Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rokasgramata.com: Lembergam tēriņi kā amerikāņu kinozvaigznēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kurmix
k
Neesmu finanšu eksperts un man nav žēl, ka ir bagāti cilvēki, kuri var atļauties labi dzīvot, bet domājams nejau par labu iepirkšanos un izšķērdīgu dzīvesveidu viņš ir aizturēts. Domājams, ka tur var būt diezgan interesantas nesakritības ar viņa deklarētajiem ienākumiem un nodokļu maksāšanu.
Mjaa
M
... dažs labs 117 tūkstošus tā vienkārši iztērē uzvalkos,kreklos..., bet mēs ZS atkal būsim enģeļi pār Latviju...kā man tas patīk! Visu cieņu šīm labdarības akcijām, bet jocīgi paliek, kad daudzi tad rēķinā ziedot vai nē, jo ka nesanāk, ka pašiem pietrūkst tieši tā latiņa, bet vienalga noziedo, bet šie uzblīdušie naudas maki tak ar vienu rāvienu varētu palīdzēt tiem kam tas ir tik ļoti nepieciešams, vai tas būtu "Paēdušai Latvijai", vai "Enģeļi pār Latviju"...
Kautko apmēram
K
Ui burlaks
jet
j
Neviens neapskauž zagļus. Zagļus tiesā un liek cietumā nevis tāpēc, ka tos apskauž, bet tāpēc, ka tie, paši neko neradot, piesavinājušies svešus līdzekļus. Tas pats ar korumpantiem, kukuļdevējiem utt.
Ventspils Muļļa
V
lai tas mazais murmuls pasaka kaa to Vitaalu Leji;nu nozuumeejis , vai ar poloniju???
Zāra
Z
Nu manīga tā īdišu suga. Viene šuname adatiņe par liele naudiņe izandalēs. Tur ne viens vien uzvalciņš sanāks.
alberts
a
Un taja pašā laika mediji mērkaķojas bičojot latinus "paēdušai Latvijai".Kauns!
purveklis
p
Nu protama lieta! Ja Ventspilī ražotu KISS tupeles, tā būtu izaugsme ne tikai puzes hercogistei, bet visam NATO baseinam kopīgi.
Latviete
L
Ka tik nauda latviešiem nepaliek, ja fabrikas un firmas pārdod krieviem, dāņiem, norvēģiem, tad biss ir kārtībā, bet, ja nopērkam paši latvieši un visa nauda 100% paliek Latvoijā, tad tā ir zādzība !! Tad jau visa līdzšinējā valdība ir saimniekojusi pareizi, jo svarīgākās ražotnes, kas Latvijā bija - visas ir pārdotas vai pateicoties "darījumiem" aizslēhgtas !! Kur ir loģika??
ak dies
a
"Ventspils rullē :)) Nu i ,ka cilvēks tēre naudu -kam i tas tēre" __________________ Jautājums ir par to, kādā ceļā šī nauda iegūta. Ventspils nerullē, bet ir noflīzēta govju pļava, kur pašvaldības nauda saripoja attiecīgās ģimenītes (flīžu firmas) kabatās. Es kā mērs par nodokļu maksātāju naudu ne to vien noflīzētu, ja man piederētu flīžu firma vai dajebkāda firma, kuras pakalpojumi būtu, ak, tik lietderīgi pašvaldībai :) Tāpēc citas pilsētas ir aizliegušas pašiem domniekiem un ar domi saistītam personām piedalīties pašvaldības iepirkumos. Bet tajās citās pilsētās tāda apjoma noziedzības līmenis arī tik viegli neietu krastā kā Venstpilī, kur muļķīši sēž internetā un saka - Nu i ,ka cilvēks tērē naudu -kam i tas tēre" .. sūds par noziedzību un korupciju, ka tik mums banānu iedod...
Raitis
R
Es gribu noibalsot par "mazās pašvaldības vadītāju", jo lieli tēriņi ārzemju lielveikalos izpārdošanu periodā ir katra trešā latvieša ģimenē. Žēl, ka vēl aizvien aizlidot uz Londonu un apģērbt visu ģimeni, arī higiēnas un kosmētikas preces ir lētāk un kvalitatīvāk nekā Latvijā ar 700% uzcenojumu. Palasi jebkuras biznesmeņu grāmatas - pelnīt nespēj tie, kas nespēj atbrīvoties no bērnības laiku stereotipiem. Tāpēc nav ko zākāties un pazemot pašiem sevi - labāk tai vietā iemācīties kaut ko jaunu lai mūsu paaudze šo gaušanos nenodod nākošai!!
Pjero
P
NEO2 tas, kas so mums visiem paradija, paldies un gan jau ka tas nav viss.
arī tante
a
Es neesmu skaudīga, bet man visu mūžu atvilka VISUS nodoklļus un tagad arī no pensijas atvelk. Kāpēc sazagušiem nav jāmaksā nodokļi?
>>lembergam
&
ja labi papūlas, ar drēbēm var noslēpt kroplu pundura augumu bet kroplu pundura prātu noslēpt nevar ne ar ko
hahahaha
h
Kurš tagad grib nobalsot par mazās pašvaldības vadītāju??? m???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Lapsa atbild Lembergam (Lato Lapsa)

Lapsa, Gulbis un vecie vēži (Aivars Lembergs)

Lapa, kurā publicēts "Līgas šopings", esot saskārusies ar kiberuzbrukumu

Anrijs Lembergs: kontu izdrukas ņemtas no krimināllietas, nopludināt varēja cietušie


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas