Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rosina likvidēt Valsts civildienesta pārvaldi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
EGO
E
Tas ir labs scenārijs, kā iestādi novest līdz mākslīgam bankrotam un likvidēt(jo šajā gadījumā tas būtu pareizāks termins, ja paskatās uz izmaiņām likumā saistībā ar funkcijām). Ja nepaceltu algas un nepieņemtu cilvēkus, tad vēl aizvien sēdētu 2 cilvēki(pēc iepriekšējo "izplānotas" atlaišanas un pieņemtu lēmumus par civildienestu visā Latvijā) un neatbildēto sūdzību skaits būtu katastrofāls un tad varētu pamatot teikt, kādēļ tāda iestāde kas netiek galā ar funkcijām, savukārt, ja pacēla algas un pieņēma cilvēkus, lai darbs darās, lai gan naudas nebija(bet solīja un prasīja regulāri), tad tagad atbildība par finanšu pārkāpumiem un mākslīgs bankrots. Tā kā, skaties kā gribi, VCP bija nolemta jau pirms 2 gadiem, faktiski šaha - mata stāvoklis, jo, lai kuru variantu izvēlēsies - rezultāts būtu viens un tas pats. Ideāls variants, kā tikt vaļā no nevēlamas iestādes.
Amēba
A
Ierēdņi paši nevairojas, bet lēmumus par viņu vairošanos pieņem politiķi. Paskatieties labāk ko Godmanis pats izdarīja Iekšlietu ministrijas centrālajā aparātā ar štatiem, kad bija ministrs... algu paaugstināšanai paredzētos līdzekļus izlietoja jaunu struktūru veidošanai, kas faktiski dublē IeM dienestu darbu, un pieņēma klāt cilvēkus. Ierēdņi nav amēbas, kas vairojas daloties...
jurists
j
"vadītāji" kā, piem., Veismane varēs uzdzīrot un tēlot mazus ķēniņus, jo vairs nebūs neviena, kas sist pa pirkstiem. Varēs "kašķīgie" nepamatoti apceltie ierēdņi 3 - 4 gadus tiesāties administratīvajā tiesā pret valsti un tad valsts varēs vilkt ārā savu "lielo" maku un maksāt ento tūkstošu kompensācijas par "ķēniņu" sastrādātajām nejēdzībām. Super! Padomju laikā bija "troikas", tagad pietiks ar vienu "vadītāju", lai izlemtu sodu :) Es domāju, ka ņākošais solis varētu būt Satversmes 1.panta grozīšana, svītrojot no vārdiem "Latvija ir neatkarīga un demokrātiska republika", vārdus "neatkarīga un demokrātiska".
elektorāts
e
lieliski! Atsaucoties uz taupīšanu tagad ir īstais brīdis likvidēt visu, kas var traucēt ierēdņu armijai dzīvot un vairoties! TĀ TURPINIET!!! UN ESIET MIERĪGI - NO STULBĀS TAUTAS NAV JĀBĪSTAS - TO LIELISKI PARĀDĪJA REFERENDUMS, KURĀ VISA LIELĀ MASA TOMĒR PALIKA ZAUDĒTĀJSOS - TIEŠI TĀ VIŅUS TV EKRĀNĀ NOSAUCA KĀDS POLITIĶIS...
zvirbulēns 2
z
Cik žēl, ka Godmaņpapam neviens nepastāstīja par iespējamajām sekām, īstenojot šo Veismanes ideju :(
zvirbulēns
z
Sen bija laiks likvidēt, sen !
mika
m
Par šo restrukturizāciju var nākties dārgi maksāt. Zinot cik ilgi jāgaida uz lietas izskatīšanu tiesā nākotnē sakrāsies simtiem tūkstoši kompensāciju maksājumos par nelikumīgām atlaišanām utt. Līdz šim VCDP godīgi strādājos šīs pretlikumības varēja ātri apstādināt.
hasans
h
(Iecerēts, ka reorganizācijas rezultātā tiks ietaupīti aptuveni 50 tūkstoši latu nākamā gada budžetā.) Sanāks vēl daži ādas dīvāni .
Jans
J
Likvidēšana sasaucas ar vardarbību. Vai cita atbilstošāka vārda nav?
jurists
j
"op" skaidrojums - tev ir grūti, jo, lai saprastu kaut ko, kaut kas arī mazliet ir jāzina. Nu teiksim, pavisam nedaudz jāizlasa likums un tad viss kļūs skaidrs, bet ja bauro nesaprotot par ko bauro, tad nekā savādāk kā par bauru tautu vienu otru nevar nosaukt... diemžēl.
Terorists
T
Gadā 50 tūkst.Ls.gadā.Kuŗš tagad te lej ūdeni,ja sinfoniskais orķestris spēlē 18 nov.par 38 tūkst..Ls. Nu jau atkal kāds grib bauriem pūderēt smadzeņu puslodes.
op
o
Visu šito lasot, izslēdzas smadzenes. Nu, kas, lūdzu, tas par monstru - ierēdņa statuss? Dažus gs agrāk augstdzimušas dāmas nedrīkstēja valkāt savam statusam neatbilstošu, vienkāršu apģērbu, lai arī dzimtas godība izputējusi. Kas tagad? Ierēdnis darbaspēka brīvajam tirgum par smalku? "Baltā apkaklīte" tautsaimniecībā nepieciešamāku darbu vairs nevar darīt?
ES
E
Jālikvidē ne tikai VCP, BET arī Valsts administrācijas skola, nododot tās funkcijas augstskolai, piemēram, LU. Kad par ierēdni varēja strādāt bez augstākās izglītības, tad skola vēl bija vajadzīga. Tagad ierēdnim nepieciešama augstākā izglītība un VAS kā lektori vairums ir augstskolu docētāji. Atbrīvosies dāgās telpas, arī dārgo liftu nevajadzēs ekspluatēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Skudram pārmet VCP novešanu gandrīz līdz bankrotam (14.08.2008.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas