Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rosina grozīt likumu un pieļaut dubultpilsonību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latviete
L
Ļoti ceru, ka mans ārzemēs dzimušais puika arī reiz varēs būt Latvijas pilsonis, neuzdodot otras valsts pilsonību. Turam īkšķus!
Latvietis no Krievijas
L
„Pilsonības likumā” jāatceļ termiņa ierobežojums – 1995. gada 1. jūlijs VISIEM ETNISKAJIEM LATVIESHIEM. Ludzu nepiekrist VL/TB/LNNK priekslikumam skirot Latvieshus: Brazilijas un Australijas Latvieshiem drikst, Krievijas un Ukrainas Latvieshiem nedrikst.... Navar pielaut tadu diskriminaciju pret etniskajiem Latvieshiem!
Valdis
V
Vienmēr uzradīsies kāds sabiedrības mēsls, kurš klanīsies padomju okupantu cūkām!
Teritoriālais neder
T
Bērni dzimst arī lidmašīnās un kuģos, vispārinot - ārzemju ceļojumu laikā un stādājot ārzemēs. Dzimšanas valsts jeb teritoriālais princips pilsonības noteikšanai nav derīgs.
spalvaskātu konkurente
s
Ja Nils Muižnieks sāks runāt par dubultpilsonību, tad viņš šo jautājumu nogremdēs, tāpēc, ka persona ar tik klaji negatīvu PR visā latviešu sabiedrībā var runāt vislabākās lietas, un tās kļūs sabiedrības acīs netīras un smirdīgas.
Dr.xy
D
Dubultu pilsonibu un pilsonibu berniem,kuri piedzimusi Latvija! Kas tada gadijuma uzvares velesanas,un klus par Latvijas Valsts prezidentu?! Okupanti un vinu pecnaceji! Muiznieka darbiba ir pretvalstiska,un vinam ir jaaizliedz ienemt jebkuru Valsts amatu.
bambams- lasitajai
b
ASV salīdzināt ar Latviju ir diezgan muļķīgi. Pirmkārt, Latvijas gadījumā runa neiet par imigrantiem ar citas valsts pasi, bet gan par cilvēkiem, kuriem vispār nav pilsonības un tur ir zināma starpība. Protams, ir jādod iespēja izvēlēties vecākiem bērna pilsonība, bet manuprāt nedrīkst būt situācija, kad vecāki var izvēlēties savu bērnu atstāt bez pilsonības līdz ar to bez nopietnām politiskajām tiesībām kādā valstī.
///
/
šajaas skolaas jauniešiem iedzen naidu pret valsti --------------------------- Slēdzot krievu skolas šajos bērnos tiks iedzīts vēl lielāks naids un riebums pret šo valsti - tev to vajag? Prom tu viņus šādā veidā nedabūsi, piekto kolonnu gan savām rokām izveidosi.
Trahtenbergs
T
droši var Jums piekrist, ir tikai viens bet , kameer te notiks valsts finanseeta beernu apmaaciiba svešvalodaas , mees no krievvalodiigaas interfrontes vaļaa netiksim , ;siis skolas ir okupantu peedeejais trumpis un tas beidzot ir jaakauj , šajaas skolaas jauniešiem iedzen naidu pret valsti , kuraa tas dzimis un audzis , taa riikoties nedriikst , tas bija jaadara jau 20 gadus atpakaļa , tad mums nebuutu deputaatu , kuri valsts valodaa zin tikai paldēs un labdēn....
lasitaja
l
Neizprotu Nilu M. , jo taisni patlaban ASV notiek debates par automaatisku pilsoniibas pieshkjirshanu beerniem, kas dzimst Amerikaa nepilsonjiem. Tas variants bija piemeerots 19. un 20. gs. bet ne tagad, kad Amerikai iedziivotaaju vairaak kaa vajag. Lielaakaas gruutiibas ir beerniem, ko nepilsonji (nelegaalie ieceljotaaji) ir atvedushi liidz. Savu statusu tie biezhi uzzin tikai peec gjimnaazijas beigshanas. Nupat, vinju iespeeju legalizeeties kongresaa izgaaza cauri, jo ir spiediens vispaar atcelt automaatisko pilsoniibas pieshkirshanu. Bet Latvijaa shii probleema nav, jo beernu pilsoniiba ir atstaata vecaaku izveelei. Ir taisniigi, dot vecaakiem, kas dziivo aarzemees, dot to pashu iespeeju izveeleeties savam beernam Latvijas pilsoniibu.
Bende
B
Vel viens kandidats KARATAVU LAUKUMAM!
noteikti
n
vajadzetu nepielaut shi tipa aizbegshanu no LV,kad saksies kremla gangrenas tiesashana.
bambams
b
es citreiz brīnos cik cilvēki var būt stulbi un aprobežoti kā šajos komentāros. Mēs šeit runājam par bērniem un visi jau te taisās viņus padarīt par nācijas nodevējiem un krievijas mīļiem, tieši dēļ tādas stulbas attieksmes jau šie cilvēki vairāk skatās Krievijas virzienā, jo viņi jau sākotnēji tiek no mūsu sistēmas atstumti un padarīti politiski beztiesiski. Atstāt bērnu bez pilsonības bērnus nav godīgi pat tad ja viņu vecāki ir pārāk slinki, lai aizietu tos piereģistrēt. Dieva dēļ runa ir par bērnu tiesībām, bet nez no kurienes daži prātvēderi sāk runāt par kaut kādām Krievijas interesēm. 13 000 bērnu nav nekāds mazais cipars, lai tādas lietas vienkārši ignorētu...
NM ir
N
Krievijas ietekmes aģents.
Sēņu vecis
S
Latvijas Universitātes Sociālo un politisko pētījumu institūta direktors Nils Muižnieks,sabiedrības integrācijas lietu eksperts. Tā kā sabiedrības integrācijā ir pieļautas daudzas kļūdas un nav ievērotas pamatnācijas intereses, kā arī uzturēta starpnacionāla spriedze šim te direktorelim ,sakarā ar nespēju, steigšus jāatkāpjas no amata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas