Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Robežsardzes helikopterus varēs izmantot par maksu

Iecerēts, ka turpmāk valsts robežsardzes rīcībā esošos trīs helikopterus varēs izmantot par maksu. Par to liecina, ceturtdien Valsts sekretāru sanāksmē izsludinātais noteikumu projekts par robežsardzes sniegto maksas pakalpojumu cenrādi.

Šie noteikumi ļaus Valsts robežsardzei sniegt maksas pakalpojumus, kas ir saistīti ar Valsts robežsardzes gaisa kuģu un kuģošanas līdzekļu izmantošanu publiskajos pasākumos, kārtības un drošības nodrošināšanai, personu un mantu transportēšanai, informē Iekšlietu ministrija.

Tā kā valsts robežsardzes rīcībā ir trīs helikopteri, kā arī tiek nodarbināti vairāki augsti kvalificēti gaisa kuģu tehniskās apkopes mehāniķi, turpmāk šo speciālistu teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas papildus tiešajām funkcijām tiks izmantotas arī maksas pakalpojumu sniegšanā – helikopteru tehniskās apkopes darbu veikšanā.

Tagad Valsts robežsardze nav tiesīga sniegt pakalpojums, kas saistīti ar robežsardzes gaisa kuģu un kuģošanas līdzekļu izmantošanu, kā arī helikopteru tehniskās apkopes darbu veikšanu, tāpēc ir nepieciešams veikt grozījumus Ministru kabineta noteikumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas