Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Riteņbraucēju notriekušo policistu palaiž brīvībā, cietušais joprojām bezsamaņā

Valsts policija Ludzas policijas inspektoram, kurš trešdien, iespējams, dzērumā ar dienesta automašīnu smagi traumēja velosipēdistu un aizbēga no notikuma vietas, piemērojusi ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa pastāstīja, ka likumsargam piemērots drošības līdzeklis - uzturēšanās noteiktā dzīvesvietā.

Policists tiek turēts aizdomās par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, ja tā dēļ cietušajam nodarīts smags miesas bojājums. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz desmit gadiem. Likumsargs tiek turēts aizdomās par cietušā atstāšanu bez palīdzības, un par to var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz diviem gadiem, arestu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Rēzeknes slimnīcas veselības aprūpes vadītājs Jāzeps Korsaks informē, ka cietušā velosipēdista stāvoklis ir smags, vīrietis joprojām ir bezsamaņā. Nekādas operācijas cietušajam pagaidām nav plānotas.

Jau vēstīts, ka Ludzā trešdien Latgales ielā 1982.gadā dzimis inspektors ar dienesta auto "Hyundai" uzbrauca tajā pašā virzienā braucošam 1962.gadā dzimušam velosipēdistam un no notikuma vietas aizbrauca.

Pēc notikušā iekšlietu ministre Linda Mūrniece ("Vienotība") uzdevusi veikt komplekso pārbaudi Ludzas policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas