pārkāpumu.. Man personīgi ir biežāk nācies nepamanīt uz ceļa tenterējošus iereibušus (ne)pilsoņus, nekā velosipēdistus vai "riepu mainītājus". Tad drīzāk ir jātirgo alkoholiskie dzērieni kopā ar vestēm. Anyway, tas ir skaidri redzams naudas kāšanas mehānisms. Vestes ražos savi čomi, un sodīt varēs tāpat nonstopā. Ērts bizness. Piesedzoties ar satiksmes drošību un parādot bildes ar avārijās cietušajiem pirms vēlēšanām jau varētu dabūt cauri arī nāvessodu par braukšanu bez valsts nummura zīmes apgaismes.
ari skats
a
mašīnā 7 sēdekļi, 7 virtuāli pašnāvnieki. Vai par tiem nav jādomā? obligāti- 7 vestes!
Eu!
E
Kā mašīnām ar radzēm, tā velobraucējiem-ik pavasari uz rumpi uzkrāso fosforizējošas ribas un tad brauc bez vestes.
Karlo
K
"Kā norāda E.Zivtiņš, katru gadu, kad pulksteņa rādītājs tiek pagriezts par vienu stundu atpakaļ, tradicionāli pieaug ievainoto un bojāgājušo gājēju skaits." Tā lūk. Un neba šis vienīgais arguments, kāpēc tā pulksteņgrozīšana nav gluži prātīga.
Latweets
L
Latvieši nepārsteidz. Lai vai ko viņiem ieteiktu viņu kailās dzīvības saglabāšanai viņi atradīs argumentu kāpēc viņiem sava dzīvība nerūp. Neba vestēs vien ir problēma, pietiek atminēties kā visi cepās par atstarotājiem, tuvajiem uguņiem etc. No kurienes mums tādas suicidālas tendences?
Debets
D
Pilnīgi piekrītu" fsdf" : liksim taču pirmajā vietā cilvēku, negrozīsim pulksteņus, kas negatīvi atsaucas uz cilvēku bioloģisko veselību, lai neiznāk kā šovinistu līderim : nav cilvēka- nav problēmu!
seņa
s
karini vai nekarini tos astarotājus, nekāda tolka nav un nebūs...tas pats ar tām vestēm...uzbrauks virsū tak tā pat un pateiks,ka neredzēja to riteņbraucēju... jebkurā gadījumā ne tā atstarotāju policija, ne tas likums līdz galam nav apdomāts...kādam kuram tas bija izdevīgi,tad nu tās muļķibas izdomāja:(
Ironija
I
Davai, meičas, šujam vasarai seksīgas apspīlētas vestītes! :D
ČeGevara
Č
Vai tu esi pati braukusi pie stūres? ja jā, vai neesi jutusi atšķirību vellapēdistam ir tikai ar kaut ko spīdošu apzīmēts velosipēds, vai arī viņam ir uzvilkta veste? ja neredzi atšķirību, tevi nepārliecinās nekas. un diskusijas ar tevi ir veltas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas