Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rod papildu naudu Bērnu slimnīcai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
urbis
u
Jūs te kaut ko muldat, bet iedziļinieties- kā var būt neizmantota ģimenes ārstu nauda? Tā ir vienkārši nozagta! Tas nozīmē, ka nauda tika atņemta līdz ar to arī ģimenes ārstu pacientiem, tai skaitā kompensējamiem medikamentiem! Ja tā nauda bija paredzēta ģim. ārstiem, tad viņiem bija arī jāsaņem! Lūk kā notiek muhļīšana! Lai pameklē vēl, gan jau atradīsies, tikai tāda naudas pārlikšana no vienas kabatas otrā pie laba neved!
Paija
P
Nu, Bērnu slimnīcai tādēļ, ka no tās nāk Aigars Pētersons (JL deputāts Domē)
valdemārs
v
Neuztraucities par :) un ha ha, jo viņi ir diagnoze pašio par sevi.
Vija -:(
V
Tieši Jūsu (atvainojos par iepriekšējā komentārā lietoto uzrunas formu) komentārā izpaužas vienīgais pareizais viedoklis, kurš krāsojas stipri oranžs.Ja Rozentāles kundzes nāves draudos saglabājās cerība kādam izķepuroties, tad Jūsu komentārā jau jūtama vispārēja nolemtība. Nevajag tā biedēt cilvēkus! Vai tik tā nav no siles atstumta cilvēka plosīšanās?! Jūsu lepošanās ar savu izglītības līmeni un sevišķajām prāta spējām izraisa smaidu, jo patiesi inteliģents cilvēks ar to nelielās. Selje ir teicis: "Ja tev viņiem jāsaka, kas tu esi, tad tu jau nemaz tas neesi!"
1.bilde
1
Kas tie par baltiem paltrakiem??Pāršuuti halaati?????/
Ērglis
Ē
".. neviens neprognozēja, ka šogad būs krīze, skaidroja Rozentāle." Kā vispār var kaut ko tādu teikt. Reāli krīzes indikācijas bija jau redzamas pagājušā gada sākumā. TAS, ka TP un Kalvītis izvēlējās to neredzēt - ui, nu tā jau ir gluži vai iekšējā lieta partijai. Negribēja prognozēt, negribēja redzēt straujo līkumu.
:(-Vija
:
savus apvainojumus vari paturēt pie sevis (ja jau uz Tu mēs esam). Domāju, ka man ir vairāk prāta un izglītības nekā Tu jebkad spētu sasniegt. Un runa nav par valsts izzagšanu, bet gan par apzinātu sistēmas graušanu un postīšanu. bez jebkādas sajēgas. Un resnajā galā joprojām starp citu nekas nemainās. Vienalga kāds sārtvaidzis sēž MP krēslā. Bet nu jauki, ja uzskati, ka Tev vienīgajai ir sapratne un PAREIZĀ zināšana par notiekošo valstī. Vai neesi vēl padoju produkts, kad bija tikai viens - PAREIZAIS viedoklis? :)))
Zigis
Z
Kāpēc nav skaitļu, tieši cik iedos tai Bērnu slimnīcai? Iedos varbūt dažus tūkstošus un par to prasīs, lai sniedz palīdzību par miljoniem. Tā šajā valstī notiek.
Kaspars Gasūns
K
".. neviens neprognozēja, ka šogad būs krīze, skaidroja Rozentāle." Toties bija ļoti daudz "prognožu" par to, ka mums nav optimizēts un pārdomāts veselības iestāžu tīkls. Tagad gan visi pēkšņi atjēgušies par to veco māsterplānu. Kāpēc tika pirkta aparatūra un taisīti remonti, neliekoties par šo māsterplānu ne zinis. Turklāt apstākļos, kad mūsu medicīnas personālam samaksa ir kaut kādā pilnīgā miglā tīta - no vienas puses normāli nemaksā, no otras ir ārsti ar kaut kādiem mistiskiem 8 darbiem utt. Mani vienmēr ir besījuši tie skolas sporta zāļu un slimnīcu korpusu būvniecības korpusi, kamēr nav sakārtota skolotāju un medpersonāla atalgojuma sistēma. Un tam visam klāt vēl nav sakārtots ne skolu, ne slimnīcu tīkls!
niknais
n
cirks par brīvu. VM atradusi naudu (tā rakstīts komentārā), bet labais onkulis Dombrovskis priekšplānā it kā būtu to naudu atradis un iedevis. Dombrovski, cilvēki jau sāk mirt tavas valdības tuvredzīgās politikas dēļ, bet izskatās, ka tas tevi ļoti apmierina.
Kristīna
K
Da ne jau viņa viena vainīga, lai gan šitik stulbs bābišķis sen (kopš Ūdres) nebija redzēts. Bet ar ko Dombrovskis ir labāks šitā piecirzdams daiļkājiņu, lai gan, piemēram, EK jau sen ir atļāvusi Latvijai izmantot piešķirtos līdzekļus pašai neko neliekot klāt.
Berta
B
Nesaprotu, vai tā Rozentāle vispār strādā vai tikai izliekas, ka prot būt par ministri? Šitik nesaimniecisku un uz krāpšanos tendētu būtni nevajdzēja likt par veselības ministri. Ja TP nespēj nominēt normālu speciālistu, tad lai strādā mazākuma valdība, nav, ko krāmēties ar neprašām, jo katra diena ar tādu "līgavu" nes milzu zaudējumus mums katram.
mur
m
Yo, bilde labā :D
Vija -:(
V
Prātiņ, nāc mājās! No mēness tikko ieradies, vai, ja nemaz nezini, ka mūsu valstiņa gadu garumā tika izzagta un izsaimniekota?! Nekāda patriote, kā saki, nekad neesi bijusi, ja tik niecīga sapratne par notiekošo valstī, jeb Tavs patriotisma lielums ir tieši proporcionāls desas luņķa lielumam uz galda?!
Jana - ha ha
J
Kāds sakars Dombrovskim ar valsts parādiem, un ja, tavuprāt, ir, tad tikpat daudz, cik katram no mums! Nezinu Rozenbergu, kura cīnās par mediķu interesēm, bet Rozentālei vairāk interesē sava frizūra!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas