Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Ronis neplāno palikt politikā; attiecības ar Belokoņu raksturo kā "lietišķas-draudzīgas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nav izejas
N
Viņš stipri labak pār citiem var nodrošināt Amerikas tiešo ietekmi uz valsts aparātu.
diplomats
d
Latvijas Arlietu ministrija stradaja tris kretini, augstpratigi, lecigi, iedomigi, cimperligi narcisti, kuri ar prata spejam nekad nav izcelusies, bet spejusi pazemot citus cilvekus, savus kolegus ministrija, tadejadi uzurpejot varu un tie bija Maris Riekstins, Andris Kesteris un Aivis Ronis, nu tiesam reti pretigi cilveki, zemiski, nekaunigi un viniem patik pilideji un stukaci, kuri daudzi ir iesedinati vestnieku amatos..... Zel, ka Latvija, pedejos 20 gados arlietu ministra amata nav stradajusi izglitoti, inteligenti, gudri cilveki, diemzel, lidz sim ir bijausas nomenklaturas pabiras un ta ari tas turpinas.
mujābelis
m
zirgu puisis atkal draudzeejaas ar Vaškeviču , un kas draudziibai kaitee??? ... viens otru izručii , nauda jau galvenais...
JB
J
Lecīgs un iedomīgs tips. Un atbildes tipiskā TP stilā. Patiesībā Ronis vienmēr ir bijis politikā.
forši
f
Prieks lasīt Roņa atbildes uz paseklajjiem žurnālistu jautājumiem! Taisni vai žēl, ka Ronis nevēlas turpināt ārlietu ministra darbu pēc vēlēšanām. Beidzot būs vismaz viens patiesi profesionāls un erudīts ministrs.
xZ
x
Bulšits. Cilvēki, kas visu mūžu strādājuši Diplomātiskajā dienestā, ir vēl kaut nedaudz noturējuši šo valsti sliedēs.
L
Ronis labi spēlē šahu, tas nav slikti.
Drošie avoti
D
Jā, raksta autore ir ļoti zinošs cilvēks, politisko dziļūdeņu pārzinātāja. Jo Belakoņs jau noteikti ir īsta dižokeānu haizivs. Un ja Agnesei tu izdevies uztver uz sava spininga, tad vēlam tai veiksmi vēl lielāku zivju izmakšķerēšanā.
otra puse
o
Ronis jau iepriekš ir izcēlies ar bezpersoniskiem, neko būtisku neizsakošiem spriedumiem. Šajā ziņā viņš būtu vēl "ērtāks" nekā Riekstiņš, kurš vismaz reizēm kaut ko miglaini izteicās arī par Latvijas interesēm. Skumji, ka līdzīgi kā Vilnītis atkal tiek bīdīts cilvēks, kurš "visiem ir pa prātam", nevis motivēts profesionālis.
Ooo
O
Par Belokonu bija interesanti!
Peldetajs
P
Potenciālā ārlietu ministra uzvārds jau vien liecina, ka viņš būs īstais puisis īstajā vietā. Roņi labi peld dažāda dziļuma ūdeņos, tā kā ārlietu dziļumi būs viņam pa spēkam.
Zakis
Z
Beidzot mums bus labs arlietu minisrs
Agija
A
Es atbalstu Roni!
:)
:
Ludzu, raktiet komentarus! Jo autore pardzivo...
x5
x
no cilvēkiem, kas ilgus gadus ir bijuši diplomātiskajā dienestā mēs nesagaidīsim nekādus pārsteigumus un arī drosmīgus soļus nē! vienmēr būs tādas atbildes: man pulksteņa siksniņa oranža bet kaklsaite sarkana un vēl kautkas zaļš... diplomāts no matiem līdz papēžiem, perfekts izskatā, nogludināta runa un rāmas kustības vai labi!? kas to lai zin!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas