Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ronis aicina Krieviju pārformulēt militāro doktrīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
tas bija domaats tev. ir vienkaarshi taadas tautas kaa latvieshi, kuri pashi valdiit neprot, un tiem ir vajadziiga paliidziiba.
arturs
a
ir vienkaarshi taadas tautas kaa latvieshi, kuri pashi valdiit neprot, un tiem ir vajadziiga paliidziiba.
Sniper'sEye
S
Krievs! Pirmais MIG-29 jau vakar nosēdās. Nez kādēļ baltkrievu purvā. Neiet jums, brašuļi, ar karšu lasīšanu un mājās atgriešanos. Ar tankiem un mig-iem braucat ciemos, bet reti, kas tiekat atpakaļ mājās, ik pa laikam uz kādiem 50 gadiem citu mājās aizķeraties, mājupceļu aizmirstot.
Mensch
M
starpcitu tiirasiņu krievu nav nemaz tik daudz , tie apdziivo Maskavu un taas apkaartni , jo , 284 gadus paareejo krievijas teritoriju draaza mongoļu tataaru karapuuļi , kuri bija sagraabušai taas teritoriju , te viens otrs kosmopoliits staastiis par kautkaadu tautiešu tiesiibu aizstaaveešanu , muti ciet okupant!!! ... šiis okupanta iipatniibas saglabaajušaas Čingizhana mantinieku geenos , viņi veel dziivo viduslaikos , demokraatija šiem sveša , tikai vadoņi var šos vadiit, peec mongooļu juuga krišanas tos draazuši paša cari , kurus nomainiija komunisma idejaam paarņemti asins suņi Ļeņins , Staļins , ..peedeais Pļutins...pasalee vieniigais demokraatijas aizstaavis ir tikai nato , aziaatie m ir sava demokraatija , taa balstiita uz terorismu un cilveku apspiešanu un pakļaušanu, nevajag te baazties virsuu ar savaam imperiaalisma paarņemtajaam idejaam , ir 21 .gadsimts ...
Vecis
V
Atradies pamācītajs...
Bezdievis
B
Par tautiešiem vajag rūpēties savās mājās, tad tie nebrauks dzīvot uz citām valstīm. Krievijai jārūpējas par saviem tautiešiem savā Krievijā. Krievijai pietiekoši daudz savu iekšējo problēmu, tā kā nav ko bāzties ar ieteikumiem citās valstīs. Arī no militārā bruņojuma naudas varētu atteikties un to novirzīt saviem соотечественников Krievijā. Citādi no tiem ieročiem nebūs nekādas jēgas, ja plosīsies bads pašmājās.
Человек
Ч
Российская военная доктрина направлена - в том числе - на защиту соотечественников за рубежом. Для того, чтобы Россия сблизилась с НАТО, НАТО должно помочь России защитить ее соотечественников.
arturs
a
nato pats par sevi nevienam nav drauds, viss sheit atkariigs no asv aktivitaateem. nato jau pamataa arii kalpo tikai asv intreseem.
Vēlētājs
V
labāka krievijas militārās doktrīnas pārformulēšana, ir pilnīga krievijas atbruņošana, tad arī draudu nevienam nebūs no šīs brūkošās impērijas.
Lāčplēš
L
Aicināt jau vari,bet tik un tā Nato ir drauds Russijai, kā arī lielākajai pasaules iedzīvotāju daļai.Tak jau gadsimtiem no rietumu misticisma kulta grupam ir veidojušie militārie grupējumi, kas tik nesuši ir pasaulei bēdas.Ta nu ir izaugusi par lielāko militaro organizācīju,lai sagrabtu absolūto varu pasaulē un iesēdinātu Romas pavesta krēslā antikristu,tad visas relīģījas apvienot vienā un visiem ļaudīm čipiņus rokās vai pierēs.Labdari atradušies.Nāvi antikristam,nāvi Amerikai,nāvi Nato!!!!
Dr.xy
D
Krievam,sagatavojies uz to ka tevi driz nogadas uz Karatavu Laukumu.
atutoshanas centrz
a
ta ka krievija nekadu baribu pati sev nav spejiga nekad sarazhot,bet Baltija,no kuras okupacijas laika tika izlaupita sarazhota partika,vairs nav kololnija,tad drizas ekonomiskas blokades gadijuma visticamak krievijaa aiz bada iestasies kanibalisms.
Dana
D
Ronis ir izcils ārlietu ministrs!!!!! Un nepārliecināsiet par pretējo. Par Vatikāna vizīti īpašs paldies!
KLM
K
Ka nesanāk kā Gruzijai! .................................................. . Klausieties, kriev - kur tik kautrīgs? Būtu tak uzreiz teicis - ka nesanāk kā Katiņā - ar čekista šāvienu pakausī ! Atbrīvotāji to labi pieprot, kriev !
Arnolds
A
Vienīgais veids kā jūsu MIGi varētu nosēsties Rīgā - uz kādu aviošovu. Aicinu kļūt par šīs valsts patriotu nevis švešķermeni - pats redzēsi, ka kļūs daudz vieglāk dzīvot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas