Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rokasgramata.com: Kad bikses sāk svilt pa īstam – publicē, iespējams, Lemberga advokāta liecības

Rokasgramata.com šodien publicējusi, iespējams, Ginta Laiviņa - Laivenieka pratināšanas protokola saturu, kas veikta 2008.gada pavasarī.

Advokāts G.Laiviņš – Laivenieks ir viens starp nozīmīgiem lieciniekiem Ventspils mēra lietā, kurš bija arī viens no pilnvarotajiem A.Lemberga kā ārzonu patiesā labuma guvēja interešu pārstāvjiem, iepriekš rakstīja Diena.

Viena no briesmīgākajām lietām, kas var notikt profesionāla meļa, blēža un zagļa dzīvē, ir – pēkšņi sāk runāt īpaši pietuvināts rokaspuisis, ar publicētajiem dokumentiem iepazīstināts vietnē. Šodien publicētie dokumenti "būs neliels iesākums dokumentālajam stāstam par to, kā Latvijas valstij paslepus un pa kripatai vien tika nozagts miljards".

Jau ziņots, ka šīs vietnes izveidotāju rokās, iespējams, ir nonākuši Ventspils mēra krimināllietas materiāli, kas ik nedēļu tiek publicēti rokasgramata.com. Valsts policija saistībā ar datu publicēšanu ir uzsākts kriminālprocess par dienesta noslēpumu un komercnoslēpumu saturošu ziņu neatļautu iegūšanu un izpaušanu.

Atgādinām, ka Ventspils mēru A.Lembergu prokuratūra apsūdz par kukuļņemšanu sevišķi lielos apmēros, par noziedzīgi iegūtu finanšu līdzekļu un citas mantas legalizēšanu, par dienesta viltojumu, par piedalīšanos mantiskos darījumos, kuri viņam sakarā ar dienesta stāvokli bijuši aizliegti, kā arī par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu un citiem noziegumiem. Šajā lietā apsūdzēts arī viņa dēls Anrijs Lembergs un uzņēmējs Ansis Sormulis. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas