Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rosina robežsardzi pievienot Valsts policijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VRS
V
Vai apvienošanas rezultātā samazinšies priekšnieku skaits vai padoto? Kur liks pārpalikušo tehniku un sakaru līdzeklus kas ir jau iegādati? Varbūt pietiek ar attiecīgu pilnvaru pieškiršanu?
Robežsargs
R
Ja pats slinko darbā tas nenozīmē ka visi tā dara! Un vari pievienot klāt kam gribi, ja netiks piešķirta nauda to funkciju pildīšanai ko Tu tur minēji, tad viss tā arī paliks, NEKĀ!
Robežsargs
R
"un līdzekļu taupības nolūkā robežsardzi pievienot Valsts policijai." Un tādā veidā arodbiedrība atbalstīs mūsu algu samazināšanu par 60 līdz 70 latiem! Jo visam būs jābūt kā policijā! Paldies!
Robežsargs Antons
R
Jau ilgus gadus strādāju robežsardzē un redzu, cik neefektīgi tiek izmantots mūsu spēks. Daudz laika pavadām slinkojot, jo nav ko darīt. Varētu tad veltīt laiku sabiedriskas kārtības uzturēšanai, prevencijas pasākumu veikšanā, vai likumpārkāpēju aizturēšanā. Varētu izmantot savus operatīvos līdzekļus, lai atklātu noziegumus. Bet tas mums nav atļauts. Pilnīgi atbalstu policijas ierosinājumu. Mūrniece solīja, bet laikam atkal meloja. Tagad jācer, ka šo jautājumu risinās valdība un vajadzētu iesaistīt presi, lai pieķertu Mūrnieci meļos, kārtējos meļos!
Poga
P
...darbinieku efektīgu izmantošanu...Kaadus specefektus gaida no robezhniekiem?
anna
a
apvienos? un ko tālāk? policija kļūs par bruņoto spēku rezervi? vai tiešām? un policisti visu robežsardzes paveikto palaidīs vējā, izsaimniekos (tehniku, iekārtas). pavaicājiet zinātājiem kādā stāvoklī imigrācijas policiju pievienoja robežsardzei - ne tehnikas, ne cilvēku izglītības (at dažiem izņēmumiem). Varbūt vajag otrādāk - policiju pie robežsardzes?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas